Pacho Herrera
Veoma poznat
- Poruka
- 13.849
Nije toliko grdna. Bilo je i boljih i gorih.Zar bi se ti sa ovom kockao ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije toliko grdna. Bilo je i boljih i gorih.Zar bi se ti sa ovom kockao ?
Pa valjda treba ići na bolje a ne na goreNije toliko grdna. Bilo je i boljih i gorih.
Možda radi dobru masažu petog uda.(Kao ono peti elementMito, druže .. ako je ovo glamur ...
Ovu bi prijavio al bi se posle krio da ljudi ne skontaju da sam bio sa ovakvom ...
Mudro zboriš ...Možda radi dobru masažu petog uda.(Kao ono peti element)
zgodna je. stvarno ne znm na čemu si.kako glupa faca može biti glamurozna
Zelene nijanse su "filozofski fakultet druga godina".Woke frizura.
![]()
Ono što je u ovoj priči najžalosnije činjenica je da se PNW još koliko-toliko drži i nije preplavljen rasnim tragedijama.Glamurozna poslanica države Vašington
Ono što je u ovoj priči najžalosnije činjenica je da se PNW još koliko-toliko drži i nije preplavljen rasnim tragedijama.
Neki se usuđuju Seattle nazvati zadnjim velikim, američkim bijelačkim gradom, što je za mene čisto ludilo.
Možda Seattle čini 70% bijelaca, ali ako su poput ovih dvoje iz priče, onda bolje da bijela rasa nestane.
![]()
Kraj ovakvih bijelaca, Židov ti ne treba.
Bio bi sretniji da mi kora lubenice ili 9mm zaluta kroz prozor, nego da mi ovo dvoje pokucaju na vrata.
A kako znaš da ovo nisu Židovi?Ono što je u ovoj priči najžalosnije činjenica je da se PNW još koliko-toliko drži i nije preplavljen rasnim tragedijama.
Neki se usuđuju Seattle nazvati zadnjim velikim, američkim bijelačkim gradom, što je za mene čisto ludilo.
Možda Seattle čini 70% bijelaca, ali ako su poput ovih dvoje iz priče, onda bolje da bijela rasa nestane.
![]()
Kraj ovakvih bijelaca, Židov ti ne treba.
To mi je hvala za ljubaznost i javljanje?Grozna si...
![]()
kako zgodna a nisi video karoserijuzgodna je. stvarno ne znm na čemu si.
Nisu... nažalost.A kako znaš da ovo nisu Židovi?
Razoružao si me sa klipom pa ti sad ne mogu ni replicirati kao čovjekNisu... nažalost.
Evo, idkopan mi njihovo rodoslovno stablo.
Hvala dragom bogu, postojimo još uvijek "mi", koji se uzdamo u Lombrosov šestar, samo što naše stajalište nije biološko-antropološko, već transcendealno.
10.000 godina, nekima je vječnost.
![]()
rekao si da joj je faca glupa ne izvrndavaj se sadkako zgodna a nisi video karoseriju![]()
Pa zbog tebe sam ga i stavio da se malo opustiš i uživaš, ne moraš na sve replicirati, dovoljno da chillaš malo.Razoružao si me sa klipom pa ti sad ne mogu ni replicirati kao čovjek