Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 57.869
Ne, u ovom slučaju ne, provjeriPiše se sastavljeno![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, u ovom slučaju ne, provjeriPiše se sastavljeno![]()
Ah, da... reko., šta sad ovaj...Piše se sastavljeno
Pusti ga nek čeprka i provjeravaAh, da... reko., šta sad ovaj...
Kad ono jeste:
Dobrodošao u klub!
kakvo bre čišćenje? Ovde muško, alo!Ako smijem reći, više će ti se bakterija zavući u te pregibe, teže ćeš očistiti nego kad je "ogoljeno". Skidaj to!
Piše se i jedno i drugo.Piše se sastavljeno![]()
Ово сам први пут прочитао на дневној дози просечног србенде.Evo setio sam se jedne, ja proveravam po nekoliko puta da li sam zaključao kuću, kola... Čak i kad znam da sam zaključao nisam 100% siguran.
Pa pogledaj koliko se to izgužvalo , kako ti ne smeta !Pogledajte prilog 1231418
godinama tako
Sve je to meni jasno ali... evo jedna prica koja je 100% istinita.Lepo bi bilo da zapamtite da pitate možete li ako budete na mestu gde ima folije da se skine. Ništa preko toga.
![]()
Čudna navika ti je što uvek moraš biti u pravu.Piše se i jedno i drugo.
Dobrodošli piše se sastavljeno kad je pridev koji znači potreban, koristan, koji je došao u pravi čas: Svi predlozi su dobrodošli.
Dobro došli rastavljeno kao pozdrav pri dolasku, uzvik dobrodošlice: Dobro došli! Bolje vas našli.
Pa jesam u pravu?Čudna navika ti je što uvek moraš biti u pravu.
Čak i ako si u pravu žika je u pravu.Pa jesam u pravu?![]()
to bez problema ostavim otključanoОво сам први пут прочитао на дневној дози просечног србенде.
Закључа врата.
Вуче и рка кваку да провери.
dok ga nisam sad usliko, nisam ni obraćao pažnju. Kakav mi je krš na radnom stolu, to mi je najmanji problemPa pogledaj koliko se to izgužvalo , kako ti ne smeta !![]()
Žika je gospodin, priznao je bez borbe da sam u pravu, jer i jesam.Čak i ako si u pravu žika je u pravu.
bo lje vas na šliŽika je gospodin, priznao je bez borbe da sam u pravu, jer i jesam.
Жућа Земунацbo lje vas na šli
51:27 idu Čudne navikeCudne navike su tako dirljive i *ljudske*... opsesivno ih podrzavam
(nazalost nema na YouTube originala jer i voljeni J.B. Stulic ima *cudnu naviku* da ne dozvoljava da ih drugi postavljaju a on nece)
Žuća nie vranaЖућа Земунац![]()