Čudne navike!

Evo setio sam se jedne, ja proveravam po nekoliko puta da li sam zaključao kuću, kola... Čak i kad znam da sam zaključao nisam 100% siguran.
Ово сам први пут прочитао на дневној дози просечног србенде.:D

Закључа врата.
Вуче и рка кваку да провери.

Lepo bi bilo da zapamtite da pitate možete li ako budete na mestu gde ima folije da se skine. Ništa preko toga.
:cvet:
Sve je to meni jasno ali... evo jedna prica koja je 100% istinita.
Moja stara i njena vjencana kuma isle su u isti razred u srednjoj.
Stara je oduvijek bila navraga, kuma kao svetac.
Pozove ih jednom prilikom profesor da se svi okupe oko njega kako bi im pokazao neki crtez ili nesto tako.
I sad, zraka sunca obasjava mu glavu, jedna jedina dlaka strsi, sapne kuma staroj: "Zdenka, iscupat cu mu onu dlaku."
Kaze moja stara: "Iscupaj."
I ova stvarno.
Covjek se okrenuo i prvo pogledao u moju staru :rotf: , ali shvati da je u soku koliko i on.
Pogleda u ovu, ona odmah prizna, dobila jedinicu, neopravdani, izbacio je sa sata, sve to ispricao u zbornici.
Kaze da se profesori nisu mogli nacuditi, svi kroz polusmijeh, ali zacudjeni: "Marija, sta ti je bilo, zasto si to napravila?"
Na kraju je moja stara pitala zasto je to napravila, njoj je jedinoj rekla: "Da ja tu dlaku nisam iscupala, mislim da bi umrla."

Eto, to je odgovor zasto ti ljuste folije.

Ja sam isto napravilo slicnu stvar kao materina kuma, ali ipak puno, puno blaze, ali isto mislim da bi u tom trenutku umro da tako nisam postupio.

da-bog-da-te-struja-ubila-jpg.641661

Back