tuc muc
Poznat
- Poruka
- 9.006
Možda je bio neki provalnik, ušao, video je da je za kompom i nije hteo da prekida hot četovanje, imao je obzira. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa ja kad bih mislila da su duhovi svaki put kad moja cici uleti u sobu preplasena od spolja ja bih vrv poludela do sadaham...deda šizofreničar i mačka takođe...

kako je tako plašljiva,? A razmazotina....Pa ja kad bih mislila da su duhovi svaki put kad moja cici uleti u sobu preplasena od spolja ja bih vrv poludela do sad
Brate jurca i nesto je uplasi, cuje da neko prolazi blizu, ili neka druga zivotnja....ma sta god..... evo po vasceli dan sedim i mislim da su duhovi hau jes no
I da jesu pa sta.... neka ih...pravda za duhove![]()
od jedne do druge, redaljku prave
ne jedes ne pijes ne trosis i plus mazis macke...nirvana....koj ces moj u rajimam jos dve, jednako jezive price koje sam dozivela kao dete, a kojih se jasno secam...ali bi bilo dugacko da pisem.Prilicno ste samouvereni kod negiranja ovakvih stvari, ja se sa tim stvarima ne bi zezala

Pa da ti kazem nije, oce da iskoci osigurac kad se zajebem metnem 16 umesto 25akako je tako plašljiva,? A razmazotina.....
mačke su radoznale.
nešto vam nije u redu sa energijom....

vec sam joj objasnjavala da ga vodi na povodac od stana do lifta...i upamti tri dana posle zaboravi....ko zlatna ribica pamtiMislim da takvi dogadjaji ne moraju nuzno da budu nagovestaji nekih losih stvari, ali su sami po sebi dovoljno strasni. Ja nemam nista posebno na tu temu da ispricam, a mozda i bolje, verovatno bih umrla da vidim duha.imam jos dve, jednako jezive price koje sam dozivela kao dete, a kojih se jasno secam...ali bi bilo dugacko da pisem.
a ni tada, ni posle ove price sa mackom, nije se desilo nista strasno u zivotu...
Samo napred, ako te ne mrziimam jos dve, jednako jezive price koje sam dozivela kao dete, a kojih se jasno secam...ali bi bilo dugacko da pisem.
a ni tada, ni posle ove price sa mackom, nije se desilo nista strasno u zivotu...
Aj napisiimam jos dve, jednako jezive price koje sam dozivela kao dete, a kojih se jasno secam...ali bi bilo dugacko da pisem.
Ispadnes posle duh pedderMa zajebano je biti duh, uletiš tako kod neke snaše koja forumaši, taman da kreneš da je daviš, a ona otvori pp od Anđelka i sevne neki crnački palamar preko čitavog monitora, onako da istraumira svakog poštenog duha.![]()
Ispadnes posle duh pedder

I gadjaju te slikama, pa siroti ljudi posle misle napada njih zli duhI još mi homofobne kolege utvare, aveti i čudovišta dobacuju: ''Peduhčino!'' i neće da se druže sa mnom.![]()

ja sam videla 2x, kao mala....i sigurna sam da su to duhovi, jer su napravili par koraka i nestali u mraku...ali sam ih jasno videla, i sad im se secam likaMislim da takvi dogadjaji ne moraju nuzno da budu nagovestaji nekih losih stvari, ali su sami po sebi dovoljno strasni. Ja nemam nista posebno na tu temu da ispricam, a mozda i bolje, verovatno bih umrla da vidim duha.
Kako su izgledali?ja sam videla 2x, kao mala....i sigurna sam da su to duhovi, jer su napravili par koraka i nestali u mraku...ali sam ih jasno videla, i sad im se secam lika
Beže od mene sklanjajući svoje pozadine uz zidove i obaraju ljudima slike i police.I gadjaju te slikama, pa siroti ljudi posle misle napada njih zli duh![]()

И такви би најпре добили праваIspadnes posle duh pedder
Још ако је дух, педер, муслиман- заштићен као поларни медвед.
oba kao normalna ljudska bica, jedan je bio markantan covek, sa jakim duzim brkovima, imao je obucenu bluzu indenticnu kakvu je imao moj tata, a drugi je licio na mog deku po majci, i bio je i obucen kako se on nosio, sajkacu prsluk, na bridz pantalone od seljackog sukna, opanke...Kako su izgledali?
Iha vise puta sam umalo glavu polomila na klizavom raskopanom grobljanskom zemljistuJa sad kad bih vam ispricala nesto jezivo sto mi se stvarno desilo,vi mi ne biste vjerovali.☺
Jednom na groblju umalo da propadnem u grobnicu.Kako se to desilo?
Kod nas u selu na groblju nisu pravilni razmaci izmedju grobova nego negdje jedva prodjes da upalis svijecu.I tako ja jednom nogom stanem na grob,iako to izbjegavam,ali nije se moglo drugacije prici,i noga mi propade.Srecom drugom rukom se drzah za spomenik,inace bi stvarno upala u rupu.Kad se ne slogirah.Ne znam nikog da mu se tako nesto desilo.
A stvar je u tome da je to bilo posle poplava i da se zemlja nekako pomjerila,valjda neko kliziste se stvorilo,sta li.
Hvala Bogu,nista se nije lose posle dogodilo.Bilo je to prije par godina.