Da ili ne?

• Začetnik teme Začetnik teme Ruth
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja kazem da je sudbina resila da ih sastavi tek sad posle toliko godina, trebali su da prozive stvari koje su proziveli, da postanu to sto su postali da bi se sad sjedinili u svojoj ljubavi na pravi nacin. I sad ce se naci shvatiti da su stvoreni jedno za drugo i vencati se.Joj, kako je to slatko i romanticno.
P.S. za kolege forumase:pred vama tona moguce romantike a vi ne reagujete.Kuda ide ovaj svet?

mogu vam reci da su poprilicno romanticni !znate to je ono...kad ste sami...oni vam grickaju uvce...duvaju u kosu...stipkaju za obraz i ljube i celo...kad je neko treci tu...ZENO !!! GDE JE RUCAK !!!????
ali ne bih da kvarim ovu divnu temu tako da molim vas ne obazirite se na ovo sto sam konstatovla. :lol:

Pa i sama znas da ces otici...zar ne?

Mozda gresim, ali meni licno vasa prica ne deluje kao neka silna ljubav.
U prvi mah me je ganula, ali kada sam objektivno razmislila o njoj videla sam da me je dirnula pre svega zog tvog literalnog talenta a ne zbog onoga sto ste vas dvoje imali.Sve mi to nekako deluje iskonstruisano, kao da ti sebe zelis da ubedis u to da je medju vama postojalo nesto jako i posebno a meni cela ta prica ne deluje tako.Ja u njoj vidim samo sexualnu privlacnost, u najboljem slucaju strast.Sve to sto je on za tebe cinio, jako lepo zvuci na papiru, a u stvari nije nista posebno...paznja koju bi ti pruzio maltene svaki decko...kupio ti cokoladu, neku sitnicu, ljubio se sa tobom strasno u taksiju...
Mozda gresim, ne zameri, ti to svakako znas i osecas mnogo bolje od mene, ali razmisli i o mogucnosti da zivis u iluziji, ne desava se to tako retko.
Moj savet je da se ne nadas previse.

S_K_V_O, tačno si to procenila-to nije bila velika ljubav, ili mi svojim ponašanjem(i uz te okolnosti) nismo dali ljubavi da se razvije iz zaljubljenosti.Bila je strast, to je sigurno.Imaš pravo, to znam i ja dane treba da očekujem ništa.I ovo što očekujem, a ne znam šta je me muči.

Ruth:
Hvala vam svima na odgovorima, pomogli ste mi.Neko je rekao u suštini jesmo isti, bez obzira na sve što smo doživeli od onda.Verovatno sei plašim ponavljanja.Sad vidim ono što mi tada nije bilo baš jasno, sebe bolje znam, a vidim i da njega ne poznajem zaista.Mislim da ću da mu se javim, i onda da vidim da li uopšte želimo da se upoznamo.[/quote
ma jednom se zivi !!!! to bi trebalo da zvuci dosta dubokoumno...ali nije ...poslusaj svoje srce i napred. ako previse razmisljas,ubijas fantaziju i trenuta osecanja!zato-prepusti se...

Meni se vise puta desavalo da budem toliko uzbudjena zbog necega... samo o tome razmisljam, sva sam u nekim tripovima... i toliko energije unesem u sve to da na kraju... kad dodje momenat da se to nesto desi ja izgubim volju, samo se okrenem i odem :(

eh, sad... ko ce to razumeti...

onog dana kada se probudis i udahnes smog njegovog grada znaces da li zaista zelis da se vidis sa njim i... onda ces nadam se postupiti u skladu sa svojim zeljama.

Back