Čudna dešavanja u stanu

aham...deda šizofreničar i mačka takođe...
Pa ja kad bih mislila da su duhovi svaki put kad moja cici uleti u sobu preplasena od spolja ja bih vrv poludela do sad
Brate jurca i nesto je uplasi, cuje da neko prolazi blizu, ili neka druga zivotnja....ma sta god..... evo po vasceli dan sedim i mislim da su duhovi hau jes no

I da jesu pa sta.... neka ih...pravda za duhove :lol:

Pa ja kad bih mislila da su duhovi svaki put kad moja cici uleti u sobu preplasena od spolja ja bih vrv poludela do sad
Brate jurca i nesto je uplasi, cuje da neko prolazi blizu, ili neka druga zivotnja....ma sta god..... evo po vasceli dan sedim i mislim da su duhovi hau jes no

I da jesu pa sta.... neka ih...pravda za duhove :lol:
kako je tako plašljiva,? A razmazotina....
mačke su radoznale.
nešto vam nije u redu sa energijom....

kako je tako plašljiva,? A razmazotina.....
mačke su radoznale.
nešto vam nije u redu sa energijom....
Pa da ti kazem nije, oce da iskoci osigurac kad se zajebem metnem 16 umesto 25a :lol:

Pa izadje na hodnik zgrade ode na sprat iznad ili ispod a tamo prolaze ljudi, kucici, otvara se lift lupa se, biju se komsije il sta god....
Komsinica sa kucetom koji je pojuri... to cu kuce na kolac da joj nataknem i parkiram pred vrata jednom :evil: vec sam joj objasnjavala da ga vodi na povodac od stana do lifta...i upamti tri dana posle zaboravi....ko zlatna ribica pamti

imam jos dve, jednako jezive price koje sam dozivela kao dete, a kojih se jasno secam...ali bi bilo dugacko da pisem.
a ni tada, ni posle ove price sa mackom, nije se desilo nista strasno u zivotu...
Mislim da takvi dogadjaji ne moraju nuzno da budu nagovestaji nekih losih stvari, ali su sami po sebi dovoljno strasni. Ja nemam nista posebno na tu temu da ispricam, a mozda i bolje, verovatno bih umrla da vidim duha.

imam jos dve, jednako jezive price koje sam dozivela kao dete, a kojih se jasno secam...ali bi bilo dugacko da pisem.
a ni tada, ni posle ove price sa mackom, nije se desilo nista strasno u zivotu...
Aj napisi
Ja volim te horor price, meni to zanimljivo
Jer ja razmisljam ovako: cak i da gresim, i da postohe duhovi, pa sta, neka ih.... ne plasi me to...
Hipoteticki ima i tu razlike dal su zle ili pozotovne energije bla bla sad cela filozofija...al poenta je manjina duhova je zla (pod uslovom da se veruje u sve to da postoje)

Mislim da takvi dogadjaji ne moraju nuzno da budu nagovestaji nekih losih stvari, ali su sami po sebi dovoljno strasni. Ja nemam nista posebno na tu temu da ispricam, a mozda i bolje, verovatno bih umrla da vidim duha.
ja sam videla 2x, kao mala....i sigurna sam da su to duhovi, jer su napravili par koraka i nestali u mraku...ali sam ih jasno videla, i sad im se secam lika

Ja sad kad bih vam ispricala nesto jezivo sto mi se stvarno desilo,vi mi ne biste vjerovali.☺
Jednom na groblju umalo da propadnem u grobnicu.Kako se to desilo?
Kod nas u selu na groblju nisu pravilni razmaci izmedju grobova nego negdje jedva prodjes da upalis svijecu.I tako ja jednom nogom stanem na grob,iako to izbjegavam,ali nije se moglo drugacije prici,i noga mi propade.Srecom drugom rukom se drzah za spomenik,inace bi stvarno upala u rupu.Kad se ne slogirah.Ne znam nikog da mu se tako nesto desilo.
A stvar je u tome da je to bilo posle poplava i da se zemlja nekako pomjerila,valjda neko kliziste se stvorilo,sta li.
Hvala Bogu,nista se nije lose posle dogodilo.Bilo je to prije par godina.

Ajde pisi, kafu sam skuvala taman

Meni brat od tetke doziveo slicno, ja sam tad bila mala i ussrala sam se kad mi je pricao, i on je bio sav sokiran i pod utiskom danima....
Sad mi to totalno kul... ko ce ga znato sta je bilo ....
Pokvario im se auto na seoskom putu a pao mrak... oni izasli iz auta i videli neku bakicu kako im ide u sustret. Pa je pitali de da se upute, ona im rekla de sta ima al sve je daleko.... ode baka svojim putem
Oni na mob zvali slep sluzbu pa se odslepali
Posle opet prolazili tuda al preko dana i na mestu gde su stajali stanu opet potpuno sokirani, da nigde na vidiku nema sela niti kuce, samo poljane, drvece i brda
Odakle ona baba niko ne zna
Ussrali su se tad :lol:

Ja sad kad bih vam ispricala nesto jezivo sto mi se stvarno desilo,vi mi ne biste vjerovali.☺
Jednom na groblju umalo da propadnem u grobnicu.Kako se to desilo?
Kod nas u selu na groblju nisu pravilni razmaci izmedju grobova nego negdje jedva prodjes da upalis svijecu.I tako ja jednom nogom stanem na grob,iako to izbjegavam,ali nije se moglo drugacije prici,i noga mi propade.Srecom drugom rukom se drzah za spomenik,inace bi stvarno upala u rupu.Kad se ne slogirah.Ne znam nikog da mu se tako nesto desilo.
A stvar je u tome da je to bilo posle poplava i da se zemlja nekako pomjerila,valjda neko kliziste se stvorilo,sta li.
Hvala Bogu,nista se nije lose posle dogodilo.Bilo je to prije par godina.
Iha vise puta sam umalo glavu polomila na klizavom raskopanom grobljanskom zemljistu
Kad ides stazicama od utabane zemlje izmedju raka, ako je kisa bila tih dana, najjebao si, sve oko tobe rastresite rake
Umal da upadnem i u sveze raskopanu raku jednom isto tako prolazeci
Sta je tu jezivo

Back