Da li bi

Zahtevam da promeniš pogled na svet!

Meni opasno ide na žiiiiivce taj neki...kako bi reko, hajde kameleonski pristup, u smislu večini cura koje upoznam pogled na svet, ideologija, politika, filozofija nisu preterano bitni, bitno je da sedim kad pišam i da umem da ispržim jaja, sve ostalo - ma lako ćemo tebra. I generalno to je nešto što prepoznajem oko mene u parovima, brakovima itd.

Meni opasno ide na žiiiiivce taj neki...kako bi reko, hajde kameleonski pristup, u smislu večini cura koje upoznam pogled na svet, ideologija, politika, filozofija nisu preterano bitni, bitno je da sedim kad pišam i da umem da ispržim jaja, sve ostalo - ma lako ćemo tebra. I generalno to je nešto što prepoznajem oko mene u parovima, brakovima itd.

Sto bi sedeo dok pisas? Koji to muskarac radi?

Moja žena se izjašnjava kao hrvatica. Pre nego što me je upoznala, na svoje htenje se dokrstila u pravoslavlju dok je bila u poseti manastiru Ostrog. Mi se dakle nismo ucenjivali, ili iznuđivali. Meni je rekla da je hrvatica i ja sam je tako prihvatio uz poštovanje prema veri i pripadnosti. Posle mi je rekla da je pravoslavna i da se svojom željom krstila u pravoslavnoj veri.

Ako to zahteva od mene onda i nije ljubav,bar ne obostrana. Niko ko zaista voli ne postavlja uslove. A ni onaj koji zaista voli nekoga, nema problem sa nekim principima, uslovima, i kojekavim drugim šablonima sredine.

jeste to lepo tako reći, i misliti da je tako, tvrditi da ne obraćamo pažnju na tuđe mišljenje itd
međutim, čovek ne može da živi kao ostrvo, izolovan, izdvojen, jer smo tako koncipirani i sve je tome podređeno
čaki kad ne obraćamo pažnju šta okolina misli i priča, to sve utiče na nas, jer mi živimo u toj sredini, od nje dobijamo sve što nam treba
ako te okolina bojkotuje, teško da ćeš tu imati udoban i prijatan život

Pa da, ako ga volis nece ti biti problem da mu se, i njemu, i sredini prilagodis. Ako zaista volis. Ako ne volis, naci ces hiljadu izgovora za sve sto ne zelis da uradis.

I onda takva sutra vaspitava decu nekome..i posle kazu vidi kriminalac, vidi ubica, a roditelji mu fini ljudi..a njega vaspitavala majka dupeglava kojoj u zivotu nije bilo nista jasno, sve jedno je, samo sa se uda

I onda takva sutra vaspitava decu nekome..i posle kazu vidi kriminalac, vidi ubica, a roditelji mu fini ljudi..a njega vaspitavala majka dupeglava kojoj u zivotu nije bilo nista jasno, sve jedno je, samo sa se uda

ajd divka ne pretjeruj
vecina ljudi je sasvim dovoljno fleksibilna
da ne predje granicu ka kriminalu
tj upravo zahvaljujuci tome sto nemaju neke cvrste principe

Da li bi zbog ljubavi ili na zahtev svog izabranika promenile veru, i pogled na svet?

Da sam vernik to nikako ne bi moglo, ali posto nisam, jos sam pri tom poprilicno izmesane krvi, mislim da bih mogla da konvertiram njemu za ljubav, tj prihvatim njegovu veroispovest, ali samo u slucaju da se radi o formalnosti tipa vencanje u crkvi ili tako nesto. Ne mogu da se zamislim kao muslimanka, niti da odjednom upraznjavam neke druge obicaje. Toliko daleko ne bih isla. Najblizi su mi pravoslavlje i judaizam.

ajd divka ne pretjeruj
vecina ljudi je sasvim dovoljno fleksibilna
da ne predje granicu ka kriminalu
tj upravo zahvaljujuci tome sto nemaju neke cvrste principe

Ne bih se bas slozila..
Jer fleksibilnost zbog nemanja stava ide u pravcu - sta fali ako od toga imam korist..da nije tako, ne bi nam svima bilo ovako..jer kriminal nije samo onaj kad ti nekouperi cev u potiljak..

