- Poruka
- 131.948
legendarni balasevic.. kako je on provaljivao na koncertima..drago mi je da sam bio na jednom.Pravi muškarac ne nosi ni L ni XL ni XXL, pravo muško nosi U! Učkur brate!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
legendarni balasevic.. kako je on provaljivao na koncertima..drago mi je da sam bio na jednom.Pravi muškarac ne nosi ni L ni XL ni XXL, pravo muško nosi U! Učkur brate!![]()
Bila sam na svakom u svom gradu od svoje 8. godine, i ne znam šta sam više voljela-pjesme ili njegovu priču između pjesamalegendarni balasevic.. kako je on provaljivao na koncertima..drago mi je da sam bio na jednom.

Ja sam se udala sa 20. Rodila sa 21.Ok, sadržaj prodaje preglede.
Ali je to sve nezdrava hrana i to zaista može da vari (barem neko vreme) neko od 20 godina, al Aj što je to i nezdrava hrana......al je l tebe baba ili mama opterećivala kuvanjem u 20. Ili su te pak zanimale neke druge stvari?
Pa tako... 176 M, 186 L. Taman.За мушкарца од 186 цм Л је сасвим ОК величина. Значи да је витак а није мршав. Има ту простора и за мишиће али нема за вишак.
Мој, субјективан суд![]()
Ne, nego muško treba sa 20, umesto da bude posvećen obrazovanju i zabavljanju, snima recepte....to je idiotarija. To gledaju domaćice, ti sadržaji se šeruju, recepti sa mreža...sad, što nisu prababe, one su zapisivala od komšinica i ....niko nije pominjao nečije babe i dede....osim tebe.Ja sam se udala sa 20. Rodila sa 21.
Za babu sam bila babadevojka.
A kuvanje se uci na vreme... a ne resis tek sa 35, a dotle naucio da budes parazit. Muskarci posebno
Pa ne znam ja musku decu od 20 koja se bave receptima... pre bih rekla da stavljaju minivalove i farbaju kosu, ako ne divljaju okolo, ili se zabiju u kucu da uce.Ne, nego muško treba sa 20, umesto da bude posvećen obrazovanju i zabavljanju, snima recepte....to je idiotarija. To gledaju domaćice, ti sadržaji se šeruju, recepti sa mreža...sad, što nisu prababe, one su zapisivala od komšinica i ...n notbo..niko nije pominjao nečije babe i dede....osim tebe.
Ne idu svi u ugostiteljske škole.
Očigledno im mame ne kuvaju, ne b pekare, i gloovo ili wolt radio od jutra do mraka. Ili se nevoljnici prihvatali sa 20 god.oklagija, da ne umru od gladi i zarade od prepisivanja žena neki dinar.
ja sam skoro provalio kako su dobri bataci przeni u dubokom uljuВала сам става да дете од 14-15 година, без обзира на пол треба да се пристојно снађе у кухињи када викенд проведе само, без наручивања, одласка код бабе или подгревања маминих шерпица. Ништа то не утиче ни на школу ни на дружење.
А да се превише свуда форсира храна и то је тачно. Једеш да не будеш гладан, тако би требало а не да ти је она главно задовољство у животу.
Naravno da treba da se snadje, a ne da gajimo gomilu parazita i posle se cudimo sto muskarci ostaju u losem braku, jer boze moj, ona kuva...Вала сам става да дете од 14-15 година, без обзира на пол треба да се пристојно снађе у кухињи када викенд проведе само, без наручивања, одласка код бабе или подгревања маминих шерпица. Ништа то не утиче ни на школу ни на дружење.
А да се превише свуда форсира храна и то је тачно. Једеш да не будеш гладан, тако би требало а не да ти је она главно задовољство у животу.
Samo nek je vredelo ?ja sam skoro provalio kako su dobri bataci przeni u dubokom ulju
pre sam na rostilju pekao samo iskocene..ali ovo je nov dozivljaj za mene..bas je mljac...doduse, sad cu morati da krecim kuhinju, ali vredelo ja![]()
Па не само то, него треба знати у животу и са шерпама и са алатом и са иглом и концем па и мотиком. Многи знају само оно што су научили кроз школовање, добри су на послу а неспособни за обичан живот.Naravno da treba da se snadje, a ne da gajimo gomilu parazita i posle se cudimo sto muskarci ostaju u losem braku, jer boze moj, ona kuva...
Samo sam izneo svoja zapažanja i čuđenje, utiscima sa sa mreža i najposećenijih kanala kojima me bombarduju, a nije algoritamPa ne znam ja musku decu od 20 koja se bave receptima... pre bih rekla da stavljaju minivalove i farbaju kosu, ako ne divljaju okolo, ili se zabiju u kucu da uce.
Ali da ne generalizujemo.
