- Poruka
- 119.561
da smo u srednjem veku namere bi mi bile casne
sad su dobre
kako se ocekivanja i vrednovanja menjaju kroz vreme..kako sve to evoluira
sad su dobre
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Istina.da smo u srednjem veku namere bi mi bile casne
sad su dobre
Radi zvukova kod ORL,da se vide pomahnitali kristali u srednjem uhu .Oni to rade uz ostale simptomeOsećaj nepripadanja ovom svetu.
Gledanje kao kroz zamagljen prozor .
Zvuci deluju kao da si u buretu.
Jesam.U redu je.Radi zvukova kod ORL,da se vide pomahnitali kristali u srednjem uhu .Oni to rade uz ostale simptome
si valjda tiU sredini?
Analiziraš me?e to je pozitivno razmisljanje.. to sam zeleo da izvucem iz tebe
vidis da mozes
Mogao si i pre to da napomeneš.ma joj..zezam se
ja sam neozbiljan..nemoj mene kapirati ozbiljno
Ovo je verovatno jedna od najpametnijih stvari rečena na temi ili forumu uopšte.kad jednog dana budes nasla tipa da odlepis osecaces itekako pripadnost ovom svetu
@Vlad Dragulija
Нећеш веровати да када сам покушао да се убијем и једва преживео, колико сам другачије гледао на живот.
Најмањи детаљ је био право чудо. Замисли, гледам голубове и дивим им се, смејем се. Шетам шумицом, уживам у лепоти и тишини. Треба ти један пас. Има да извуче сву негативну енергију из тебе и бићеш опет срећан/срећна.
Suicid je ozbiljna tema. Neko iskustvo sa terapeutima?Kada sam ja pokušala da se ubijem i nisam odradila to kako treba , jedino što sam osetila je razočarenje zbog neuspeha,Jesam pesimista , jesam crnjak , ali da nemam neke stvari koje me drže i ispunjavaju delimično , ne bi me sada ni bilo.
Pasa imam pet.Izvlače negativnu energiju , istina , ali ni oni nisu svemoćni...
A ljubav...
Pa zbog ljubavi i jesam ovo što jesam...
Previše iskustva i sa terapeutima i sa lekovima...Suicid je ozbiljna tema. Neko iskustvo sa terapeutima?