Čudna dešavanja u stanu

Kako je meni jeziva ideja o duhovima.
Da nista nije kako vjerujes. Nema toga da se sa smrcu samo ugasi svjetlo. Umres I skontas da si zabagovao u dnevnoj sobi okruzen ljudima koji su umrli na tom istom mjestu. I gledas stanare kako zive I samo bi nekako da nadjes nacin da komuniciras, il jos gore od dosade se prozlocis pa ih malo plasis tako sto ih guras sa ledja dok jedu.

Kako je meni jeziva ideja o duhovima.
Da nista nije kako vjerujes. Nema toga da se sa smrcu samo ugasi svjetlo. Umres I skontas da si zabagovao u dnevnoj sobi okruzen ljudima koji su umrli na tom istom mjestu. I gledas stanare kako zive I samo bi nekako da nadjes nacin da komuniciras, il jos gore od dosade se prozlocis pa ih malo plasis tako sto ih guras sa ledja dok jedu.
Bozeeee o cemu vi razmisljate :rotf:

Sad si me podsetila na dogodovstinu iz srednje skole, kad sam spavala kod drugarice i imala odvratan ratni kosmar (kuca im je na masovnom ratnom groblju sa sve spomen plocom)...
Ujutru udje u sobu, razgrne tamne zavese i kaze nesto u stilu da se prvi san u gostima ispunjava... :sad2:
na tom odvratnom groblju leze neki ljudi koje uglavnom niko nije pitao zele li u rat i tako zavrsiti pa mi nekako neumjesno da ga zovemo odvratnim
osim ako su ss jedinice i kojekakvi kvislinzi u pitanju...onda je okej

Nabavi jednu macku, kazu da cuvaju dom od nevidljivih sila, ozbiljan sam.
Za nevidljive sile ne znam. Ali tamani sve sitne štetočine redom.Moj mačak jednom udavio zmiju, pa je doneo tako poluraskomadanu na terasu.I sad mi muka kad se setim prizora. Ja sam tako čula, da se mačke čudno ponašaju u prostoriji gde navodno ima duhova.Sad se baš pitam? :namcor:

Back