limunada
Buduća legenda
- Poruka
- 37.547
ja mislim da su duhovi nanjusili da je limun napravio dobvar pekmez od sljiva
Pekmez je na drugom mjestu,nije u stanu,tako da ta opcija otpada.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja mislim da su duhovi nanjusili da je limun napravio dobvar pekmez od sljiva
Ovo mi se desilo pre neko vece, neka crvenkasta svetlost je na blic sevnula ispred mog prozora (ili mi se ucinilo da je bila tako blizu).Jedino čemu sam prisustvovala i za šta nemam objašnjenje je kad se neka svetlost na sekundu pojavila gde joj mesto nije.
Neka materijalizacija energije...
da nije na klizistu zgradaAli nije mi bilo misljenje pomuceno,ni sekundu.Ja i dalje smatram da je uzrok neka vibracija,frekvencija ili slicno...tj.da ima objasnjenje,samo ja ne znam koje je.☺
osim ako nije na nekom neformalnom groblju ta zgrada buhahahahazato ja kad sam kupovala stan kupovala sam iskljucivo novogradjnu, da se energija minimlano smanji. tjah zgrada je izgradjena na placu gde je bila necija kuca, ali kontam da to ipak smanjuje energiju prethodnog vlasnika, za razliku od useljenja u stan u kome je neko ziveo. mozes da renoviras sve od poda do plafona, ali energija ostaje.
idi gledaj film, treba neko i da spava noćas![]()
Ја се увек престравим ноћу, ако је завеса смакнута а светло упаљено. Па када видим себе у прозору.
Evo ja sam u stanu u kome je neko umro prezato ja kad sam kupovala stan kupovala sam iskljucivo novogradjnu, da se energija minimlano smanji. tjah zgrada je izgradjena na placu gde je bila necija kuca, ali kontam da to ipak smanjuje energiju prethodnog vlasnika, za razliku od useljenja u stan u kome je neko ziveo. mozes da renoviras sve od poda do plafona, ali energija ostaje.
ma dovoljno da je malo gurne s ledjataman otvoris prozor ili dignes roletne, ono se prozor zatvori.udjes u kupatilo da se okupas crevo tusa se obavije oko vrata i sve tako nesto.
pustis hladnu vodu, izleti vrela.
Probaj u skroz mraku da spavasja kad spavam sama nikad ne spavam u potpunom mraku, sta vise ne navlacim nikakvu draperiju na prozor i nemam roletne, ali tu nastane drugi problem moze nesto da se prikaze s druge strane prozora. al ja opet racunam visoko je 4 sprat nece se valjda penjati...a ako je vampir ne moze da vudje u kucu bez poziva.![]()
Probaj, tako ces jedino pobediti strah.nema sanse.![]()
A cega se bojis? Duhova?necu, ja bih ipak da spavam, a ne da strazarim celu noc.a i nemam nista na prozoru, volim da gledam svetla napolju.
![]()
jumping jack flash (:a iz kutije izlazi pajac na feder.![]()
A zamisli da si kao ja morala da spavas u kuci od preko 200 kvadrata samanije da se bojim da o tome razmisljam, ali ne volim potpuni mrak, narocito ne kad sam sama....meni je od nove generacije horora najstrasniji bird box, znaci kad sve vreme idu sa onim povezom preko ociju.
Nije zvonila ona nit kucalavampir? dobro da nisi otvorio.