To već ne mogu znati.Meni sta vredi ti nemas pojma![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To već ne mogu znati.Meni sta vredi ti nemas pojma![]()
Da, tvrdim da je tako.Joj brate...
Ne bih.Da li biste izabrali partnera koji je imao dosta seksualnih avantura? Iz nekih izvora saznate da je taj neko sa kim se muvate imao dosta seksualnih parnera (za vaše pojmove mnogo) i da li biste toj osobi dali šansu ili ne?
Ma polazis od nekog ideala da svi treba da budemo maksimalno posveceni i uvidjani jedni prema drugima i da svaki odnos treba da bude monogaman. Ne ide to tako. Ja na pr moram da se socijalizujem. Moram da imam interkaciju s drugim zenama. Ne znaci to nuzno da sa svakom imam seks ali ni je bitna interakcija, cini me da se osetim zivim, voljenim od ljubavi i slobodnim. Ne znaci da ne cenim drugu stranu. Zenama je lako, one imaju interakciju s drugim muskarcima jer ste privlacne brate i plus je drustvo tako namesteno. Samo ona koja hoda ulicom sa znakom na celu: odyebi. A i tada dobija signale. Zato je njoj lalse da najde odmah nekog sledeceg. Za njega, ako se posveti, to mogu da budu godine patnje. Na protiv, sto vise pada u to stanje, to je teze za njega jer mu zene procitaju na celu: odbacen. Toga je svaki muskarac svestan.Da, tvrdim da je tako.
Ne znam ni za jednu normalnu, pravu ženu kojoj še biti svejedno što guzi i neku drugu, ... Osim da kažem ako su swingeri pa se tako dogovore
Svaka će da se oseća odbačeno. Može sebe da uverava da nije tako, ali osećaj se ne može promeniti željom. Na kraju.
Može i tako. Ali je to pnda nešto baš površno i nećeš dobiti ful tretman već samo malo sexa
Da. Samo jedno drugo. Osim ako jiste swing ili group vezamada li podrazumevas da imate samo jedno drugo iako nije veza ili?
Bolje 30+. Mnogo je bolje sve.Device klinke - stop! Samo klinke - go!
18+
To iz tih veza izlazi potpuno rashodovano da bog sacuvaNe bih.
Ne interesuju me muškarci koji se samopotvrđuju kroz seks niti njihovo navežbano iskustvo.
Pored tih seksualnih foliranata, takođe prezirem i seksualne opsesivne kompulsivce.
Nemam ništa protiv. Sva godišta dolaze u obzir.Bolje 30+. Mnogo je bolje sve.![]()
Ma polazis od nekog ideala da svi treba da budemo maksimalno posveceni i uvidjani jedni prema drugima i da svaki odnos treba da bude monogaman. Ne ide to tako. Ja na pr moram da se socijalizujem. Moram da imam interkaciju s drugim zenama. Ne znaci to nuzno da sa svakom imam seks ali ni je bitna interakcija, cini me da se osetim zivim, voljenim od ljubavi i slobodnim. Ne znaci da ne cenim drugu stranu. Zenama je lako, one imaju interakciju s drugim muskarcima jer ste privlacne brate i plus je drustvo tako namesteno. Samo ona koja hoda ulicom sa znakom na celu: odyebi. A i tada dobija signale. Zato je njoj lalse da najde odmah nekog sledeceg. Za njega, ako se posveti, to mogu da budu godine patnje. Na protiv, sto vise pada u to stanje, to je teze za njega jer mu zene procitaju na celu: odbacen. Toga je svaki muskarac svestan.
Zato vas i lage brate. Jer znaju ako vam ovo kazu da je najcesce kategoricno odbijanje. Jer se tu ne radi ni o ljubavi ni postovanju, vec ko dominira u odnosu sa: kome je teze ako raskinemo tu svu dramu. I tako jedno drugo drzi pod kljucem. Ako odes od mene, zivot ce ti biti mizeran.
?Sto bar ne nadjete nesto mladje za te aktivnosti![]()
Da. Samo jedno drugo. Osim ako jiste swing ili group vezama
prvo, "za moje pojmove" nije vazno kolko je doticna imala muskaraca. Voli seks i sta je u tome lose?Da li biste izabrali partnera koji je imao dosta seksualnih avantura? Iz nekih izvora saznate da je taj neko sa kim se muvate imao dosta seksualnih parnera (za vaše pojmove mnogo) i da li biste toj osobi dali šansu ili ne?
pa ne znam bas@andjelijaa , ne pristaj na fwb... Bolje je biti i ljubavnica nekom nego to poniženje da te neko iebe i onda predstavlja javno kao drugaricu.. to samo udate žene ako imaju neke tipove za fwb, sama žena koja je to joj samo može urušiti samopouzdanje. Osim ako i sama voli da ima više likova fwb , pa se nikome ne predaje već onako površno. Žena koja ume ozbiljno da se preda muškarcu sa kojim spava to može samo mentalno da je poremeti.
mozda jedna strana ne moze da bude posvecena,cesto putuje,razlicita vera..A kaži mi... ako ste samo jedno s drugim što bi to onda bila fwb šema? Zašto ako ste za to vreme samo vi zajedno? što ste onda "prijatelji"? Zar nije normlno reći da ste onda ljubavnici, u šemi , možda ne možete imati klasičnu vezu, ali mi nije jasno što bi se onda zvalo prijateljstvo?
pa razumem, imala sam ja više takvih odnosa, nego što se to onda zove prijatejstvo? mislim ako su SAMO ONI zajedno i nema trećih osoba?mozda jedna strana ne moze da bude posvecena,cesto putuje,razlicita vera..
Kako bi to nazvala? Otvorena veza?A kaži mi... ako ste samo jedno s drugim što bi to onda bila fwb šema? Zašto ako ste za to vreme samo vi zajedno? što ste onda "prijatelji"? Zar nije normlno reći da ste onda ljubavnici, u šemi , možda ne možete imati klasičnu vezu, ali mi nije jasno što bi se onda zvalo prijateljstvo?
Pa zašto otvorena ako su sami oni zajedno bez trećih licca ?Kako bi to nazvala? Otvorena veza?
Lepa,kulturna,negovana devojka..
Јеси ли досадна сама себи![]()
nije lepo to rećiВрти исто годинама