Bole__Ser
Buduća legenda
- Poruka
- 29.495
Od političara za sada je samo Šešelj slavio svetg Savu.
P.S: Ne podržavam ni jednu političku opciju samo uočavam.

P.S: Ne podržavam ni jednu političku opciju samo uočavam.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto recepta, postavite sliku Šešelja sa krstom i oni se svi razbeže jer ga se plaše i na slici. Još jednom sretna slava svim pravoslavnim Srbima i Srpkinjama
U Novom Pazaru se ne slavi Sveti Sava i Novi Pazar je muslimanski grad i oni to ne obiljezavaju. Muslimanska djeca to nece da uce i zele da imaju drugi praznik skole.
Sveti Sava je praznik kojeg muslimani ne priznaju i nece da slave ono sto slave Srbi. Muslimani ce slaviti najprije Bajram i to je jedina slava koju mi muslimani imamo. Sveti Sava je slava iz SPCa i ako je Srbija sekularna drzava ona ne bi trebala uvrstavati Svetog Savu kao dan skole. Bolje nek se izabere drugi dan a Sveti Sava se moze slaviti u okviru Crkve. To je mislim razumno rjesenje.
разумно решење је да се селиш у анадолију.
Mozda se odselim za Anadoliju i tamo ce mi biti lijepo i slatko medju mojim muslimanima.
Sveti Sava je praznik kojeg muslimani ne priznaju i nece da slave ono sto slave Srbi. Muslimani ce slaviti najprije Bajram i to je jedina slava koju mi muslimani imamo. Sveti Sava je slava iz SPCa i ako je Srbija sekularna drzava ona ne bi trebala uvrstavati Svetog Savu kao dan skole. Bolje nek se izabere drugi dan a Sveti Sava se moze slaviti u okviru Crkve. To je mislim razumno rjesenje.
Eto recepta, postavite sliku Šešelja sa krstom i oni se svi razbeže jer ga se plaše i na slici. Još jednom sretna slava svim pravoslavnim Srbima i Srpkinjama
Mozda se odselim za Anadoliju i tamo ce mi biti lijepo i slatko medju mojim muslimanima.
Ко се разбежи?![]()
Да, Много Срба бежи из Цркве,из Православља, због Њега.![]()
Razbeže se ovi što propagiraju da se ukine slava Svetog Save, pogotovo hrvati a i muslimani se odmah okrenu ka jugu. Boje se Šekija, Kada imaš problem sa njima samo im stavi sliku Šekija i razbeže se![]()
супер, спаковаћемо ти вц папир![]()
Kuku, zar nema prste naš dobri Abdulahija?
Imam prste i guzu perem prstima. To je higijenski dobro i guza mi je uvijek cista.
супер, спаковаћемо ти вц папир![]()
Imam prste i guzu perem prstima. To je higijenski dobro i guza mi je uvijek cista.
govoris tiho i nosis flasicu sa sobom...
Naravno. Inace ne nosim flasicu jer imam ugradjeno crijevo na solji koja pere guzu.