Da li bi

Evo ja. Zato što sam izvalio da bez obzira dal dižem dasku ili ne ako pišam stojeći moram da ribam kupatilo jednom sedmično, ne znam dal posedujem super prostatu pa mi je mlaz suviše jak za konvencionalne toalete, al koliko god nišanio uvek se isprska okolo, što znači ribanje. Npr ako mi dođe ekipa i zaginemo i svako ode jednom u toalet odmah je zrelo za ribanje. Doduše, nije da ću van kuće da se cimam i skidam pantalone, ali kad sam tu i sam sam, nikakav mi problem nije da svučem kućne aljine i sednem na šolju, naprosto manje moram da čistim, a mrzim da čistim. Jeste malo nezgodno za priznati, pomisiće ljudi svašta, al radi se o praktičnom rešenju.

У Немачкој ће те свако гледати попреко ако као мушкарац не седнеш на вц шољу. Та балканска идиотија са циљањем вц шоље је крајње дегутантна. Посебно кад говоримо о томе да у 99,9% случајева за тим мушкарцима рибају њихове супруге или мајке. Ваљда могу толико да их испоштују да не морају да рибају њихову мокраћу са плочица.

- - - - - - - - - -

Што се теме тиче- Спознај самог себе.
Ако су ти вера и нација битни, онда бирај из свог дворишта. Ако нису, широко ти поље.
Немам предрасуде да мешовити брак не може да ваља. Као што сам савршено свесна да неке комбинације једноставно не успевају.

У Немачкој ће те свако гледати попреко ако као мушкарац не седнеш на вц шољу. Та балканска идиотија са циљањем вц шоље је крајње дегутантна. Посебно кад говоримо о томе да у 99,9% случајева за тим мушкарцима рибају њихове супруге или мајке. Ваљда могу толико да их испоштују да не морају да рибају њихову мокраћу са плочица.

- - - - - - - - - -

Ако су ти вера и нација битни, онда бирај из свог дворишта. Ако нису, широко ти поље.
Немам предрасуде да мешовити брак не може да ваља. Као што сам савршено свесна да неке комбинације једноставно не успевају.
Nisu svi isti...
Mm stoji ali obrise iza sebe tj.uvek je cisto... ne obracam paznju jel prska ili brise... bitno mi je da je cisto...
Dok za sinom uglavnom brisem ja... mada ga odavno ucim da to uradi sam... i uradi, ponekad...

Ја себе строго контролишем кад пишам. Деси ми се једном у сто година да промашим. Такође сам инсталирао уместо вц четке, црево на лавабо и са њим се пере шоља после сваког срања. Бићу свиња и признаћу пред свима вама......понекад пустим јак млаз воде и пишам у њега на лавабоу јер ми је у равни струка. Нема прскања :rumenko:

i onda me pitaju zasto volim forum :lol:
od uvodnog posta o promeni vere i pogleda na svet zarad ljubavi, poslednji post pocinje sa "ja sebe strogo kontrolisem kad pisam" :rotf:

od uvodnog posta o promeni vere i pogleda na svet zarad ljubavi, poslednji post pocinje sa "ja sebe strogo kontrolisem kad pisam" :rotf:

Па јес' :)......знаш ти кол'ко мушкараца има.....нити диже даску......нити погоди у вц шољу.....нити пусти воду !!! Гледам их сваки дан по канцеларији. Чудим се да неко од 25 година уђе у вц и незатвори врата иза себе.....човек 'ладно пиша док ми сви слушамо и само изађе из вц-а.....не затвори чак ни врата иза себе. Полудим од некултуре појединих.

- - - - - - - - - -

Те мајке су саме криве јер нису синове васпитале како треба.
Нема свака мајка шта да чисти за дететом.

Da li bi zbog ljubavi ili na zahtev svog izabranika promenile veru, i pogled na svet?

To je pitanje za devojčice. Sad teško da bih menjala i sitne navike, kamoli veru i pogled na svet. :mrgreen:

A uopšteno gledano, nemam neko naročito mišljenje o konvertitima. Trudim se da ih razumem, imaju svoje razloge, ali ostajem dosta podozriva prema njima. Kao i prema bilo kom ekstremu.

