Čudna dešavanja u stanu

A zanemarivati pravi uzrok??
Velika verovatnoca je da je duh okupirao njen stan, da je posmatra dok spava... i ne znam sta sve ne... a nije do nje, nije do njenih misli.
Znas, cesto nam pomazu oni ciji nam se saveti ne svidjaju, ne prijaju, od uvlacigaca nema leba.
Sta god da se desava - desava se prvo u njenoj glavi, svidjalo se to njoj ili ne.
limunada nije zanemarila uzrok, niti je tripovala da su duhovi (pomesala si je sa zlozi :malav:) iznela je celu temu kao neku zanimljivost neobjasnjivog uzroka, ali vrlo racionalno je pristupila.
a uspela je da dobije bar tri dijagnoze

Metla kaže da mi je šćer, ti šfalerka.. Đoša.da.sam lud, o tome može da se diskutuje ok...(:
Naš kad ću da vam ispričam nešto sledeći put...el .znašššš
:ok: Pohvalio bih Metlinu nit razmišljanja, i meni je palo na pamet da možda imaš neko potomstvo u Pečuju. :lol:

A ja budala tamo na temi o bivšima ističem kako mi niko ne dolazi na vrata, pa tačno sam amater. :rumenko: :lol:

Meni se desavalo dok sam u toaletu i gledam se u ogledalu, recimo dok perem zube, a telefon mi je u dzepu...

...pa mi zavibrira telefon, kao da je stigla neka poruka, notifikacija.

Ja zavrsim, izvadim telefon, nema nista. Tu sam dosao na ideju da mi neko ko nije medju nama salje poruke, ali ja ne mogu da ih vidim. :(

Ovo je bilo bas cesto jedno vrijeme, nije odavno. Mozda se ta osoba naljutila jer je kuliram. Ne znam da li zna da ja te poruke ne vidim.

Osobo ako kojim slucajem citas ovo, samo da znas da ja znam da mi ti saljes, ali nema nista, ne mogu da vidim sta.

A jesam vam prico kad je bio zemljotres ja spavo ispod onog mosta,mislim viseci ne most most,i sad on je vec klimav iskrivljen samo sto se ne srusi,pljesku bi od mene napravio,i sad zamislite ja se budim pored kreveta i vidim kako se most ljulja od zemljotresa,pa aj recite jel me nije neka visa sila spasla i spustila pored da nista ne osetim

Meni se desavalo dok sam u toaletu i gledam se u ogledalu, recimo dok perem zube, a telefon mi je u dzepu...

...pa mi zavibrira telefon, kao da je stigla neka poruka, notifikacija.

Ja zavrsim, izvadim telefon, nema nista. Tu sam dosao na ideju da mi neko ko nije medju nama salje poruke, ali ja ne mogu da ih vidim. :(

Ovo je bilo bas cesto jedno vrijeme, nije odavno. Mozda se ta osoba naljutila jer je kuliram. Ne znam da li zna da ja te poruke ne vidim.

Osobo ako kojim slucajem citas ovo, samo da znas da ja znam da mi ti saljes, ali nema nista, ne mogu da vidim sta.
A to je od zracenja desava se

A jesam vam prico kad je bio zemljotres ja spavo ispod onog mosta,mislim viseci ne most most,i sad on je vec klimav iskrivljen samo sto se ne srusi,pljesku bi od mene napravio,i sad zamislite ja se budim pored kreveta i vidim kako se most ljulja od zemljotresa,pa aj recite jel me nije neka visa sila spasla i spustila pored da nista ne osetim
Bata Đole sumnjiv si, priznaj da si se upisao u naprednjake i da su te teleportovali, oni vode računa o članstvu. :deda:

ne preterujem, sve to moze biti i od bolesti, a to moze da utvrdi snimanjem glave.

mozda je samo do lose cirkulacije krvi ka mozgu, ima neko suzenje arterija. mozda joj se zavrtelo pa je sama pomerila ormaric u kupatilu nesvesno, jer jeste ona proveravala dal se ormaric pomera, ali ako se uhvatila za ormaric da ne padne, nema svest koju je snagu upotrebila. za sliku nemam objasnjenje, verovatno je slucajno popustio tipl.

mene kad su udarila kola (u levu stranu doopeta), poslednje cega se secam je da sam padala sa sakama napred. kad sam se osvestila videla sam da sam se prevrnula na ledja ( i to tako sto sam se odbila rukama o beton ili zakotrljala) sa kolenima povucenim ka bradi. ja nisma toga bila svesna, telo je samo odreagovalo u pokusaju da se skloni od auta.
Otvori svoju temu, molicu lepo, pa cemo i tebi dijagnozu da pronadjemo. :cistinaocare:

limunada nije zanemarila uzrok, niti je tripovala da su duhovi (pomesala si je sa zlozi :malav:) iznela je celu temu kao neku zanimljivost neobjasnjivog uzroka, ali vrlo racionalno je pristupila.
a uspela je da dobije bar tri dijagnoze
Auu...Kvinsi,brani me.😃 Jos ce me na lomacu.
Kakva bre,ljudi,magnetna i slicno.(Ako vas bas zanima,snimala sam i to...ne zbog duhova ☺,i sve je u redu,hvala na pitanju.)
Kuc kuc 😃
Jelena,nije pitanje da li se meni nesto pricinjava,to se sve dogodilo u realnosti,ne u mojoj glavi.Imam i svjedoke.☺I nigdje nisam rekla da su ikakvi duhovi,ni da vjerujem u njih,samo pokusavam naci neko racionalno objasnjenje.To sto ga ne vidim na prvi pogled,ne znaci da ne postoji.
Zato je tu forum,diskutujemo.
Nema potrebe da se saljem u bolnicu....bar ne zasad.😃

Auu...Kvinsi,brani me.😃 Jos ce me na lomacu.
Kakva bre,ljudi,magnetna i slicno.(Ako vas bas zanima,snimala sam i to...ne zbog duhova ☺,i sve je u redu,hvala na pitanju.)
Kuc kuc 😃
Jelena,nije pitanje da li se meni nesto pricinjava,to se sve dogodilo u realnosti,ne u mojoj glavi.Imam i svjedoke.☺I nigdje nisam rekla da su ikakvi duhovi,ni da vjerujem u njih,samo pokusavam naci neko racionalno objasnjenje.To sto ga ne vidim na prvi pogled,ne znaci da ne postoji.
Zato je tu forum,diskutujemo.
Nema potrebe da se saljem u bolnicu....bar ne zasad.😃
Tacno tako, diskutujemo, kad si vec otvorila temu o tome. Ja te ne saljem u bolnicu, hocu da kazem da za neke stvari ne treba traziti objasnjenje, preskocis i ides dalje.

Nama je nakon godinu dve u kuci jednu noc nesto tako puklo, kao metak. A muz sedi u fotelji. Ja sam samo pogledala jel upucan. Pa u vrata a tamo staklo puklo bukvalno kao da je neko pucao.
Ustvari majstori su pretegli to duplo staklo.
Posle su nam jos 3-4 puta tako pucali prozori ali se nismo strecali. :lol:
Jednom mi je dok sam bila trudna i sama kuci pao sav sneg sa krova, zatresla se kuca. Zovem muza, on u gradu, kaze ne sekiraj se, sneg :lol:
Posle su nam se desavale razne gore stvari pa nam je sve to bilo nekako zanemarljivo zastrasujuce. :lol:

Ne bojim se vise, cak volim da sam sama.
Ne daj Boze nekoga da mi dodje, platio bi glavom. :zaljubljena:

Inace sam divna jedna dusica. :lol:

Back