- Poruka
- 128.519
da smo u srednjem veku namere bi mi bile casne
sad su dobre
kako se ocekivanja i vrednovanja menjaju kroz vreme..kako sve to evoluira
sad su dobre
kako se ocekivanja i vrednovanja menjaju kroz vreme..kako sve to evoluira

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Istina.da smo u srednjem veku namere bi mi bile casne
sad su dobre
kako se ocekivanja i vrednovanja menjaju kroz vreme..kako sve to evoluira![]()
Radi zvukova kod ORL,da se vide pomahnitali kristali u srednjem uhu .Oni to rade uz ostale simptomeOsećaj nepripadanja ovom svetu.
Gledanje kao kroz zamagljen prozor .
Zvuci deluju kao da si u buretu.
Jesam.U redu je.Radi zvukova kod ORL,da se vide pomahnitali kristali u srednjem uhu .Oni to rade uz ostale simptome
si valjda tiU sredini?
Analiziraš me?e to je pozitivno razmisljanje.. to sam zeleo da izvucem iz tebe
vidis da mozes![]()
Mogao si i pre to da napomeneš.ma joj..zezam se
ja sam neozbiljan..nemoj mene kapirati ozbiljno![]()
Ovo je verovatno jedna od najpametnijih stvari rečena na temi ili forumu uopšte.kad jednog dana budes nasla tipa da odlepis osecaces itekako pripadnost ovom svetu![]()
@Vlad Dragulija
Нећеш веровати да када сам покушао да се убијем и једва преживео, колико сам другачије гледао на живот.
Најмањи детаљ је био право чудо. Замисли, гледам голубове и дивим им се, смејем се. Шетам шумицом, уживам у лепоти и тишини. Треба ти један пас. Има да извуче сву негативну енергију из тебе и бићеш опет срећан/срећна.
Suicid je ozbiljna tema. Neko iskustvo sa terapeutima?Kada sam ja pokušala da se ubijem i nisam odradila to kako treba , jedino što sam osetila je razočarenje zbog neuspeha,Jesam pesimista , jesam crnjak , ali da nemam neke stvari koje me drže i ispunjavaju delimično , ne bi me sada ni bilo.
Pasa imam pet.Izvlače negativnu energiju , istina , ali ni oni nisu svemoćni...
A ljubav...
Pa zbog ljubavi i jesam ovo što jesam...
Previše iskustva i sa terapeutima i sa lekovima...Suicid je ozbiljna tema. Neko iskustvo sa terapeutima?