Čudna dešavanja u stanu

Ajde bre limune jedna slicica ti padne ti se cimas
Sta bi radila da zivis sa slikarem i svi ti zidovi prepuni slika, svaki cas neki ekser popusti pa imas padanje slika
A najvise u hodniku padaju kad ih zakaci jaka promaja od ulaznih vrata i prozora
Po toj logici moj je stan prepun duhova :lol: ima zurku da im organizujem

Ajde bre limune jedna slicica ti padne ti se cimas
Sta bi radila da zivis sa slikarem i svi ti zidovi prepuni slika, svaki cas neki ekser popusti pa imas padanje slika
A najvise u hodniku padaju kad ih zakaci jaka promaja od ulaznih vrata i prozora
Po toj logici moj je stan prepun duhova :lol: ima zurku da im organizujem
Ili u mojoj zgradi u kojoj svakodnevno neko nešto budži i sređuje, što kaže jedna komšinica dobro da je ostala čitava kad je već pedeset godina natenane ruše.

Ili u mojoj zgradi u kojoj svakodnevno neko nešto budži i sređuje, što kaže jedna komšinica dobro da je ostala čitava kad je već pedeset godina natenane ruše.
Isto
Mi.moju zgradu zovemo pizin toranj
Svi cepaju i ruse zidove
To sad sve krivo
Normalno da ce da puca...
Ja ne kacim.zidne police jer se bojim bas da.mi u sred noci ne ljosna cela polica utepa macku....
Ni kuhinjeske elemente nisam namerno stavila iz istog razloga
Sve su mi police klasicne na podu.... sigurnije

Nema niceg cudnog u tome sto limunu pada sa zida svasta, zgrada je "ziva" i naleze i krivi se i puca....

Isto
Mi.moju zgradu zovemo pizin toranj
Svi cepaju i ruse zidove
To sad sve krivo
Normalno da ce da puca...
Ja ne kacim.zidne police jer se bojim bas da.mi u sred noci ne ljosna cela polica utepa macku....
Ni kuhinjeske elemente nisam namerno stavila iz istog razloga
Sve su mi police klasicne na podu.... sigurnije

Nema niceg cudnog u tome sto limunu pada sa zida svasta, zgrada je "ziva" i naleze i krivi se i puca....
:lol: :lol: :lol:

Ma
garant ali da ne spamujem temu....
reče moca da ćeš da me zoveš:lol:
Ocu al cekaj da svrsim prvo ove lekare sto imam ove nedelje pa cu onda sledece da idem MOZDA kod zetonje i da te zovem
Sta sad da te smaram kad ne znam za sigyrno dal cu moci....da vidim kolko ce da me oderu danas i sutra .... valjda onaj na vma nece trazi novu magnetnu :pop:

ja necu ovde nikome da ude zrtveno jare.

lepo sam napisala da je moguce da su duhovi, jer u duhove i zivot posle smrti verujem. meni je to prva asocijacija na takve pojave.

ali isto tako neki simptomi tipa bacanje preko stola, osecaj povlacenja, padanja i ostale fizicke manifestacije mogu biti posledica bolesti i promena na mozgu usled bolesti.

ali ne, neki bi hteli racionalno resenje, ali onako izokola kao nije to nista strasno malo preispitaj sebe, posotji racionalno, ali eto nije strasno. i onda ja dodjem i napisem da moze biti i strasnije racionalno objasnjeno, bez pominjanja onostranog, pa sad ni to ne valja, je ropet zvuci previse strasno i mracno.
a kod mene u stanu pravo da vam kažem pojavljuju se pasje šape po polici(to vidim jer nisam dugo brisala prašinu) a ja čuvam mačku
ne znam kako je to moguće mislila sam da bi trebalo da odvedem svoju mačku kod psihologa ......
Ako je peti sprat,ja bih se zabrinula da nije neki leteći pas...😂
Kad malo bolje razmislim,kod mene se nista cudno ne desava...😂

Ja licno mislim da bi @limunada trebalo zbog tih losih snova da ide kod psihologa, da nauci da kanalise stres na drugaciji nacin, sto da se muci nocu, sa takvim snovima nista ne odmoris samo imas stres....
Mozda tara ima preporuku kod koga da ide (ako je limun bg) posto nju muci isto poremecaj sna, samo na drugaciji nacin, pa vrv zna psihologa koji se bavi time bas

Prosto kad ne znas kako da se izboris sa stresom treba da potrazis pomoc da te neko ucen nauci i objasni...

À ova padanja polica i slika itd je pozdrav od nelegalnih renoviranja prepravki stanova secenja zidova i uleganja temelja... nema poente da se cima oko toga

sad kao moj drug limun besposlen pa primecuje... a kad bi vas gurkao u ledja? ne biste primetili jer ste prezaposleni? ma hajte, molim vas
Pa da..cuj ne bi primijetili vulkansku erupciju..toliko su neosjetljivi? 😃
:D
Pa jeste neki vid neosetljivosti, a takvi mogu biti i prezaposleni ''duhovi'' iz komšiluka, kao onaj mladac kog je čini mi se Brankić spominjala, onaj što ne odustaje od praćenja materijala za odrasle i lupka noću u ujednačenom ritmu. :lol: Kad se posvete uživanju ljudi su prilično neosetljivi.
Jedan drugar ima komšinicu koja svira violinu, i čuo ju je u svom stanu kako vežba, neka mlada lepuškasta Ruskinja, tehnokratija u NIS-u, ali pošto joj je dečko tamo daleko u Rusiji komšinica vežba i sa našim momcima, i to u kupatilu, tako da se i to čulo, i kad je drugar nekom prilikom u ćaskanju sa komšinicom rekao da se divi njenom muziciranju nakon toga je prestala svirka, ali seanse u kupatilu su se uredno nastavile. :)

:D
Pa jeste neki vid neosetljivosti, a takvi mogu biti i prezaposleni ''duhovi'' iz komšiluka, kao onaj mladac kog je čini mi se Brankić spominjala, onaj što ne odustaje od praćenja materijala za odrasle i lupka noću u ujednačenom ritmu. :lol: Kad se posvete uživanju ljudi su prilično neosetljivi.
Jedan drugar ima komšinicu koja svira violinu, i čuo ju je u svom stanu kako vežba, neka mlada lepuškasta Ruskinja, tehnokratija u NIS-u, ali pošto joj je dečko tamo daleko u Rusiji komšinica vežba i sa našim momcima, i to u kupatilu, tako da se i to čulo, i kad je drugar nekom prilikom u ćaskanju sa komšinicom rekao da se divi njenom muziciranju nakon toga je prestala svirka, ali seanse u kupatilu su se uredno nastavile. :)
Задржала је здравију активност :)

Back