- Poruka
- 42.065
O, hvala BoguJoš jedna "svi su isti".Nisu. Evo ja nisam isti kao ti.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O, hvala BoguJoš jedna "svi su isti".Nisu. Evo ja nisam isti kao ti.
Slažemo seO, hvala Bogu![]()
Joj, nemoj mi samo reći nastavakTanka je linija...
Pametan si dečko, sve znaš. Kao veliki.Joj, nemoj mi samo reći nastavak![]()
Šta mislite ?
Nisam nešto pametan. Ali je i retardu već jasno da je ovaj potpuni ludak.Pametan si dečko, sve znaš. Kao veliki.
Šta bi na to rekao drug Stari ?Za smanjenje korupcije ti treba promena genetskog koda u Srbiji odprilike.... Takve vektorske anti -mito vakcine Jos nisu ni u razvoju![]()
![]()
![]()
![]()
Još jedna "svi su isti".Nisu. Evo ja nisam isti kao ti.
Lud jeste.Gde je tvoje mišljenje, osim što 'propituješ' učesnike teme?
Gde je anketa javno vidljivih glasova?
Nisi dobro formulisao naslov, previše je sugestivan.
@tema
Ostavkom, zamenili bi ga trenutno najglasniji, da smirili bi se protesti jer su svi umorni, ali, iz mog životnog iskuskustva, bilo bi još gore!
Nije Vučić glup ni lud, ova dešavanja će ga osvestiti.
Nije džabe nastalo: 'sjaši Kurta, uzjaši Murta'
Psiholozi i psihijatri preplavili KrstaricuLud jeste.
Ne moras biti lekar da ovo ustanovis.Psholozi i psihijatri preplavili Krstaricu![]()
Потпуно се слажем али се плашим како ће се то извести.Баш зато, мора да му се суди, па нек траје 20г...
Ptičice, ostrašćenost vam je ista!Ne moras biti lekar da ovo ustanovis.
A i mnogi psihijatri javno govore o njemu u tom smislu...
Postujem.Ptičice, ostrašćenost vam je ista!
Šta sam imala, vezano za temu, da izjavim - izjavila sam.
Ne bih ćaskala više.![]()
Ne, padom SNSa nastavio bi se sukob narodnih zboraša i liberaša tj. prozapadne opozicije a na trećoj strani stajali bi obezglavljeni nacionalisti koji bi prišli zborašima. Nastavak koji sledi jesu frakcionaške borbe.Šta mislite ?
Naravno.Потпуно се слажем али се плашим како ће се то извести.
15.03. дошло је 700-800-900 хиљада људи, можда и милион, можда и више и то није много битно.
Много је битније како он реагује на све то.
Некоме ко је на власти, дође у главни град, после свих спречавања, опструкција, уцена, 15% нације и демонстрира против њега а друштво се ближи грађанском рату а тог неког боли к...ц за то и још се снима док једе нар, таквом ће се јако тешко судити јер свако нормалан би поднео оставку.
reci to jaguarki, ujkanima i ostalim srbofobima na forumu.Структура номенклатуре се не мења изборима или протестима !
jedna nada su nepartijski poslanici u skupstini Srbije i postepeno ispravljanje krivine po krivine.Jedina nada je neka ujedinjena opozicija DOS2, koju će podržati i studenti.