bdaca007
Primećen član
- Poruka
- 523
ja nisam debela 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Vidi ga ovaj manijak.Vidi bezbolno resenje..postavis ovde svoju fotku i odma ti kazemo 100% da li mu se svidjas![]()

postavicu fotku na profil....
pa mozes da joj kazes ali ako je vec dobro poznajene moras ko t epita kazes najbolji drug !? uzmi rokaj se sa njim i mirna Bosna - vi ste samo drrugovi zezate se nije to nista strasno
![]()
? Dabome,rokaj se sa njim...Mislim nek te roka... 
Vidi ga ovaj manijak.
![]()
![]()
![]()
![]()

Možda je lepa po tvom, ali nije po njegovom kriterijumu? Hm...Ma sta ti je bre da se devojka ne zamajava bzvz..ako je lepa on je gay i mirna backa![]()

Vidi ga ovaj manijak.
![]()
![]()
![]()
![]()
Po toj tvojoj definiciji, bdaca bi trebalo da ćuti ako je stvarno drugarica :SNajbolje je da priznas drugarici, jer onda sigurno ne bi nista preduzimala, ako ti je stvarno drugarica.![]()
![]()
![]()
Da, vidiš, tu si u pravu.Po toj tvojoj definiciji, bdaca bi trebalo da ćuti ako je stvarno drugarica :S
idinasigurnozveknisesanjimnistatenekostaamozesibezgumicesamoposlenepricajjustincase

A mozes i da joj kazes da bolje zadrzi svog decka, da ne pokusava kod tvog druga, posto mislis da se ona njemu bas i ne svidja...
E to bi bilo podlo,ali cilj cesto ne bira sredstvo...![]()
A mozes i da joj kazes da bolje zadrzi svog decka, da ne pokusava kod tvog druga, posto mislis da se ona njemu bas i ne svidja...
E to bi bilo podlo,ali cilj cesto ne bira sredstvo...![]()

ja sam vec naglasila da ja i ona i nismo neke drugarice.....inace,ona je meni rekla da svog decka voli najvise na svetu,pa ako ga voli,ne vidim razlog da ga ostavi.....
a i meni je stalo do mog najboljeg druga,i radije cu(ako vec moram) da se svadjam sa nekom devojkom koja mi i nije neka drugarica,nego sa svojim najboljim drugom.....