Ne bih se bas slozila..
Jer fleksibilnost zbog nemanja stava ide u pravcu - sta fali ako od toga imam korist..da nije tako, ne bi nam svima bilo ovako..jer kriminal nije samo onaj kad ti nekouperi cev u potiljak..

vecina planete ti spada u tu kategoriju
i to je sasvim u redu
ljudi granicu ka kriminalu ne prelaze uglavnom iz straha
sociopate nemaju frku u tom smislu
al sociopate ne mogu odrzat krdo na gomili
kao ni izraziti individualci...ti sa tzv cvrstim principima
krdo ne voli ekstreme
opasni su

vecina planete ti spada u tu kategoriju
i to je sasvim u redu
ljudi granicu ka kriminalu ne prelaze uglavnom iz straha
sociopate nemaju frku u tom smislu
al sociopate ne mogu odrzat krdo na gomili
kao ni izraziti individualci...ti sa tzv cvrstim principima
krdo ne voli ekstreme
opasni su

Pa je l je zlo koji oni cine manje od onog kad neko povuce okidac?
Je l je manje zlo to sto 157 dupeuvlakaca zarad lucnog interesa nisu izglasali zakon pre neki dan, kojim tesko obolela deca imaju pravo na lecenje u inostranstvu?
Da li tim neizglasavanjem spadaju u kategoriju pasivnih ubica ili samo fleksi placenika svoje stranke? Dupeglave majke i ocevi su ih vaspitavali kad imaju je toliko fleksibilan stav o necijem spasavanju zivota..nisu ni svesni da su svojom fleksibilnoscu postali dzelati tesko obolele srpske dece.

Pa je l je zlo koji oni cine manje od onog kad neko povuce okidac?
Je l je manje zlo to sto 157 dupeuvlakaca zarad lucnog interesa nisu izglasali zakon pre neki dan, kojim tesko obolela deca imaju pravo na lecenje u inostranstvu?
Da li tim neizglasavanjem spadaju u kategoriju pasivnih ubica ili samo fleksi placenika svoje stranke? Dupeglave majke i ocevi su ih vaspitavali kad imaju je toliko fleksibilan stav o necijem spasavanju zivota..nisu ni svesni da su svojom fleksibilnoscu postali dzelati tesko obolele srpske dece.

ne znam
najbolje da pitamo shvabe koje su glasale za hitlera
ili nas koji smo birali slobu/franju/aliju...
koji cutimo i smrdimo dok neke tamo porodilje primaju 3000 din mjesecno
koji smo birali te sto ih bas briga za bolesnu djecu
zakon krda
al s aspekta opstanka krda/vrste sve to ima smisla
inace bi vrsta nestala
ovako nestane neuklopljeni pojedinac
nije to pitanje dobra i zla
to su neke nase kategorije koje svemir ne prepoznaje

Evo ja. Zato što sam izvalio da bez obzira dal dižem dasku ili ne ako pišam stojeći moram da ribam kupatilo jednom sedmično, ne znam dal posedujem super prostatu pa mi je mlaz suviše jak za konvencionalne toalete, al koliko god nišanio uvek se isprska okolo, što znači ribanje. Npr ako mi dođe ekipa i zaginemo i svako ode jednom u toalet odmah je zrelo za ribanje. Doduše, nije da ću van kuće da se cimam i skidam pantalone, ali kad sam tu i sam sam, nikakav mi problem nije da svučem kućne aljine i sednem na šolju, naprosto manje moram da čistim, a mrzim da čistim. Jeste malo nezgodno za priznati, pomisiće ljudi svašta, al radi se o praktičnom rešenju.

Back