Samo ako bih navodio brojke
Ma šalim se donekle, za dobru svinju nema loše pomije što ono kažu i nikad ne reci nikad ali kada kažem Asian mislim prvenstveno na tajlandjanke. Ja sam sa mojom ženom u vezi već 15 godina ali pre nje sam jedno 5 godina sigurno isključivo izlazio i bio u vezama isključivo sa tajlandjkama što ovde uTajlandu, što u Švedskoj i Danskoj gde sam živeo. Pa lično smatram da je tajlandjanka superiornija zapadnoj ženi prvenstveno kao žena. Ovde taj militantni feminizam još uvek nije dosego i muško ženski odnosi su mi nekako zdraviji i više "old shool" nego što će ikada više biti u Evropi gde žene ne samo da misle da su same sebi dovoljne nego čak i mrze muškarce. Nisam staromodan i ovde tajlandjanke rade sve vrste poslova, opravljaju i kamione, asfaltiraju puteve i rmbaju na gradjevini ali su i dalje ženstvene. Ne bih da ulazim u neke dublje diskusije o muško ženskim odnosima jer iskreno me i ne zanimaju, naravno znam dosta o Azijatkinjama ali je prvenstveno sve to individulna stvar ko je kakva osoba i nisam za bilo kakve generalizcije. Moja tajlandjanka je ko i bilo koja srpkinja, mota sarmu, puni paprike, pravila je i ajvar...i to ja čak i nisam neki veliki ljubitel srpske hrane, ona je više.