Dakle,da li biste mogli da budete sa nekim ko je osoba sa invaliditetom?Cinjenica je da takve osobe danas tesko pronalaze partnere za vezu,brak?Sta mislite,zasto?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dakle,da li biste mogli da budete sa nekim ko je osoba sa invaliditetom?Cinjenica je da takve osobe danas tesko pronalaze partnere za vezu,brak?Sta mislite,zasto?
Ako bi me ta osoba očarala nekim svojim kvalitetima i ako bih u njoj našla srodnu dušu, onda mislim da bih. I pored toga, ako bih osećala da mogu i umem da se nosim sa tim.Dakle,da li biste mogli da budete sa nekim ko je osoba sa invaliditetom?Cinjenica je da takve osobe danas tesko pronalaze partnere za vezu,brak?Sta mislite,zasto?
Da....cesto cujem takve odgovore.Velika vecina njih ne bi usla u vezu sa osobom koja ima neku vrstu invaliditeta ali bi definitivno ostala uz tu osobu ako bi postala invalid tokom veze.Ne vidim u cemu je razlika,ako se zaljubim, ja bih iz emocija usla u vezu, bas kao sto bih iz emocija i ostala uz voljenu osobu.
Па шатро моралисање.. Као ако си већ ушао са неким онда изиграваш опасног бају ако останеш са том особом, глумиш приврженост.. Ма нема од тога ништа..
Не знам.Dakle,da li biste mogli da budete sa nekim ko je osoba sa invaliditetom?Cinjenica je da takve osobe danas tesko pronalaze partnere za vezu,brak?Sta mislite,zasto?
E ovo se ja neretko pitam takođe. Jesam li muudonja da ostanem ili ne. Zašto da se lažno predstavljam i kažem kao iz topa: DA, kada se uvek pitam, a i kroz život sam naučio da sebi često postavljam ovo pitanje: "Jesam li ja dorastao toga?", što i jeste realno pitanje za mene. Danas, gledajući ono što mi je Bog dao i dodelio, dolazim do prostog odgovora: "Da i sasvim sigurno, da!" I da mi moja ženica do kraja života, ništa sem očiju i tople reči nema ponuditi, već mi je dala nešto što je neizmerno važno za mene: porodicu, ljubav i slogu. Bogu hvala na tome, jer sam se tome i kroz život najviše nadao. No, kao i za ostalo, tako se i za ovo često pitam: "Jesam li i ovome dorastao?".
Ipak, sve je po zasluzi, pa i ta iskušenja, koja nam Bog šalje.