Софија
Legenda
- Poruka
- 54.680
Evo ja. Zato što sam izvalio da bez obzira dal dižem dasku ili ne ako pišam stojeći moram da ribam kupatilo jednom sedmično, ne znam dal posedujem super prostatu pa mi je mlaz suviše jak za konvencionalne toalete, al koliko god nišanio uvek se isprska okolo, što znači ribanje. Npr ako mi dođe ekipa i zaginemo i svako ode jednom u toalet odmah je zrelo za ribanje. Doduše, nije da ću van kuće da se cimam i skidam pantalone, ali kad sam tu i sam sam, nikakav mi problem nije da svučem kućne aljine i sednem na šolju, naprosto manje moram da čistim, a mrzim da čistim. Jeste malo nezgodno za priznati, pomisiće ljudi svašta, al radi se o praktičnom rešenju.
У Немачкој ће те свако гледати попреко ако као мушкарац не седнеш на вц шољу. Та балканска идиотија са циљањем вц шоље је крајње дегутантна. Посебно кад говоримо о томе да у 99,9% случајева за тим мушкарцима рибају њихове супруге или мајке. Ваљда могу толико да их испоштују да не морају да рибају њихову мокраћу са плочица.
- - - - - - - - - -
Што се теме тиче- Спознај самог себе.
Ако су ти вера и нација битни, онда бирај из свог дворишта. Ако нису, широко ти поље.
Немам предрасуде да мешовити брак не може да ваља. Као што сам савршено свесна да неке комбинације једноставно не успевају.