- Poruka
- 398.250
Da li bi zbog ljubavi ili na zahtev svog izabranika promenile veru, i pogled na svet?
Ne bih....pogotovo ne na zahtev..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li bi zbog ljubavi ili na zahtev svog izabranika promenile veru, i pogled na svet?
naravno da nisu, kome bi uopšte žene došle glave? naročito ne nekom velikodostojniku i verujućem čoeku
to samo slepcima može da se desi (:
pa da ; )
mada, svi su oni krojeni po mjeri...al ja recimo u talijanske brojeve ne mogu, ni u kineske...![]()
Ne možeš jer su te naučili na te tvoje, pre nego što si bila u stanju da sama izabereš koje bi da učiš.![]()
Drugaričina poznanica je presla u Islam zbog muza i pri tom obredu je morala da pljune na Raspece. Bas pre neki dan pogledah film Silence, pa se setih ovog. Najezila sam se.
Kod mene u startu imas problem jer sam ateistaDa li bi zbog ljubavi ili na zahtev svog izabranika promenile veru, i pogled na svet?
Vidi mene što sam pažljivo čitala!Doručak je bio u pitanju, i pakovanje za pilates.Ne može se sve postići.
- - - - - - - - - -
Stvarno mislim da se ta vera ne prenosi genetski, ne dobijamo je rođenjem. Mogli bi biti i drugačije, samo da nas je roda greškom isporučila na drugu adresu, u sasvim drugačiju sredinu.
- - - - - - - - - -
To se uči.
Samo ako ima kintu
prodati veru za večeru?
Ko vise ponudi njegova sam
Mudar bješe vojvoda Momčilo,
mudar bješe, al' se prevario,
svojoj ljubi tako besjedio:
„Vidosava, vjerna moja ljubo,
za to ću te lasno utješiti,
ti ćeš lasno viđet čilu krila:
kada prvi zapjevaju p'jevci,
ti otidi u nove ahare:
tad će čile popuštiti krila,
tad mu možeš krila sagledati“.
Pak on leže sanak boraviti.
Momčil' spava, ljuba mu ne spava,
veće sluša mlada u dušeku
kad će prvi p'jevci zapjevati;
a kad prvi p'jevci zapjevaše,
skoči mlada iz meka dušeka,
zapalila fenjer i svijeću,
pa uzima loja i katrana,
ode pravo u nove ahare.
Al' istina, što Momčilo kaže,
Jabučilo krila popuštio,
popuštio krila do kopita.
Tada ona krila namazala,
namaza ih lojem i katranom,
pa svijećom krila zapalila,
te sapali krila Jabučilu;
što ne mogla vatrom sagoreti,
to pod kolan pritegnula tvrdo.
До овога никада не сме ни да дође ! Наше словенско писмо, наша православна религија и наша култура су директни наследници и пратиоци Источног римског царства ! Сви народи остале вере или писма су штрокава варварија. Свака жена која уопште помисли да рађа децу инфериорнијим нацијама и културама мора бити проглашена непријатељем државе и бити одбачена од стране својих родитеља. Тако се то ради у озбиљним друштвима.
Интерес љубави и појединца се никада не сме стављати испред интереса морала и идеологије !
До овога никада не сме ни да дође ! Наше словенско писмо, наша православна религија и наша култура су директни наследници и пратиоци Источног римског царства ! Сви народи остале вере или писма су штрокава варварија. Свака жена која уопште помисли да рађа децу инфериорнијим нацијама и културама мора бити проглашена непријатељем државе и бити одбачена од стране својих родитеља. Тако се то ради у озбиљним друштвима.
Интерес љубави и појединца се никада не сме стављати испред интереса морала и идеологије !