Čudna dešavanja u stanu

zato ja kad sam kupovala stan kupovala sam iskljucivo novogradjnu, da se energija minimlano smanji. tjah zgrada je izgradjena na placu gde je bila necija kuca, ali kontam da to ipak smanjuje energiju prethodnog vlasnika, za razliku od useljenja u stan u kome je neko ziveo. mozes da renoviras sve od poda do plafona, ali energija ostaje.
osim ako nije na nekom neformalnom groblju ta zgrada buhahahaha

zato ja kad sam kupovala stan kupovala sam iskljucivo novogradjnu, da se energija minimlano smanji. tjah zgrada je izgradjena na placu gde je bila necija kuca, ali kontam da to ipak smanjuje energiju prethodnog vlasnika, za razliku od useljenja u stan u kome je neko ziveo. mozes da renoviras sve od poda do plafona, ali energija ostaje.
Evo ja sam u stanu u kome je neko umro pre
I u drugom kad sam bila isto je i tamo neko umro
I u kuci pre toga dvoje umrlo
De god ja nogom krocim neko pandrkne :lol:
Tako da ja nemam sekiracije od tih energija dal su ostale od predhodnika, vis da sam ja ta koja seje smrt, duhovi se plase mene :lol:

Os ti dodjem u goste :zper:

Kupam se u se romantičarskom raspoloženju, sa prigušenom svetlima, samo ona iznad ogledala...ispod kreveta mi neka kutijetina od tv-a, nikako da bacim, pokrivam se preko glave, jer mi je uvek hladno i budim se go, ša am radio noću, možda zna ili ne zna al zna žena...možda idem po simsu i pijem go ć, msm nag komšinicama krv uz segzuelno opštenje, a posle im pobacm sve slike sa zida i zubima vadim xere i pjujemm ih svuda po njihovom stanu....onda se vratim i spavam malo i svom krevetu...

Samo da vam se javim i da kazem da mi je upaljeno svjetlo u hodniku,jer ne smijem da spavam skroz u mraku.😐
A to mi je bila i trauma iz djetinjstva...nisam mogla da zaspim ako je ugaseno svjetlo,nego cekaju da ja zaspim i onda ga ugase.
A sad ste me isprepadali sa idejama,a sama sam.😯

Inaaače, imam povremeno avanture sa zvonom..al ovo nije bioo ni zvono ni kucanje.....pre par godina, išo ja nešto do kuhinje.umpola notji
komšinocino kuče laje..malo, pa lajavo..ja kroz.špijuna, neka devojka duge.crne kose, gleda u moja vrata...ja se usro...wtf....zaustavio dah, ne dišem..ona stoji...i stoji...i ode dole..ja se privučem do prozora...izlazi ona i hoda...i okrene se... I stoji jedno 10 min i gleda u naš prozor...užas!

Back