- - - - - - - - - -

:rotf:

Koliko ja vidim, Srpkinje se često udaju za neke crnce i Arape a isti se nešto ne povinuju zakonima osim onog Hasan seckati.

ah to su strasne stvari...narocito kad se uzme u obzir
nase arijevsko naslijedje i milenijumski rodoslovi...kao i mogucnost da ti brakovi zapravo budu uspjesni po svim parametrima jednog takvog odnosa..
kad malo covjek razmisli trebalo bi to nekako zakonski sankcionirati kad je vec pater familias, bogdamudusuprosti, nemocan

ah to su strasne stvari...narocito kad se uzme u obzir
nase arijevsko naslijedje i milenijumski rodoslovi...kao i mogucnost da ti brakovi zapravo budu uspjesni po svim parametrima jednog takvog odnosa..
kad malo covjek razmisli trebalo bi to nekako zakonski sankcionirati kad je vec pater familias, bogdamudusuprosti, nemocan
Nismo se razumeli-ja nemam ništa protiv tuđih izbora.A moji izbori su samo moji i ne tražim tuđu pomoć i mišljenje.

Те мајке су саме криве јер нису синове васпитале како треба.
Нема свака мајка шта да чисти за дететом.

У Србији већана мајки не васпитава синове како треба. А ни ћерке.
Само да ми се не помучи. И на крају испадну шоње и девојчуре од њих ,неспособне нос да обришу, а камо ли да воде бригу о неком другом.

Ја кад сам студирала, а то је била прва поливина прошле деценије, од 30 студената у групи, било је око 7-8 мушкараца. Дакле 22-23 девојке.
Све су се згражавале на кување, а многе нису знале ни јаја да испеку.
Моја најбоља другарица и ја испадосмо сељанке, а једине расле у центру Београда.
Фолирање, трендашење, цицање и мацање већ одрасле деце која могу и родитељи већ да буду...не знам који је ђаво тим људима?

Poslednja izmena:
Пре неколико година сам прочитао текст о некој болесној девојчици-девојци из русије од 17-18 година. Родитељи обијали прагове свих институција, помоћи нигде, ни држава ни црква, требало је око 200-300К$ долара за лечење. Појави се опција у израелу, родитељи скупе први део новца за један третман, оду тамо и "купе" јој пар месеци живота. Онда сазнају да ако девојка промени веру има бесплатно лечење. Родитељи пресретни, међутим, она одбије. Није ми било добро кад сам прочитао.

Slava Bogu.
Takvi su primeri vere i vernosti.

Slavno umreti ,to je najvisi cilj koji mozemo dostici...pored onog, casno ziveti.

To su sveti ljudi;

Poslednja izmena:
Само да ми се не помучи. И на крају испадну шоње и девојчуре од њих ,неспособне нос да обришу, а камо ли да воде бригу о неком другом.

Ја кад сам студирала, а то је била прва поливина прошле деценије, од 30 студената у групи, било је око 7-8 мушкараца. Дакле 22-23 девојке.
Моја најбоља другарица и ја испадосмо сељанке, а једине расле у центру Београда.
Фолирање, трендашење, цицање и мацање већ одрасле деце која могу и родитељи већ да буду...не знам који је ђаво тим људима?

čak ni ja ne bih ovo bolje objasnio
:lol:

Истина.
Ругају се онима који умеју и хоће и изигравају ноблес.
Сваки пут се изнервирам када се нека спрда јер друга прави ајвар или торту. Она је сада сва битна, фина, заузета на 100 других фронтова, пуца од садржајног живота,... А ова испада зајапурена јадница крај шпорета. Још се хвали што не уме (заправо неће) уместо да се покрије ушима. Мислим, не мора и не треба ако не жели, али нека ни не омаловажава туђ труд и вољу.

- - - - - - - - - -

И то: деца... А увелико могу своју децу да имају. Са 40 изигравају момке и девојке.

Истина.
Ругају се онима који умеју и хоће и изигравају ноблес.
Сваки пут се изнервирам када се нека спрда јер друга прави ајвар или торту. Она је сада сва битна, фина, заузета на 100 других фронтова, пуца од садржајног живота,... А ова испада зајапурена јадница крај шпорета. Још се хвали што не уме (заправо неће) уместо да се покрије ушима. Мислим, не мора и не треба ако не жели, али нека ни не омаловажава туђ труд и вољу.

- - - - - - - - - -

И то: деца... А увелико могу своју децу да имају. Са 40 изигравају момке и девојке.

Још бољи су ми оне и они, што имају четри банке, живе с родитељима и своју плату троше само на себе.
Не плаћају ниједан рачун у кући, не дају новац за храну, чак ни за интернет који озбиљно рабе.
Каже мој комшија згубидан: ''Дао сам отказ, нећу да радим за 40 хиљада''. :eek: Иначе, човек без квалификације.
Мајку и оца на ломачу.

- - - - - - - - - -

Ах да, узда се да ће преко своје девојке медицинске сестре да запали у Немачку па у паузама играња игрица ''учи'' језик.

Родитељство- најтежи задатак. Пусти веру и нацију. :lol:

Back