kalisto.
Poznat
- Poruka
- 8.088
a što ti je bilo frka :/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a što ti je bilo frka :/
je l ti sad bolje kad si se udala?
čekaj dok se probude forumaljke, na krst će te razapetiSad kazem ne bih. Ali u proslosti kad mi je bilo frka da se udam cini mi se promenila bih i usi i nos i glavu samo da se udam.
Ovako. Pritiskali me roditelji i brat. Nisam imala posao, ni drustvo ni smisao zivota. Imala sam vec 30 godina. Nasli su mi secernu bolest sto sam ja shvatila tragicno. Pocela sam da pijem lekove na nervnoj bazi. Jedino sto sam umela je da se udam.
Zahtevam da promeniš pogled na svet!
Meni opasno ide na žiiiiivce taj neki...kako bi reko, hajde kameleonski pristup, u smislu večini cura koje upoznam pogled na svet, ideologija, politika, filozofija nisu preterano bitni, bitno je da sedim kad pišam i da umem da ispržim jaja, sve ostalo - ma lako ćemo tebra. I generalno to je nešto što prepoznajem oko mene u parovima, brakovima itd.
Ovako. Pritiskali me roditelji i brat. Nisam imala posao, ni drustvo ni smisao zivota. Imala sam vec 30 godina. Nasli su mi secernu bolest sto sam ja shvatila tragicno. Pocela sam da pijem lekove na nervnoj bazi. Jedino sto sam umela je da se udam.
je l ti sad bolje kad si se udala?
Nego sta je. Neuporedivo. Ja sam bre pre udaje samo jela, za manje od godinu dana ugojila sam se 50 kila. Sad imam super liniju.
Zahtevam da promeniš pogled na svet!
Meni opasno ide na žiiiiivce taj neki...kako bi reko, hajde kameleonski pristup, u smislu večini cura koje upoznam pogled na svet, ideologija, politika, filozofija nisu preterano bitni, bitno je da sedim kad pišam i da umem da ispržim jaja, sve ostalo - ma lako ćemo tebra. I generalno to je nešto što prepoznajem oko mene u parovima, brakovima itd.
I onda takva sutra vaspitava decu nekome..i posle kazu vidi kriminalac, vidi ubica, a roditelji mu fini ljudi..a njega vaspitavala majka dupeglava kojoj u zivotu nije bilo nista jasno, sve jedno je, samo sa se uda
Da li bi zbog ljubavi ili na zahtev svog izabranika promenile veru, i pogled na svet?
ajd divka ne pretjeruj
vecina ljudi je sasvim dovoljno fleksibilna
da ne predje granicu ka kriminalu
tj upravo zahvaljujuci tome sto nemaju neke cvrste principe
Ne bih se bas slozila..
Jer fleksibilnost zbog nemanja stava ide u pravcu - sta fali ako od toga imam korist..da nije tako, ne bi nam svima bilo ovako..jer kriminal nije samo onaj kad ti nekouperi cev u potiljak..
vecina planete ti spada u tu kategoriju
i to je sasvim u redu
ljudi granicu ka kriminalu ne prelaze uglavnom iz straha
sociopate nemaju frku u tom smislu
al sociopate ne mogu odrzat krdo na gomili
kao ni izraziti individualci...ti sa tzv cvrstim principima
krdo ne voli ekstreme
opasni su
Pa je l je zlo koji oni cine manje od onog kad neko povuce okidac?
Je l je manje zlo to sto 157 dupeuvlakaca zarad lucnog interesa nisu izglasali zakon pre neki dan, kojim tesko obolela deca imaju pravo na lecenje u inostranstvu?
Da li tim neizglasavanjem spadaju u kategoriju pasivnih ubica ili samo fleksi placenika svoje stranke? Dupeglave majke i ocevi su ih vaspitavali kad imaju je toliko fleksibilan stav o necijem spasavanju zivota..nisu ni svesni da su svojom fleksibilnoscu postali dzelati tesko obolele srpske dece.
Veru ne bih menjala, a pogled na svet ne može da se promeni na nečiji zahtev, to je valjda proces, treba da veruješ u sve to... znači to bi eventualno bila posledica druženja sa njim...Da li bi zbog ljubavi ili na zahtev svog izabranika promenile veru, i pogled na svet?