- Poruka
- 372.870
Toliko daleko nisam otišla, ali već te saznali: Ako vas pozovem na druženje kod mene i ako vas povuče neka sila da mi ljuštite zaštitne folije dok kuvam kafu gde ih vidite, molim vas... uzdržite se!

i love you
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Toliko daleko nisam otišla, ali već te saznali: Ako vas pozovem na druženje kod mene i ako vas povuče neka sila da mi ljuštite zaštitne folije dok kuvam kafu gde ih vidite, molim vas... uzdržite se!
ja ne dolazim, nema sanse da mi je tako nesto u vidokrugu a da budem normalnaToliko daleko nisam otišla, ali već te saznali: Ako vas pozovem na druženje kod mene i ako vas povuče neka sila da mi ljuštite zaštitne folije gde iih vidite, molim vas... uzdržite se!
Opsesivno skidam sve zastitne folije na koje naidjem, cak s proizvoda kao sto je npr. sampon skidam sve naljepnice koje nisu originalne.Svi ih imamo, koje su vaše?
Moja je da zaštitnu foliiju ni sa čega ne skidam dok god ne moram, i jednom prilikom sam bila slomljenog srca kad je moja prijateljica sa najboljom namerom istu skinula sa mog novog televizora (To je ono na ivicama, tako reći ramu, samo je povukla, i sve se odlepilo u jednom potezu. )
Preko sveta sam otišla da bih tamo kupila nov telefon i isto tako nov poznanik je skinuo onu fabričku foliju sa njega, osetio se pozvanim samo jer je gledao u njega na stolu, i bio zateknut mojom reakcijom: ''To je tu trebalo da bude dugo!''
Iz dosade su mi cimeri zaštitnu foliju dok nisam bila tu oljuštili čak i sa kofera i bili sve ponosni, učinili su mi uslugu, a ja... tačno mi je došlo sve da ih dobro izmlatim.
Da li se razumemo?
Dakle... neki hoćemo da zaštitna folija bude na predmetu dok sami ne odlučimo da je skinemo!
Zašto je tako teško ispoštovati to?
Imate li vi nešto slično da podelite u domenu čudnih navika?
Hrabar si, ja joj to nisam smjela napisatiOpsesivno skidam sve zastitne folije na koje naidjem, cak s proizvoda kao sto je npr. sampon skidam sve naljepnice koje nisu originalne.
Molim te reci mi da si team "skidam folije".brate imam OKP ili OCD, imam cudnih navika koliko hoces
Moja vlastita mater je team "ne diraj foliju".Hrabar si, ja joj to nisam smjela napisati![]()
Ti i ja... ko vatra i benzin.Opsesivno skidam sve zastitne folije na koje naidjem, cak s proizvoda kao sto je npr. sampon skidam sve naljepnice koje nisu originalne.
Skidam sve naljepnice, uvijek me tete u biblioteci gledaju ispod oka kad vraćam knjigu sa facom "nisam ja!". Pokajem se jedino kad hoću vidjeti koji je broj ruža za usne ili laka za nokte da kupim ponovo a nema, i to skinulaMoja vlastita mater je team "ne diraj foliju".
![]()
?Molim te reci mi da si team "skidam folije".
![]()
![]()
![]()
Jel brojiš sve živo oko sebe?Кад седам за комп намештам столицу, тастатуру, монитор, пад за миш, да буде све паралелно с плочом стола.
Ti bi se s mojom starom dobro uklopila.Ti i ja... ko vatra i benzin.
![]()
Како то мислиш?Jel brojiš sve živo oko sebe?![]()
Jesi procitala uvodni?
Ti si mala maca za mene, ja čak i Čarli sa deterdženta za suđeTi bi se s mojom starom dobro uklopila.
Prije kada bi kod njih isao na wc i tamo sjedio sa svih sampona ali i njenih ruzeva, maskari i svega sto bi mi doslo pod ruku poskidao neoriginalne etikete (uvoznik taj i taj i sl.) pa bi ova cesto znala na mene urlati da sam sa nekih stvari skinuo etiketu na kojima je prijevod kako se koristi, ili koja je to tocno sifra maskare bila.
Inace nikada ne diram original naljepnice, samo ove naknadno stavljene.
Pa ja brojim, šta znam, ujutro kažem danas do posla brojim plava auta, i znam tačno koliko plavih auta sretnem do posla. Ili brojim stubove ulične rasvjete, ili stepenice (znam koliko svaka bitna ustanova u mom gradu ima stepenica) jednom me je namučila jedna zgrada, fasada od fasadne cigleКако то мислиш?
Ti si ja, hbtЈачину звука увек подешавам на ,,округло": 20, 30, 40... Никад између, осим кад је испод 20, онда може, али само парни бројеви: 18, 16...
![]()
neJesi procitala uvodni?
Skidas li komplet ambalazu ili ne?
Jao da, umalo da zaboravim cudnovatu, carobnu foliju na kutiji cigareta koja valjda stiti od uroka.Ti si mala maca za mene, ja čak i Čarli sa deterdženta za suđe![]()
А то не, ја сам сушта супротност томе. Код једног пријатеља већ 10 година не могу да упамтим колико степеника има испред улаза у кућу, да ли 5 или 6.Pa ja brojim, šta znam, ujutro kažem danas do posla brojim plava auta, i znam tačno koliko plavih auta sretnem do posla. Ili brojim stubove ulične rasvjete, ili stepenice (znam koliko svaka bitna ustanova u mom gradu ima stepenica) jednom me je namučila jedna zgrada, fasada od fasadne cigleali izbrojala haha
Ja bih se sa mnogim staramajkama dobro uklopila, samo što one imaju pogrešnu sliku o svojim sinovima često.Ti bi se s mojom starom dobro uklopila.