Čudna dešavanja u stanu

Ništa, moj limune. Odveć sam star da čitam temu i objašnjenja forumaša, ali sve je to okej. Misim okej je, dešava se, dešavaju se takve stvari, racionalizujemo ih; nekada nađemo realno/naučno objašnjenje za njia, a nekada ne.

Kada ih ne nađemo, mudar čovek, dovraga mudar, nek bude oprezan i promišljen - on se preispita; preispita stavove. Kad to već uradi, misim ako to kao iz korena uradi, onda uglavnom skapira da pojma nema ni o čemu. Hoću reći da on, čovek, tojes ti, zapravo svet gradi, odnosno poima onako kako mu je najlakše da se uklopi u njega.

Tako da ono, ne znam šta je to što se desilo, ali ko ga ebe. Probala si da skapiraš, nisi uspela. Neke dimenzije se tu drkaju s tobom na nivou onih struna i prostora između njih, tako vele. Njihova posla. Ako su te dimenzije tolko pametne i dominantne il ako ti je suđeno kao tom nekom medijumu, puklo bi ti pred očima jasno kao dan. Ovako, skapiraćeš kad mineš, nadam se, sebično mislim da je tako, zbog sebe.
Uh,Juliane,kakav ozbiljan odgovor.Ali svidja mi se.☺
Evo,vec danas drugacije gledam na sve to.
Nocas sam spavala sa upaljenim svjetlom u hodniku,a veceras cu racionalno da ugasim,pa sta bude.☺
P.s.Drago mi je da vidim staro drustvo na forumu.😉

nije da se bojim da o tome razmisljam, ali ne volim potpuni mrak, narocito ne kad sam sama....meni je od nove generacije horora najstrasniji bird box, znaci kad sve vreme idu sa onim povezom preko ociju.
Мене плаши оно што је реално: Џек Трбосек, Ханибал, онај некрофил што је убијао па силовао девојке ( имао однос са сопственом женом и каже јој- прави се мртва. Кад нисам умрла на тој сцени!).
И плаше ме цркве ноћу. После филма Свето место и Мире Бањац. A она и бака се дружиле. Када сам је видела исто, шлог умало :lol:

Мене плаши оно што је реално: Џек Трбосек, Ханибал, онај некрофил што је убијао па силовао девојке ( имао однос са сопственом женом и каже јој- прави се мртва. Кад нисам умрла на тој сцени!).
И плаше ме цркве ноћу. После филма Свето место и Мире Бањац. A она и бака се дружиле. Када сам је видела исто, шлог умало :lol:
Odlican film na tu temu.

Inaaače, imam povremeno avanture sa zvonom..al ovo nije bioo ni zvono ni kucanje.....pre par godina, išo ja nešto do kuhinje.umpola notji
komšinocino kuče laje..malo, pa lajavo..ja kroz.špijuna, neka devojka duge.crne kose, gleda u moja vrata...ja se usro...wtf....zaustavio dah, ne dišem..ona stoji...i stoji...i ode dole..ja se privučem do prozora...izlazi ona i hoda...i okrene se... I stoji jedno 10 min i gleda u naš prozor...užas!
Ово јесте језиво.

Inaaače, imam povremeno avanture sa zvonom..al ovo nije bioo ni zvono ni kucanje.....pre par godina, išo ja nešto do kuhinje.umpola notji
komšinocino kuče laje..malo, pa lajavo..ja kroz.špijuna, neka devojka duge.crne kose, gleda u moja vrata...ja se usro...wtf....zaustavio dah, ne dišem..ona stoji...i stoji...i ode dole..ja se privučem do prozora...izlazi ona i hoda...i okrene se... I stoji jedno 10 min i gleda u naš prozor...užas!
:rotf:

Ne razumijem?Mislis da izmisljam?

Ne mislim da izmisljas, ja verujem da ti verujes da se sve to desava.
Procisti um, nadji sebi neku zanimaciju sto kod kuce, i van nje. Misli o lepim stvarima, misli pozitivno i videces kako ces polako da izadjesiz tog filma. Sto vise mislis o tome, dublje te povlaci. Ne dozvoli da on pobedi tebe, pobedi ti njega... ako uopste i ima tu nekoga osim tebe same.

Ne mislim da izmisljas, ja verujem da ti verujes da se sve to desava.
Procisti um, nadji sebi neku zanimaciju sto kod kuce, i van nje. Misli o lepim stvarima, misli pozitivno i videces kako ces polako da izadjesiz tog filma. Sto vise mislis o tome, dublje te povlaci. Ne dozvoli da on pobedi tebe, pobedi ti njega... ako uopste i ima tu nekoga osim tebe same.
Imas pogresne zakljucke o meni.Nije ti tacna ova psihoanaliza.😉
Nisam ni u kakvom filmu,objektivno posmatram stvari.Samo kazem da je sve to neobicno...ne iseljavam se iz stana.😃

e nama se desilo pre ..pa 99-te
jos uvek u sretnom braku, muz i ja sedimo ispred televizora..ispred nas veliki akvarijum sa desne strane tva.
odjednom , iz cista mira, zacujes cijuuuu i predrnja strana akvarijuma krene da puca, odvali se i 60l vode ljujne po sobi..
jbt
posle smo komentarisali, sta se desilo..verovatno zamora materijala.
ali da nisam bila kuci, nema sanse da bih poverovala sinu da nije opizdio loptom ili nesto slicno.

Slabo držao silikon za staklo

Limoon pamtim odavno kao razboritu i razumnu osobu....well, postoji sindrom stresa itd, ono što nožemo da racionalizujemo posledično, al iluzije ili nedajbože, halucinacije, baš se ne javljaju iznebuha kod ljudi bez dijagnoze.

Brate znao sam da si švalerčina. :deda:

:)

A zanemarivati pravi uzrok??
Velika verovatnoca je da je duh okupirao njen stan, da je posmatra dok spava... i ne znam sta sve ne... a nije do nje, nije do njenih misli.
Znas, cesto nam pomazu oni ciji nam se saveti ne svidjaju, ne prijaju, od uvlacigaca nema leba.
Sta god da se desava - desava se prvo u njenoj glavi, svidjalo se to njoj ili ne.

Back