Cudan period 4 godine za redom.

Demister

Domaćin
Poruka
3.290
Da zapocnem. Ima vec 5 godina otkako je pocelo (mozda i 6 ako se racuna i jedan manji gaf) jos uvek se nista nije desilo ove godine a nadam se i da nece.

Naime, vec navedeni period u prvoj cetvrtini godine mi se desi nesto ruzno, obicno sam sebi naudim necim. Moze se opisati kao autodestruktivnost, e sada, da li je samo splet okolnosti da bas tako jednostavno i lagano se neke ruzne stvari (previse su intimne da bih ih iznosio) meni dese bez ikakvih prepreka a drugima ne?!

Sta moze da stoji iza ovoga, iza ovih nezgoda da ih nazovem tokom ovih godina u ovom periodu godine? Da li je to mozda na podsesnom nivou?

Da li neko ima slicno iskustvo? Misljenja? :think:

Svako doba.. (početak godine, ili kraj godine, itd.. dakle, neki period) ima određene predispozicije... za dobro ili loše..
Astrlozi bi ti rekli da određene stvari koje su trenutne na nebu aktiviraju ili ne određene predispozicije u tvom horoskopu..
Nije nemoguće - tokom godina bavljenja astrologijom sam videla koliko neke opšte predispozicije deluju na jedan sloj ljudi na jedan način...a na druge - na drugi način..
Ali uvek ima neka.. šema delovanja, da tako kažem.. kao u tvom slučaju.

E sad, ovo mišljenje je samo sa jedne tačke gledišta.. sigurno bi se ovo moglo i drugačije razmatrati.

upravo juce mi je na poslu kolrginica pricala da su joj se u jednom periodu svakog utorka desavakle lose stvari, razne povrede,ali nemam pojma sta bi to moglo da znaci

Utorak je dan kojim vlada planeta Mars.. i dovoljno je da ona ima nezgodno postavljenog Marsa u horoskopu koji je još aktiviran nekim tranzitom, pa da joj svaki takav utorak bude veseo.
(to je opet sa astrološke tačke gledišta).

uočio si obrazac koji najverovatnije nije bio obrazac nego puka slučajnost
i podsvesno si se programirao i tu svoju autodestruktivnost uskladio sa tim periodom
ali da, postoje periodi, možda čak i pravilni i tačno odredjenog naboja u kojima postoje jače tendenciji da se neki dogadjaji dese

uočio si obrazac koji najverovatnije nije bio obrazac nego puka slučajnost
i podsvesno si se programirao i tu svoju autodestruktivnost uskladio sa tim periodom
ali da, postoje periodi, možda čak i pravilni i tačno odredjenog naboja u kojima postoje jače tendenciji da se neki dogadjaji dese

Delimično se slažem (pošto smatram da ipak puke slučajnosti ne postoje).
Autosugestija može dodatno doprineti problemu.

Meni se ti periodi dobrih i losih stvari menjaju u toku dana.Tacno neki put primetim da na pr. do podne je sve super ali u 12 sati sve krene naopaku,ili sve to samo obrnuto.Dali je uticaj nekih planeta,sudbina ili nesto trece,nemam pojma,ali desava se.

Da zapocnem. Ima vec 5 godina otkako je pocelo (mozda i 6 ako se racuna i jedan manji gaf) jos uvek se nista nije desilo ove godine a nadam se i da nece.

Naime, vec navedeni period u prvoj cetvrtini godine mi se desi nesto ruzno, obicno sam sebi naudim necim. Moze se opisati kao autodestruktivnost, e sada, da li je samo splet okolnosti da bas tako jednostavno i lagano se neke ruzne stvari (previse su intimne da bih ih iznosio) meni dese bez ikakvih prepreka a drugima ne?!

Sta moze da stoji iza ovoga, iza ovih nezgoda da ih nazovem tokom ovih godina u ovom periodu godine? Da li je to mozda na podsesnom nivou?

problem je u tebi sto si neprilagodjen i ne znas da igras zivot
l2play

Vidi Demi..Ako padnes na prijemnom za fax onda si u alfa fazi, ako polozis oda si presao u beta fazu.To je ciklicno, zbog hipersvemira...

:cool:
Ma ništa strašno...
Može biti i nešto prizemno kao reakcije na polen koje smanjuju koncentraciju...
Nije smiješno kao što zvuči na prvo čitanje.
Moj drugar je 16 godina u određenom periodu godine imao probleme.
Poslije je otkrio slučajnim pregledom da je imao sitan problem(žgaravicu).
On to nije registrovao kao problem,ali mu je rušilo koncentraciju.
Dolazila je onda uzemirenost,pa nervoza.
Pa OČEKIVANJE nekog perioda.
Psihosomatsko.
A onda je dobio bočicu tableta(samo jednu, jedan put) i izliječen je.
Sada nema nikakve periode u godini, stalno je raspoložen i OK.
Odužih ja ali htjedoh reći da mi koji nismo ovladali nekin tehnikama tipa mind over matter(kao ja) imamo periodične probleme. Kod mene su to sinusi.
Koji su povezani sa odrešenim dobom godine. Zvući poznato?
Ne daj se, Demister...

Back