момоа
Stara legenda
- Poruka
- 77.528
Morat ću ga gledati ponovo, uglavnom repriziram samo segmente sa Faye WongPa zbog tebe sam ga i stavio da se malo opustiš i uživaš, ne moraš na sve replicirati, dovoljno da chillaš malo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Morat ću ga gledati ponovo, uglavnom repriziram samo segmente sa Faye WongPa zbog tebe sam ga i stavio da se malo opustiš i uživaš, ne moraš na sve replicirati, dovoljno da chillaš malo.
tako je, glupava je njuška. a da li je zgodna nisam video iz slika priloženih. a i da jeste šta onda? poklopac od bombonjere preko njuške?rekao si da joj je faca glupa ne izvrndavaj se sad
Morat ću ga gledati ponovo, uglavnom repriziram samo segmente sa Faye Wong
Koliko je bolja njena verzija od originala, dupe i oko
Slsžem se.Koliko je bolja njena verzija od originala, dupe i oko
Znaš šta mi se dopada u tom filmu? Što nema intimizacije, čime su izneverena očekivanja s one strane oceanaSlsžem se.
Pustio tu verziju prijatelju koji se razumije u kineski koliko i ja, ispalio koliko je na prvu kantoneška verzija bolja od originala.
Ne razumijem ništa, ali je super.
Mogla si pokucati na vrata naoružana Biblijom u jednoj ruci, jurišnom puškom u drugoj, bez problema bi se dogovorili.To mi je hvala za ljubaznost i javljanje?![]()
On je žućo, nije bijla rasa, zar ne?Ono što je u ovoj priči najžalosnije činjenica je da se PNW još koliko-toliko drži i nije preplavljen rasnim tragedijama.
Neki se usuđuju Seattle nazvati zadnjim velikim, američkim bijelačkim gradom, što je za mene čisto ludilo.
Možda Seattle čini 70% bijelaca, ali ako su poput ovih dvoje iz priče, onda bolje da bijela rasa nestane.
![]()
Kraj ovakvih bijelaca, Židov ti ne treba.
Bio bi sretniji da mi kora lubenice ili 9mm zaluta kroz prozor, nego da mi ovo dvoje pokucaju na vrata.
Pa ne bih rekao da je čisti Žućo, prije neka rasna tragedija.On je žućo, nije bijla rasa, zar ne?
A kako da izabere kosookog pored bijecala, koji su daleko više kuuuuul?
![]()
Meni je još dobro što je to jedan od zadnjih Hong Kong filmova dok su još bili slobodni i nisu potpali pod diktaturu.Znaš šta mi se dopada u tom filmu? Što nema intimizacije, čime su izneverena očekivanja s one strane oceana
Glamurozna poslanica države Vašington je maltretirala muškog pomoćnika u seks, a zatim ga naterala da obavlja njene poslove i pokušala da ga otpusti kada ju je prijavio, tvrdi se u tužbi.
Pogledajte prilog 1655433
Da li bi ti to prijavio?
Jesu al znam da im se poserem u emocijeNemate problem niste lepi.
Osvetoljubive kucke su nezgodne. I zene su gore od muskaraca kada ih odbijes i kada se svete.
Prijavio bih je odmah.