bundeva
Buduća legenda
- Poruka
- 29.060
sad svira kur..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hoce to, sa vremena na vreme demoni i druge necastive sile koje mi ne mozmo da vidimo, uzimaju ti na prepad ono sto neces,E,ovako...moram da pitam nekog za savjet.
Nisam sujevjerna,ali u poslednje vrijeme mi se dešavaju neke čudne stvari u stanu.
Ulazim u kupatilo,na moj rodjendan,i iz cista mira padne na mene visoki ormaric u kupatilu,sa sve stvarima unutra,koji tu stoji vec deset godina i nije se nikad mrdnuo ni milimetar.Zatim,druga scena...sjedim za kuhinjskim stolom i jedem,kad osjetim kao da me iznenada neko gurnu u leđa i ja padoh preko stola.Naravno,nije bilo nikog u sobi i nije mi se nista "zamantalo"u glavi.Tako nesto mi se nije nikad desilo.Zatim,tri puta,u razlicitim vremenskim intervalima sanjam da kraj mog kreveta stoji neka osoba ili neke ruke koje me vuku.A nocas oko pola jedan me probudi zvuk lomljenja stakla.Ustanem i vidim u hodniku pala slika sa zida i razbila se u paramparcad,a ekser odletio na suprotni kraj hodnika.
Pomislila sam da nisu neke vibracije,zemljotres i slicno,posto je peti sprat,ali nije nista bilo.
Stvarno ne znam sta da mislim.☺

A moja baba nije zakljycavala stan kad izadje na kratkoAl pazi nema boljih isterivača duhova od kao top gluvih baba po zgradama, kad one naprže tv-e do daske.Ja sam na istoj vertikali imao dve takve, već su pokojne, i to su bili šovovi, ono kad u cik zore opiče prenose sa suđenja u Hagu, pa ori se naselje.
![]()

A moja baba nije zakljycavala stan kad izadje na kratko
Prekoputa stana je zivela baba koja je kampovala na spijunci, video nadzor
Korisne su babe![]()
Sve mi je jasno. U hodniku ispred mojih vrata je kutak u kom se okupljaju babe iz našeg ulaza, svojevrsna bapska kafana, da mi ne bi posadile fotelje tik uz zid izvukao sam u hodnik neki stari orman, tako da ne mogu da naslanjaju uši direktno na zid, ali opet se sve čuje, šta god da radim u stanu imam publiku u hodniku. Pre par godina morao sam zbog njih hotovanje da obavljam na terasi, i mogu reći da je rukoblud tokom marta na terasi izuzetno zahtevan, dole po bulevaru piči saobraćaj, prolazi narod, a i dnevna temperatura nije adekvatna, teško je ostati fokusiran.

osim ako nije na nekom neformalnom groblju ta zgrada buhahahaha

mislim da si se ipak malo precenila, ta tema je nenadmasivaNeskromno mislim da ce ova tema nadmasiti onu "Izuvanje po kucama",a i red je da se forum probudi malo iz ucmalosti.☺

Cak ce se izboriti i oni za svoja pravakakve veze ima sto je 21.vek, duhovi su vanremenski
svasta![]()

Pa ne nego sto bi moja baba rekla, "to je bilo mozda nekad, sada to nema, sada ima struja, svetlo...kakve veze ima sto je 21.vek, duhovi su vanremenski
svasta![]()
(apropo duhova i vampira)
...pa s ei ja zezam ceo zivot tako kad naidjem na ovakve stvari.
..Baj!
...:_ Uja;

Izuvanje po kućama je nabilo skoro 100 strana. Čizs...
)))Ček da pogodim, kod tebe se garant izuva?)))
Stiven king joj je bolji sad za ovu situacijudodao bih i da čitanje knjiga mirjane bobić mojsilović može biti korisno.
piše pitko, lepršavo i emocije živo prenosi rečima. jako mi prija, super je.
Ja sam se iskidala od smeha citajuci ovu temu sinoc, ali bilo je kasno da odgovaram, Limunada je vec bila legla.
Man'te se ljudi duhova u 21. veku, ali da je zabavno zabavno je.
@limunada ,
meni kao laiku samo 2 stvari padaju na pamet:
1) ili da je zgrada na klizistu, a ti na visem spratu to vise i osecas (sto je verovatnije)
2) ili da neko nesavesno kopa i pravi nesto ispod zgrade (garazu, ostavu, podrum i sl.) pa urusava zgradu sa te strane i treba da ga tuzite i pronadjete jer ocigledno neko radi nocu (sto je manje verovatno ali ne i skroz neverovatno).
To objasnjava i ispadanje slika i polica, i tvoj osecaj kao da te je neko gurnuo na sto a ustvari je bio potres i verovatno ti se zavrtelo u glavi od trenutnog pomeranja zgrade, a snovi za snove oni nikad i nisu bitni, i ja sanjam svasta odvajkada i to nema ili ne mora da ima veze sa tim stanom tj. aktuelnim desavanjima.
Pozdrav, ne ljuti se sto sam se bas slatko nasmejala, nije zlonamerno!![]()
Mani se duhova, kakvi bakraci, nego uhvati stanare da se vidi sta i ko to radi i lupa nocu.
)
)da li živiš sama u stanu?
verovatno si se usamila i onda što se kaže "u strahu su velike oči", konstruišeš događaje o nečijem prisustvu usled potrebe za društvom, a tim konstrukcijama ujedno kanališeš i strah, dva u jednom.
moguće i da tvoja napetost, odnosno unutrašnja tenzija prelazi i na okolinu u smislu telekineze.
ali poenta je da nema nikoga tamo, već si sama, prokleto sama. što reče bora čorba u onoj pesmi.
preporučio bih ti da pokušaš sa dejting sajtovima, eventualni partner bi uneo novu svežinu u tvoj život. da si muško, ne bih ti ovo savetovao, jer muškarcima retko koja devojka odgovori osim ako nisu baš top i popularni frajeri.

Not.100 strana rasprave oko nečega što je civilizacijska norma, don gedit.
Nabavi jednu macku, kazu da cuvaju dom od nevidljivih sila, ozbiljan sam.Neke stvari su se desavale kad sam bila sama,a neke i kad nisam.Tako da samoca kao faktor otpada.![]()
Otkad Perfektina macka ostavlja otiske psecih sapa,ja vise nemam problema.)
Uvijek postoji gore od goreg.)
ok: Jaojjjjj, jeste, eto vidis!
:
..