savasavanovic
Buduća legenda
- Poruka
- 26.678
Један Кинез ми је причао како смо им ми много ружни, много смо велики и носати, и мушкарци и жене.Ne sviđaju mi se kako govore.
Ne sviđaju mi se nešto kako izgledaju i tako, opšti utisak
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Један Кинез ми је причао како смо им ми много ружни, много смо велики и носати, и мушкарци и жене.Ne sviđaju mi se kako govore.
Ne sviđaju mi se nešto kako izgledaju i tako, opšti utisak
Uf,,probao svasta za 8god lutanja po Evropi od mediteranije do skandinavije,,imao vezu sa kineskinjom dve god a za seks bas mi bilo zelja da isprobam sto vise nacija..Mogo hotel izgraditi koliko na pičkuu potrosioKoje strankinje?
one odseku djoku svom partneru dok spava ako ih prevari...Ni u ludilu .. previše su patrijahalno vezani za svoje tako da ...
![]()
... i kao što rekoh ...one odseku djoku svom partneru dok spava ako ih prevari...![]()
A to srpkinje ne rade?Kako mali Perica zamišlja
Ono što naši momci ne znaju je da kada bi oženili azijatkinju (pogotovo kineskinju ili filipinku), dovukla bi mu pola familije na gajbu jer oni tako funkcionišu![]()
Koliko glup može neko da bude pa da mešanjem sa drugim rasama koje su milenijumima odvojeno evoluirale, sjeebe svoju decu. To nikad dobro donelo nije a dokaz je rasno mešanje u južnoj Americi, velikim gradovima u USA itd. Ceo svet na kraju će ličiti na brazilske favele...Koju (vidi anketu)?
A to srpkinje ne rade?
I kakva je bila kineskinja?Uf,,probao svasta za 8god lutanja po Evropi od mediteranije do skandinavije,,imao vezu sa kineskinjom dve god a za seks bas mi bilo zelja da isprobam sto vise nacija..Mogo hotel izgraditi koliko na pičkuu potrosio![]()
Kako to mislis?Lično znam likove koji sada kosu čupaju. Jedno je ponićarski san, a drugo realnost.
Један Кинез ми је причао како смо им ми много ружни, много смо велики и носати, и мушкарци и жене.
Ne, pogotovo ne Kineskinju. Uporedite Kineze sa Japancima po izgledu pa će vam biti jasno zašto.
Истина.a i kazu da im je uska vagina jer je prilagodjena manjim polnim organima sa njihovog podnevlja.. ...ih kako se otmeno izrazavam![]()
Sto?Ko sme Tajlanđanku?
a daj brate kako se pomene tajland svi odmah pomisle na lejdibojze. Ima tamo i zena samo da znate. Za svakoga po nesto.Саће @Nikola Tajland да ти објасни
a daj brate kako se pomene tajland svi odmah pomisle na lejdibojze. Ima tamo i zena samo da znate. Za svakoga po nesto.
Ok, ajde, ja sam pomislio.Пази овако .. @Nikola Tajland ТВРДИ да у Тајланд НЕМА просјачења .... јер исто није приметио ...
Тако да незнам шта да мислим да други мисле а камоли да кажем шта ко неће да каже