- Poruka
- 42.804
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja tebe volim hahaDa li na plažama i bazenima treba da postoji odvojeno odelenje za debele ?
Znaci gde se slobodno možemo baskariti , suncati plivati i uživati u carolijama ljetne sezone bez da dodje do konflikta sa mrsavim osobama ?
Да, дебеле треба изоловати. Кваре комплетне доживљаје.
Ja tebe volim haha
pa ono za bazenDa li na plažama i bazenima treba da postoji odvojeno odelenje za debele ?
Znaci gde se slobodno možemo baskariti , suncati plivati i uživati u carolijama ljetne sezone bez da dodje do konflikta sa mrsavim osobama ?
Jok, samo treba povecati bazene da stanemo svi jbgDa li na plažama i bazenima treba da postoji odvojeno odelenje za debele ?
Jok, samo treba povecati bazene da stanemo svi jbg![]()
pa ono za bazen
kad skoci takva i napravi bombu
mozda i treba
![]()
Ova tema loše utiče na osećanja plus size osoba i to zaista nije u redu. Može lock!
Da li na plažama i bazenima treba da postoji odvojeno odelenje za debele ?
70 kg pa gore?Da li na plažama i bazenima treba da postoji odvojeno odelenje za debele ?
ali realno
ako izuzmemo na stranu medicinske razloge i to je sasvim normalno, ne postoje drugi razlozi da zena ili muskarac ne izgledaju fit.. samo se radi o njihovoj licnoj lenjosti da vezbaju, obrate paznju na ishranu i da se krecu.
70 kg pa gore?
nista od toga ionako ne radim.S medicinske stavke nebi se trebalo duvaniti , alkohol piti , drogirati se
ko hoce da smrsa treba da radi kardio trening.Zatim možda je došlo vrijeme da shvatite da se i debeli bave sportom
ko hoce da smrsa treba da radi kardio trening.
trcanje, kros trenazer (to ja licno radim) ili voznja bicikla .. 45 minuta svaki dan i za mesec do dva ima da se istope kile.
naravno nece moci odjednom toliko ali postepeno..prvi dan 10 minutas..treci dan digne na 20 minuta, sedmog dana digne na 30 minuta i onda vec ima formu za dalje.
mislim da problem samo prave osobe koje su punije.Prihvatili sebe kakvi jesmoI gde je ti u problem ?
Tema je uvredljiva.
pa brisi ono sto mislis da trebaEvo pošto mislite da nisam trebala zaključati. Da vidimo gdje će nas sarkazam odvesti i koliko će se pisati ili je bila samo reakcija radi reakcije