- Poruka
- 17.475
E stvarno gdje je zlozi?zlozi bi sama zamenila i laminat..e to je zenska![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E stvarno gdje je zlozi?zlozi bi sama zamenila i laminat..e to je zenska![]()
bome ja to nista ne radimОвде све жене саме склапају намештај, крече... а нису ни без школе ни физички запуштене, напротив.
Хвала Богу. То што знам да запалим ватру у камину не значи да се тако грејем. Али не дај Боже неког зла нећу сести и плакати што је хладно.
Pa da. Mene je tata ucio kao dete, da kucam eksere, srafim, busim...secem testerom, cepkam drvca, krecim, farbam, smirglam, koji je alat za sta ... i stalno je govorio.. da ne budes nesposobna u zivotu.
Kopala motikom, riljala bastu kad sam porasla malo....i svasta jos.
Nisam ostala oštećena i uskracena za detinjstvo i mladost zbog toga

Ma tako i treba....poenta je da znas, ako moras, ako ne potpuno je opravdano da te mrzibome ja to nista ne radim
ili natjeram zmua ili platim majstora
mislim nije da ne znam
nego me mrzi

Па разговор мора да скрене. Ја не могу стриктно што се очекује. Нисам робот.A da otvorimo temu... Zena - majstor u kuci?
Ubismo temu nacisto![]()

Pa ja prva skrenula, al reko da se pokajemПа разговор мора да скрене. Ја не могу стриктно што се очекује. Нисам робот.![]()

Moje iskustvo nije tako.jeste ako hoces da pravis ukusno.
i samo da kazem da me ne nerviraju emisije o kuvanju kao takve
nisu skroz besmislene kao 70 posto tv sadrzaja
Укусе често повлачимо и из породице.Moje iskustvo nije tako.
Stvarno ne mogu da se setim da li sam ikada kod nekog sela da jedem i da nije bilo ukusno.
Ako pricamo o vrhunskom umecu onda za to mozda ipak treba skolovanje.
Ovako, moze da se nauci ako te zanima i ako imas osecaj za kombinovanje namirnica i ukusa.
Све смо малтретиралеŠo je do mene, ja sam čist pred narodom i Bogom.
A ti nisi odgovorna jer si bila mala.
Ja sam prvo najviše voleo da crtam, i to ugljenom, pa onda fudbal, vozići, naravno, istraživao sma sve i svašta, ložio se na astronomiju..najmanje sam sedeo ko baba neka, a sestra je imala taj mini šporet i maltretirala me da probam "ručak"..pesak iz šerpice, pa sam ne tužio baki...

U vezi toga, naša učiteljica ceo mesec uči decu na likovnom da šiju dugmad i heklaju narukvice. Mnogo mi se to sviđa.Па не само то, него треба знати у животу и са шерпама и са алатом и са иглом и концем па и мотиком.
Je l znaš da za perača sudova u boljim restoranima treba iskustvo i to baš ozbiljno. Nisam verovao, ali postoje mašine za tretiranje, pa sam postupak, pa sterilizacija posuda u nekim mašinama, tako da i za to treba kvalifikacija.Moje iskustvo nije tako.
Stvarno ne mogu da se setim da li sam ikada kod nekog sela da jedem i da nije bilo ukusno.
Ako pricamo o vrhunskom umecu onda za to mozda ipak treba skolovanje.
Ovako, moze da se nauci ako te zanima i ako imas osecaj za kombinovanje namirnica i ukusa.
U vezi toga, naša učiteljica ceo mesec uči decu na likovnom da šiju dugmad i heklaju narukvice. Mnogo mi se to sviđa.
...pa sam onda plela zmijice, beskorisne salove od dva metra, sirine 5cm...ИстоKao malecka imala sam jedan sasav obicaj. Mamina snajderka je zivela blizu i ja bih otisla, pozvonila na vrata i zamolila je za krpice. Krpice su ostaci tkanine od sica.
Njoj se to svidelo i od tada je cuvala u kesi krpice za mene.
Kakvo je to blago bilo!
Donesem krpice i krojim barbikama haljine, koristeci iglu i konac. Imala sam sest godina. Znam jer smo se preselili sa mojih sedam iz tog stana.
Kako je baka plela, a ona je bila moj cuvar, vrlo rano sam naucila da pletem, pre skole, dva vuces jedan pustis...pa sam onda plela zmijice, beskorisne salove od dva metra, sirine 5cm...
I danas mnogo cenim rucni rad. Rad sa vunom i svilom posebno.
Doduse, cenim svaki rad rukama.
A utice i kod debljanja, ko zaposli ruke nece samo nesto gurati u usta ili paliti cigaretu, izmisljati besne gliste.

ja sam imala citave armije i ratove dugmica
baba ih cuvala u nekoj limenoj kutiji od keksa![]()