A sto se mama tice, ako deca zive sa njima, kuvaju one dovoljno, ali deca nece da jedu. A dovoljno su razmazena da im je dozvoljeno da naruce pored hrane u kuci. Ko jos jede pasulj ili gulas, to smrdi.... posebno od juce.
A ako zive sami imaju druga interesovanja od kuvanja.... zato i cveta dostava hrane.
A neki naucili da jedu zdravo.... al ce da naruce fensi salatu, a nece da jedu slatki kupus koji je mama kuvala

Ово си у праву. Свуда рецепти. Седнеш у кафић а на екрану емисије о кувању. Буквално силују храном.Samo sam izneo svoja zapažanja i čuženje, utiscima sa sa mreža i najposećenijih kanala kojima me bombarduju, a nije algoritam![]()
Koji to muškarac danas ne ume da kuva, snađe se u kuhinji, al nije opsednut varjačama?Naravno da treba da se snadje, a ne da gajimo gomilu parazita i posle se cudimo sto muskarci ostaju u losem braku, jer boze moj, ona kuva...
Samo nek je vredelo ?
Da, to je problem sa dosta mladih, gaje se generacije funkcionalnih invalida, koji osim odredjenog posla ne znaju nista.Па не само то, него треба знати у животу и са шерпама и са алатом и са иглом и коцем па и мотиком. Многи знају само оно што су научили кроз школовање, добри су на послу а неспособни за обичан живот.
Оно, имаш мр, др а када се закашље не зна који чај да скува.
Ima ih mnogo, i hvale se time javno.Koji to muškarac danas ne ume da kuva, snađe se u kuhinji, al nije opsednut varjačama?
Ма не само кување, обичне ствари.Dok sam zivela sa roditeljima malo toga sam znala da kuvam. Samo ono sto sam bas volela. Mama nije volela da joj se guramo u kuhinji, to je bilo njeno carstvo i obicno je govorila:“Ima vremena, kuvaces, pa ce ti i dosaditi. Sad sedi i uzivaj.“
Tako da sam kuvanje pocela da ucim tek kada sam pocela da zivim sama. Odnosno kad sam dosla ovde.
jeste ako hoces da pravis ukusno.Mislim, nije to neka velika nauka. Moze da se nauci, ako to zelis.![]()
A to je uglavnom greska roditelja, idu onom linijom- neka, nemoj da se mucis, ja cu.Ма не само кување, обичне ствари.
Жена има 50 година, магистар, отпало јој неко парче са венецијанера, она не зна да врати, хтела да зове мајстора за то срањце да простиш.
svako ima svoje gde dominira.Ма не само кување, обичне ствари.
Жена има 50 година, магистар, отпало јој неко парче са венецијанера, она не зна да врати, хтела да зове мајстора за то срањце да простиш.
Pa da. Mene je tata ucio kao dete, da kucam eksere, srafim, busim...secem testerom, cepkam drvca, krecim, farbam, smirglam, koji je alat za sta ... i stalno je govorio.. da ne budes nesposobna u zivotu.Па не само то, него треба знати у животу и са шерпама и са алатом и са иглом и концем па и мотиком. Многи знају само оно што су научили кроз школовање, добри су на послу а неспособни за обичан живот.
Оно, имаш мр, др а када се закашље не зна који чај да скува.
Па зовеш мајстора за поправке неке озбиљније, али нешто што ће ти мање одузети времена да сам урадиш него њега да чекаш сигурно нећеш. Зато и постоје занати. Нећу сама стављати ламинат али ћу вратити лајсну која је отпала, нпр. Нећу звати њега за то.svako ima svoje gde dominira.
to sto ne zna da popravi venecijaner ne znaci da je nesposobna nego da je te stvari ne zanimaju.
i to je sasvim ok.
ne moraju svi sve da rade.
i ja zovem vodoinstalatera, kao da sam ne bih umeo da zamenim par cevi..ali on to radi em brze, em kvalitetnije em sta ima da se zezam sa tim..imam dosta svojih poslova koje radim.
Хвала Богу. То што знам да запалим ватру у камину не значи да се тако грејем. Али не дај Боже неког зла нећу сести и плакати што је хладно.Pa da. Mene je tata ucio kao dete, da kucam eksere, srafim, busim...secem testerom, cepkam drvca, krecim, farbam, smirglam, koji je alat za sta ... i stalno je govorio.. da ne budes nesposobna u zivotu.
Kopala motikom, riljala bastu kad sam porasla malo....i svasta jos.
Nisam ostala oštećena i uskracena za detinjstvo i mladost zbog toga
ja sam skoro smirglao i farbao stari namestaj..sad izgleda kao sa onih fejs reklama za preureredjenje doma.Овде све жене саме склапају намештај, крече... а нису ни без школе ни физички запуштене, напротив.