gost 371695
Elita
- Poruka
- 19.917
Da li bi zbog ljubavi ili na zahtev svog izabranika promenile veru, i pogled na svet?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li bi zbog ljubavi ili na zahtev svog izabranika promenile veru, i pogled na svet?
ne zna žensko ko je kake vjere, stotinu će promjeniti vera ne bil srcu ispunila željeDa li bi zbog ljubavi ili na zahtev svog izabranika promenile veru, i pogled na svet?
ne zna žensko ko je kake vjere, stotinu će promjeniti vera ne bil srcu ispunila želje
ima ih koje bi
al, turci, stare varalice, vele
ne veruj kučki, čim je pljunula na crkvu, još pre će i na džamiju
Deca postaju određeni vernici jer uče od onih od kojih su zavisni, od onih koji ih vole ili oni misle da ih vole,ili od onih koje oni vole, a i sredina u kojoj žive ima uticaj. Da dete odrasta u nekoj divljini, samo, ne bi postalo vernik vera za koje znamo, ako bi mu bila potrebna, izmislilo bi neku svoju.
Htela sam da kažem da se ne rađamo sa određenom verom, nego nas na nju nauče.
pa ako su svi oni donekle u pravu
bar donekle i sustinski, a to je moguce
onda put i nije bitan
vec cilj, da tako kazem
pa "izmisljanje neke svoje" nije nista losiji put
Ne mislim da je lošiji, u svakom slučaju je bar krojen po meri.
pa da ; )
mada, svi su oni krojeni po mjeri...al ja recimo u talijanske brojeve ne mogu, ni u kineske...
"Ćud je ženska smiješna rabota,
stotinu će promjeniti vjera
da učini što joj srce žudi"
Molim dame koje podržavaju "me too" pokret da se ne primaju i ne pene previše, pisac gornjih redova je umro.
nije ni čudo
Samo da znaš, nisu mu žene došle glave.