- Poruka
- 116
Da li mislite da su u "cyber sexu" diskriminisani ljudi koji imaju konekciju ispod 512Kb/s?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zasto koristis turske reci?
zato što je moj kraj pun turcizama...tako mi dole na jugu, mi poludivlji i nekulturni pričamo...znaš ono...Niš, Vranje, Leskovac...
Ne znam,nikada nisam bio na jugu Srbije,a turci odavno nisu tu,pa me to bas cudi,a ujedno me zanima tvoje misljenje,da li Grci koriste srpske reci,posto je Grcka bila pod Srbijom za vreme vladavine Cara Dusana?
i da li Jevreji koriste Egipatske reci,jer i oni su bili u ropstvu blizu 500godina?
Egipćani su Srbi
A Jevreji su Turci?
Moram priznati da nisam upoznata sa ovom vrstom "sexa" te pojma nemam kako to uopste izgleda, koje brzine u Kb trebaju i slicno....
Jedino sto je ovde ocigledno je to,da ako bi ti zaista imao prijatelja,definitivno bi trebao da ga kloniras u vise primeraka i cuvas na sigurnom mestu,jer su minimalne sanse da ce pojaviti novi,ako tog izgubis.očigledno je ovo klon mog prijatelja...
Da li mislite da su u "cyber sexu" diskriminisani ljudi koji imaju konekciju ispod 512Kb/s?
jok...samo sporije svršavaju...