anasupergirl
Obećava
- Poruka
- 98
Molim vas za pomoc...imam raspitivanje za mafine dekorisane fondanom ali ne znam koliko da ih naplatim..kako vi formirate cenu? Kolika kolicina je minimalna? Ako ne biste javno moze i poruka u inbox, hvala puuuuuno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja napalcujem 130din/kom, minimum je 5kom tzv. "zaljubljenih pokloncica", pa onda 12 i viseMolim vas za pomoc...imam raspitivanje za mafine dekorisane fondanom ali ne znam koliko da ih naplatim..kako vi formirate cenu? Kolika kolicina je minimalna? Ako ne biste javno moze i poruka u inbox, hvala puuuuuno

Upravo tako: korpice u pleh za mafine i testo unutra.hocu prvi put da pravim cupcakes, procitala sam citavu temu nedavno al mi se sve izmesalo, u plehove stavim korpice za mafine i onda sipam testo, e sad, jel treba da namazem necim te korpice da se ne zalepi testo, i serviram ih u korpici, jel tako? mozda su glupa pitanja al nemam bas vremena opet da citam temu......![]()

A jos su bolja opcija silikonski kalupi tj. pleh, on se samo podmaze i ne trosis papir.![]()

samo trebalo ga je dosta da dobijem lep vrh na mafinima posto su bili ravni sa korpicom, bez tog brdasceta....al ukusni su za desetku 
, pardon mafinčića