Da joj kazem istinu?

Vidi bezbolno resenje..postavis ovde svoju fotku i odma ti kazemo 100% da li mu se svidjas :D
Vidi ga ovaj manijak. :lol:

postavicu fotku na profil....
eek.gif
fear2.gif
doh1.gif
bash.gif

A mozes i da joj kazes da bolje zadrzi svog decka, da ne pokusava kod tvog druga, posto mislis da se ona njemu bas i ne svidja...
E to bi bilo podlo,ali cilj cesto ne bira sredstvo...;)

mislim da cu to i da uradim,ma kud puklo da puklo.....
inace ona je s tim deckom valjda 2 god,tako da bi bilo glupo da ga ostavi zbog nekoga ko joj se trenutno svidja......to cu da joj i kazem......mislim da je najpametnije tako ;)

ja sam vec naglasila da ja i ona i nismo neke drugarice.....inace,ona je meni rekla da svog decka voli najvise na svetu,pa ako ga voli,ne vidim razlog da ga ostavi.....

a i meni je stalo do mog najboljeg druga,i radije cu(ako vec moram) da se svadjam sa nekom devojkom koja mi i nije neka drugarica,nego sa svojim najboljim drugom.....

ja sam vec naglasila da ja i ona i nismo neke drugarice.....inace,ona je meni rekla da svog decka voli najvise na svetu,pa ako ga voli,ne vidim razlog da ga ostavi.....

a i meni je stalo do mog najboljeg druga,i radije cu(ako vec moram) da se svadjam sa nekom devojkom koja mi i nije neka drugarica,nego sa svojim najboljim drugom.....

Ex, da da. Nisam bas sve procitla postove, pa nisam primetila.

Back