Da li biste gledali u INBOX devojci/decku na forumu...

Kada se sa takvim zenama petljas, bolje da prekontrolises.

Neki prijatelj mog sadasnjeg decka se ovde ulogovao da me prekontrolise, ali ja sam ga otkrila. Nisam reagovala. Poceo je nesto da mi se nabacuje, da proveri da li cu da se smuvam sa njim. Ja nisam neka glupaca, pa da tako nasednem na svako muvanje. Mene ne interesuje da kopam po tudjim inboksima, bilo gde. Eto, juce sam bas listala poruke u telefonu moga decka. Ima onaj ifon. Moze da stane milion. Ima i neke mms (malo su vulgarne, ali o otme cemo razgovarati). Nista posebno. Zasto bih neko kontrolisala zivot?

Jao... Jel mogu da te zamolim da ne pises na mojim temama? :(

Covek je potpuno u pravu mnoge su naivne i veruju na to drugarstvo, malo je stabilnih zenskih osoba koje tacno znaju sta i kako....zato nije lise proveriti ih ako osetis da se nesto krije i da nece da ti svojevoljno dav da sa njom zaviris i da vidis sta se sve desava ...

To ti pricam. Onda bude posle problem. Ja kazem da "danima mislim o tebi, od naseg poslednjeg susreta" znaci da se nalozio i hoce da je kresna, a ona mi kaze "ma nije to nista, to je samo drugarsko zezanje..." ;)

34127.gif

Dilema jedna me muci pa vise od godinu dana...

Recimo, imate devoju/decka forumasa, i na neki nacin ;) mozete da mu udjete u profil!

Da li biste pogledali sa kim se dopisuje i sta pise? ;)

Ja sam morao. :mrgreen: Znam da su zene podlozne i naivne i ne znaju da mnogi hoce da ih samo kresnu pod parolom "drugarstva" ;) zato je bolje prekontrolisati sta se sve desava na vasoj teritoriji... ;)

Sta mislite?

P.S. A o onom sta sam sve procitao bolje da ne pisem... :thumbdown: :evil: To moze cak da ide kao sledeca tema! (Zapravo to je bila veca dilema!)

E D I T: Mislim konkretno na privatne poruke ovde na forumu!

ma sta nam rece :lol::lol:

ma da ti budi ponosan a rogovi preko pp-a samo rastu :evil:

privatnost je privatnost, a postovanje iste nesto sto se uci u kuci

i ne vidim sto bih se bavila tim pitanjem na prvom mjestu - ako mi nesto e odgovara, dobija nogu pa bio najvjerniji ili ne
nikada mi nece biti jasni ljudi koji dobrovoljno lupaju glavom o zid zbog necijeg drugog zivota umjesto da se bave svojim

Back