Agnes
Domaćin
- Poruka
- 3.700
Burek sa sirom
..bas mi se jede burek, hvala..hocu ahahaha,ali samo se nazire![]()
Da, nazire se..a onda padam u kofeinsku komu, pa dobijem i to trece oko, presudno za resavanje problema

..uz kaficu je sve lakse Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Burek sa sirom
..bas mi se jede burek, hvala..hocu ahahaha,ali samo se nazire![]()

..uz kaficu je sve lakse ..bas mi se jede burek, hvala..hocu
Da, nazire se..a onda padam u kofeinsku komu, pa dobijem i to trece oko, presudno za resavanje problema..uz kaficu je sve lakse
![]()

E, jesi blesava..Bode i to trece oko, majku mu
![]()

Nije vazno sta bode,vazno je da bode
E,odlicna ti je kafica![]()
..Ebi ga, jesam li ja forumasica ili nisam..to je pandan kombinaciji Modesti Blejz i svih ostalih strip i ne strip junakinja 

Krepa, ovaj krepi..dize iz mrtvih..Ebi ga, jesam li ja forumasica ili nisam..to je pandan kombinaciji Modesti Blejz i svih ostalih strip i ne strip junakinja
![]()

Ma jasno,sa posebnim osvrtom na Alan Forda![]()

..uhh..volim te nervcike 
, al' samo u stripovima 
Joooj, Bob Rock..uhh..volim te nervcike
, al' samo u stripovima
![]()

U realnosti ipak neki supermen
Jao bre sto je dosadno.![]()

, sve smo ih oterale..zamisli..forum je nas 

Izgleda su svi ostali otisli na spavanje, sve smo ih oterale..zamisli..forum je nas
![]()

Jupi!
bar da imamo neke sayber decke pa da nam bude zanimljivo![]()

Hmmm..ma, to sve otislo na spavanje..pih..kome je do pic.ke u ove kasne sate, a ovamo, ebu po noci, po danu..u podne..ma nisu ni kao antibiotik, na svakih 8 sati
..pih
p.s. Al' udara ova kafa![]()

Jaka ***
dobro kazes,samo laju,niko da ujede![]()

Jedino neko zalaje..povremeno..![]()

ali to je nedovoljno
stvarno jaka ***![]()
..Idem da probam da zaspim..bas sam baba, jos kad pocnem ici kod komsinice u 7 na kafu, e..onda cu definitivno biti za staro gvozdje 
. Dusice..laku noc 
Meni su oci kao dno od dzezve..Idem da probam da zaspim..bas sam baba, jos kad pocnem ici kod komsinice u 7 na kafu, e..onda cu definitivno biti za staro gvozdje
. Dusice..laku noc
![]()