Violetna
Elita
- Poruka
- 22.085
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kada se sa takvim zenama petljas, bolje da prekontrolises.
Neki prijatelj mog sadasnjeg decka se ovde ulogovao da me prekontrolise, ali ja sam ga otkrila. Nisam reagovala. Poceo je nesto da mi se nabacuje, da proveri da li cu da se smuvam sa njim. Ja nisam neka glupaca, pa da tako nasednem na svako muvanje. Mene ne interesuje da kopam po tudjim inboksima, bilo gde. Eto, juce sam bas listala poruke u telefonu moga decka. Ima onaj ifon. Moze da stane milion. Ima i neke mms (malo su vulgarne, ali o otme cemo razgovarati). Nista posebno. Zasto bih neko kontrolisala zivot?

Covek je potpuno u pravu mnoge su naivne i veruju na to drugarstvo, malo je stabilnih zenskih osoba koje tacno znaju sta i kako....zato nije lise proveriti ih ako osetis da se nesto krije i da nece da ti svojevoljno dav da sa njom zaviris i da vidis sta se sve desava ...
Ne daj Boze
![]()
![]()
Ja ne volim te funkcije koje nemaju kesh.. Ko svaka urmashica, najbitniji mi kesh ...
Tako da titule bez novca ne voLem![]()

da, to je kul! svidza mi se.a sto da gledam
otvorim fino nov nalog, bacim udicu na njen PP i cekam...
nekako je vise sportski
a i ako je ulovim, ima da mi ispuni tri zelje
SBBKBB, ali vec se desilo i nema nazad.
Znaci mozete da pogledate PP i... Sta radite?![]()
ma da ti budi ponosan a rogovi preko pp-a samo rastune bih.
imam valjda toliko ponosa da ne njushkam za ljudima

ma da ti budi ponosan a rogovi preko pp-a samo rastu![]()
Dilema jedna me muci pa vise od godinu dana...
Recimo, imate devoju/decka forumasa, i na neki nacinmozete da mu udjete u profil!
Da li biste pogledali sa kim se dopisuje i sta pise?
Ja sam morao.Znam da su zene podlozne i naivne i ne znaju da mnogi hoce da ih samo kresnu pod parolom "drugarstva"
zato je bolje prekontrolisati sta se sve desava na vasoj teritoriji...
Sta mislite?
P.S. A o onom sta sam sve procitao bolje da ne pisem...![]()
To moze cak da ide kao sledeca tema! (Zapravo to je bila veca dilema!)
E D I T: Mislim konkretno na privatne poruke ovde na forumu!

da parafraziram romsku poslovicu -Krsta je zivot ostalo su sitnice !aha, a "PP rogovi" su mnogo bitni inache...decko, bre, ako devojka hoce da te vara, uradice to bez da je privirila na krstu![]()

mogu lako da zavirujem u tudje emailove ali je to tudja privatnost koju postujem i to ne radim

da parafraziram romsku poslovicu -Krsta je zivot ostalo su sitnice !![]()

Citala bih ....po 5 poruka odjednom...
sad mogu ovde da se foliram, ali znam da bih....

mogu lako da zavirujem u tudje emailove ali je to tudja privatnost koju postujem i to ne radim
Necu ni ja u tudje. Nego moje devojke!![]()

cao hakeru![]()

Necu ni ja u tudje. Nego moje devojke!![]()
....ne verujem....![]()

Nije dobro kada su oboje forumasi. Zato se pametan forumas ne muva ni sa kim na forumu.![]()

Mislim da ni se medju tvojim PPovima naslo svasta interesantno...![]()