Cudni osjecaji i emocije

Kaži mi u toku dana jer odma pri ustajanji počneš preterano da misliš. Mozak ti radi 100 na sat. A onda kada ti utrne mozak prestaneš da misliš i samo ko biljka prazna ti je glava. Ako je tako, to se i meni dešavalo i može da bude psihoza.

@Vlad Dragulija
Кажеш да си песимиста? Да, знам ту излизану фразу љубав побеђује све и колико год деловало јадно када чујеш, има истине у томе. Али није увек тако. Некада је потребна љубав према себи да би постојала љубав према другима. Постоји латинска изрека " Per aspera ad astra " - Кроз тежак рад до звезда.

Такав је живот, један тежак рад и борба. Ето рецимо, шта човек има од песимистичног погледа на свет? Уместо да пригрли свет и проба да пронађе лепоту, није фора већ осудити живот и видети све најгоре у њему. Нећеш веровати да када сам покушао да се убијем и једва преживео, колико сам другачије гледао на живот.

Најмањи детаљ је био право чудо. Замисли, гледам голубове и дивим им се, смејем се. Шетам шумицом, уживам у лепоти и тишини. Треба ти један пас. Има да извуче сву негативну енергију из тебе и бићеш опет срећан/срећна.

@Vlad Dragulija

Нећеш веровати да када сам покушао да се убијем и једва преживео, колико сам другачије гледао на живот.

Најмањи детаљ је био право чудо. Замисли, гледам голубове и дивим им се, смејем се. Шетам шумицом, уживам у лепоти и тишини. Треба ти један пас. Има да извуче сву негативну енергију из тебе и бићеш опет срећан/срећна.

Kada sam ja pokušala da se ubijem i nisam odradila to kako treba , jedino što sam osetila je razočarenje zbog neuspeha,Jesam pesimista , jesam crnjak , ali da nemam neke stvari koje me drže i ispunjavaju delimično , ne bi me sada ni bilo.
Pasa imam pet.Izvlače negativnu energiju , istina , ali ni oni nisu svemoćni...
A ljubav...
Pa zbog ljubavi i jesam ovo što jesam...

Kada sam ja pokušala da se ubijem i nisam odradila to kako treba , jedino što sam osetila je razočarenje zbog neuspeha,Jesam pesimista , jesam crnjak , ali da nemam neke stvari koje me drže i ispunjavaju delimično , ne bi me sada ni bilo.
Pasa imam pet.Izvlače negativnu energiju , istina , ali ni oni nisu svemoćni...
A ljubav...
Pa zbog ljubavi i jesam ovo što jesam...
Suicid je ozbiljna tema. Neko iskustvo sa terapeutima?

Back