Čudna dešavanja u stanu

Inaaače, imam povremeno avanture sa zvonom..al ovo nije bioo ni zvono ni kucanje.....pre par godina, išo ja nešto do kuhinje.umpola notji
komšinocino kuče laje..malo, pa lajavo..ja kroz.špijuna, neka devojka duge.crne kose, gleda u moja vrata...ja se usro...wtf....zaustavio dah, ne dišem..ona stoji...i stoji...i ode dole..ja se privučem do prozora...izlazi ona i hoda...i okrene se... I stoji jedno 10 min i gleda u naš prozor...užas!
Mozda ti je cerka koju ne znas da imas :lol:

pa i meni da tako neko stoji i zuri u vrata bez reci i ja bih se istraumirala. meni sad svasta pada na pamet, mozda je tip koji ne moze prvi da se obrati, nego je ocekivala da ces ti pitati ko je ili da ces otovriti vrata ili slicno.
ja ne bih pogledo kroz špijuna da kuče iz susednog stana nije lajalo...možda je pogrešila sprat(al imamo ime na vratima)....i tođzurebje posle...ko zna, tražila nekog ko semisto preziva u 3-4 ujutru....nemam objašnjejje...

kod mene su svi umirali po bolnicama, ai oni koji su umrli u kuci to je odmah zvana pogrebna sluzba da nosi, nije bilo nikakvog bdenja nad mrtvacem u kovcegu.
I kod mene kasnije
Al ovo je bilo 90ih i bdenje preko noci sa mrtvacem u kovcegu
Zasto su to tako ja ne znam, moguce da zbog krize nije moglo u mrtvacnicu....

Posle sve ostale slucaje isti dan kad umre ide u mrtvacnicu, ili ako je u toku noci ujutru ide....

a jel znate san u snu....kad sanjate nesto strasno i kao probudite se i pogledate, a partnera pored vas nema i vi onako ubedjeni da ste budni krenete u istrazivanje i cap desi se nesto i onda s eopet probudite i drmnete partnera, on s ene pomera i vi drmate opet i on se okrene, a ono neko cudoviste i vi se istraumirano budite, a ono divno nedeljno jutro i krenete u kuhinju da stavite kafu, a u stanu nema zive duse, ni partnera, ni dece (ko ima decu)....:zkez:
Hahah mnogo gledas filmove

san u snu nije lucidni san (mozda i jeste?), lucidni je onaj koji mozes da ponovis...meni se to desilo par puta. secam se jednog sa cudovistem i na kraju prvog sanjanja sakrijem se iza vrata i ubijem cudoviste i meni se mnogo svidelo i opet sanjala odmah isti san i sakrijem se iza vrata, al cudovista nema i ja se tu uplasim i promenim san.

ovo bez zezanja.
da, verujem ti, dešavalo mi se i nije neobično....

E,ovako...moram da pitam nekog za savjet.
Nisam sujevjerna,ali u poslednje vrijeme mi se dešavaju neke čudne stvari u stanu.
Ulazim u kupatilo,na moj rodjendan,i iz cista mira padne na mene visoki ormaric u kupatilu,sa sve stvarima unutra,koji tu stoji vec deset godina i nije se nikad mrdnuo ni milimetar.Zatim,druga scena...sjedim za kuhinjskim stolom i jedem,kad osjetim kao da me iznenada neko gurnu u leđa i ja padoh preko stola.Naravno,nije bilo nikog u sobi i nije mi se nista "zamantalo"u glavi.Tako nesto mi se nije nikad desilo.Zatim,tri puta,u razlicitim vremenskim intervalima sanjam da kraj mog kreveta stoji neka osoba ili neke ruke koje me vuku.A nocas oko pola jedan me probudi zvuk lomljenja stakla.Ustanem i vidim u hodniku pala slika sa zida i razbila se u paramparcad,a ekser odletio na suprotni kraj hodnika.
Pomislila sam da nisu neke vibracije,zemljotres i slicno,posto je peti sprat,ali nije nista bilo.
Stvarno ne znam sta da mislim.☺
Ništa, moj limune. Odveć sam star da čitam temu i objašnjenja forumaša, ali sve je to okej. Misim okej je, dešava se, dešavaju se takve stvari, racionalizujemo ih; nekada nađemo realno/naučno objašnjenje za njia, a nekada ne.

Kada ih ne nađemo, mudar čovek, dovraga mudar, nek bude oprezan i promišljen - on se preispita; preispita stavove. Kad to već uradi, misim ako to kao iz korena uradi, onda uglavnom skapira da pojma nema ni o čemu. Hoću reći da on, čovek, tojes ti, zapravo svet gradi, odnosno poima onako kako mu je najlakše da se uklopi u njega.

Tako da ono, ne znam šta je to što se desilo, ali ko ga ebe. Probala si da skapiraš, nisi uspela. Neke dimenzije se tu drkaju s tobom na nivou onih struna i prostora između njih, tako vele. Njihova posla. Ako su te dimenzije tolko pametne i dominantne il ako ti je suđeno kao tom nekom medijumu, puklo bi ti pred očima jasno kao dan. Ovako, skapiraćeš kad mineš, nadam se, sebično mislim da je tako, zbog sebe.

Back