- Poruka
- 33.624
@ adem i killer.......
Bezte, bre, klosari.........privi sam primetio torzo
![]()
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=5450159&postcount=148:lol::lol::lol::lol:
jedva pronadjoh
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
@ adem i killer.......
Bezte, bre, klosari.........privi sam primetio torzo
![]()
ma ona moze da pise sto hoce, dok ima taj avatar nema ljutnje kod mene.
Ako vas cuje moj suprug-forumas krstarice.. ma strahujem za machinu...Dobro je sto sad spava.![]()
Ako vas cuje moj suprug-forumas krstarice.. ma strahujem za machinu...Dobro je sto sad spava.![]()
ja se ondak povlacim iz "borbe", malo kukavicki, ali mozda cuje i ova moja pa...![]()
ja se ondak povlacim iz "borbe", malo kukavicki, ali mozda cuje i ova moja pa...![]()
Ti si mislio na eremitu........![]()
Salim se ja ademe...ovo je 21 vek...
ti se mozda salisali ova moja se ne bi salila
![]()
Nemoj sto si ckapi, ae ja cu da ti cuvam strazu .... yebote, ko bi rek'o da ce sisa da normalizuje srpsko/albanske odnoselol
pa kad je mogla da izazove toliko ratova sto ne bi mogla i da pomiri.... evo ja bih se odrekao kosova za tako nesto![]()
Kazi joj da nema razloga za brigu..Ne volim dimije..
Aha .Vec si jednu smotao.razlog vise... kada bi bila u njima ne bi bila tema![]()
Aha .Vec si jednu smotao.![]()
pa kad je mogla da izazove toliko ratova sto ne bi mogla i da pomiri.... evo ja bih se odrekao kosova za tako nesto![]()
[/B]
ljudi,zapravo-zene!...molim vas dajte ademu sisu(ako treba i obe) pa da resimo i taj problem!