Cвети Cава школска слава :)

Moja ti , kak'e tufahije , u vas se pravi neki kuglof po srbski :)

Brana-Dobrnjac-Slavski-kola%C4%8D.jpg

Поента је у томе да ти невидиш, као и теби слични, да сте неписмени тотално. И само од мене и мени сличних може да се нешто научити.

Ви секташи који сте окупирали Цркву и злоупотребљавате је, лењинисти који се кријете иза Часног Крста, Светосавског, само зарад лове, што чините веч неколико деценија, а велики број деце сатанизујете, полагачете рачун за своја недела.

И рекох ти раније, заобиђи ме.

- - - - - - - - - -

Нека је жив и здрав, срећан вам празник, Свети Сава... :)

Hajde Lave ne habaj tastaturu na svakoga , onaj odozgo režiser sve to namesti kako treba , gde treba i kako kome treba.

Živ bio i Срећна ти Слава :)

може! ал онда мора све редом како Бог заповеда - прво да се крсти и узме владарско име Стефан па да га у Милешеви (над гробом Светог Саве) као и краља Твртка крунише и миропомаже православни архијереј :)

Ah Hajrudine, ah , ti bi nama kako su se zvale rimokatoličke pape , ne moremo mi to ukabulit , nego da se zove lijepo Istfan :) , a umjesto krštenja more se okupat u i Mileševci,
ko što se nekad kupalo u rijeci Jordan , tako da popovi mogu ostati kod kuće da se ne ukvase :)

U Novom Pazaru se ne slavi Sveti Sava i Novi Pazar je muslimanski grad i oni to ne obiljezavaju. Muslimanska djeca to nece da uce i zele da imaju drugi praznik skole.[/QUOTE

slazem se i zato sam i ja protiv nekog velikog slavlja, a narocito ne nekog koji ima veze sa SPC.

Nego sto ne uvedemo neki skolski praznik u cast i slavu Vuka Karadzica?
Moze i Dositej Obradovic ili obojica zajedno.
Da li biste vi bili s tim saglasni? Ipak je to i vas jezik.

U Novom Pazaru se ne slavi Sveti Sava i Novi Pazar je muslimanski grad i oni to ne obiljezavaju. Muslimanska djeca to nece da uce i zele da imaju drugi praznik skole.

та муслиманска деца уче на српском језику наставу јел да? срећан ти слатки српски празник!

- - - - - - - - - -

U Novom Pazaru se ne slavi Sveti Sava i Novi Pazar je muslimanski grad i oni to ne obiljezavaju. Muslimanska djeca to nece da uce i zele da imaju drugi praznik skole.[/QUOTE

slazem se i zato sam i ja protiv nekog velikog slavlja, a narocito ne nekog koji ima veze sa SPC.

Nego sto ne uvedemo neki skolski praznik u cast i slavu Vuka Karadzica?
Moze i Dositej Obradovic ili obojica zajedno.
Da li biste vi bili s tim saglasni? Ipak je to i vas jezik.

наравно да не би. они би хтели да обележавају кемала ататурка и сличне турске занимљивости.

та муслиманска деца уче на српском језику наставу јел да? срећан ти слатки српски празник!

Не, они уче на бошњачком, мада ти је то слично.

Српски са лакшом говорном ма(х)ном.

A tebe niko ne tjera nego dobrovoljno hodaš ragolićena jel :)

Tebi ako se to ne svijda nemoj da gledaš. Zapravo šta ćeš uopšte naovoj temi posvećena Srpskom svetitelju, valda imaš neke svoje :ceka:

- - - - - - - - - -

Mi ne priznajemo taj praznik koji je povezan sa SPCom nego mi priznajemo samo Bajram.

Jel ti neko brani da slaviš barjam ???

Mi ne priznajemo taj praznik koji je povezan sa SPCom nego mi priznajemo samo Bajram.

Колико знам, ви славите Бајрам.

У чему је онда проблем?

То што ми славимо своју славу и просветитеља, па вам угрожавамо право да нас угрожавате?

Колико знам, ви славите Бајрам.

У чему је онда проблем?

То што ми славимо своју славу и просветитеља, па вам угрожавамо право да нас угрожавате?

Mina, Bajram nema veze sa ovim " slucajem", Slavimo i mi i Bozic i Uskrs. Nemoj meshati stvari koje veze nemaju jedna s drugom.
I da , oni su Bosnjaci, a jezik je bosanski ( kao sto je uvek i bio i ostao;)

Ah Hajrudine, ah , ti bi nama kako su se zvale rimokatoličke pape , ne moremo mi to ukabulit , nego da se zove lijepo Istfan :) , a umjesto krštenja more se okupat u i Mileševci, ko što se nekad kupalo u rijeci Jordan , tako da popovi mogu ostati kod kuće da se ne ukvase :)

пиле моје, па то се купало сад за Богојављење. где си ти била :D

Pravilno. Sveti Sava je pomenuo Abu Bakra as-Siddiqq-a u negativnom kontekstu, u jednom dokumentu.

Prema tome praktikujemo Al-Walaa (lojalnost) prema Abu Bakru, i Al-Baraa (dislojalnost) prema gospodinu Savi.

да, али признаћеш да је хришћанство религија слободног тржишта и да свако ко верује у слободно тржиште треба да подржава хришћанство, а не тоталитаризам.

да, али признаћеш да је хришћанство религија слободног тржишта и да свако ко верује у слободно тржиште треба да подржава хришћанство, а не тоталитаризам.
Ne, religije treba da se takmiče na YouTube tržištu ideja.

Back