Čudna dešavanja u stanu

Moje dete je jedno vreme stalno zvalo i spominjalo dedu, i da deda dođe na rođendan i da deda večera sa njim i da dedi poželi laku noć.
Al ne njegovom dedi (jedinom kojeg ima) već onom dedi što ga gleda kroz vrata :lol:
Ne znam je l to deda što je umro u ovom stanu pre nego što smo ga kupili ili moj otac, svejedno ko je, dobroćudan je :))))
Мени је и ово страшно :lol:

Meni sin uredno, vec par puta, opisivao kako je izgledalo njegovo rodjenje, gde sam ja lezala, koliko je bilo ljudi, koje boje su carsavi, ko je bio od muskih ko od zenskih u sali, kako ga je teta uzela, gde ga je stavila, kako pregledala, okupala i kad su ga stavili kod mene, kad sam se probudila itd... :aha:

Meni sin uredno, vec par puta, opisivao kako je izgledalo njegovo rodjenje, gde sam ja lezala, koliko je bilo ljudi, koje boje su carsavi, ko je bio od muskih ko od zenskih u sali, kako ga je teta uzela, gde ga je stavila, kako pregledala, okupala i kad su ga stavili kod mene, kad sam se probudila itd... :aha:
To mu demoni sipaju informacije kako je to izgledalo jer oni sve vide. Kako moze on da zna te stvari, znaci nema sanse. Natprirodno je dobio te informacije

Da,snovi su,inace cudna pojava.☺
Meni bude utisak kao da meneko vuče i kao da neko stoji kraj kreveta i ja hocu da vristim i da nesto kazem,a usta kao zalijepljena.
To je vjerovatno faza sna...i prepadnem se samo u snu.☺ Kad se probudim,ne osjecam strah,pa to valjda nisu one klasicne nocne more.

Dont worry,samo s telefona citiram,pa se zapetljam.☺
За то психолози кажу ''парализа сна''.
Моменат кад нам се деси да су истовремено активни и центар за будност и центар за спавање.
И ја то имам, само је код мене углавном спојено са врло ружним искуствима. Са тим морама.

Back