sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
Zene da li bi oprostile vasem muzu/decku prevaru da znate da vas jako, jako voli, ali jaja mora isprazniti na drugoj ponekad, jer mu ta bolje mlati guzom i ne bi vas nikad ostavio?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zene da li bi oprostile vasem muzu/decku prevaru da znate da vas jako, jako voli, ali jaja mora isprazniti na drugoj ponekad, jer mu ta bolje mlati guzom i ne bi vas nikad ostavio?
Naravno
Ako on meni oprosti komsiju
oko za oko, druga za drugog![]()
A sta bas mora komsija?
A izgleda da si ti vec probala komsiju, nisi ni cekala da on prvi to napravi.![]()
Ne.
Ako mu ona bolje mlati neka bude sa njom.
Šatro priče ‚‚ja te volim ali mi neka druga bolje prazni jaja‚‚...dobar vic!![]()
Ako je praznih jaja
nije praznih dzepova
Skroz se slazem! Ja zelim ceo paket....tree is a crowd! kako bi se on osecao da ja njega "volim" a da mi je sa strane bolje sa drugim u krevetu?! koja glupost! ako mu je to bitno da me moze da se suzdrzi neka nju i j... i voli! tako je jednostavnije!