"4 P" - Prvoslav Perić Patrijarh Porfirije i broj Pi

Mozemo terati mak na konac pa ici do trece, pete, desete...decimale...

Ali 22/7 = 3,14

Što je sasvim dovoljno :kpozdrav:

...
Ne baš! Broj ( \frac{22}{7} ) je često korišćena aproksimacija za broj Pi ((\pi)), ali nije tačan. Pi je iracionalan broj, što znači da ga nije moguće tačno izraziti kao razlomak sa celobrojnim brojiocem i imenioce.

Razlomak 22/7 približno iznosi 3.142857..., dok je stvarna vrednost broja Pi oko 3.1415926535... i nastavlja se beskonačno bez ponavljanja. Iako je 22/7 zgodna i korisna procena za računanja u matematici, pogotovo pre nego što su računari olakšali rad sa preciznim decimalnim vrednostima, prava vrednost Pi ostaje iracionalna.:kpozdrav::lol:

Numeroloski je indikatvno u smislu da "ima moc", ali sama moc moze biti upotrebljena za dobro i za lose...

Mracnjaci naravno ce pre koristiti za lose...

Ali ne znaci da svako rodjen na te datume je los...naprotiv moze sasvim jednako biti i dobar

Ovde u slucaju Porfirija to isticem kao indikativnost, a jos u kombinaciji sa 7 nam daje proj Pi...

Da li ce u krajnjem Porfirija to izvesti na dobru ili losu stranu...ne znam...

I Patrijarh Pavle kojeg svi isticemo kao primer je bio rodjen pazi sad 11.09. (datum napada na Njujrok 2001. btw, a takodje i rodjendan Asada npr...) pa je reklo bi se bio u sluzbi dobra...

Dakle ti datumi su numeroloski indikativni, a da li osobe sa tim "numeroloskim mocima" u kranjem sluze dobru ili budu izmanipulisani za sluzenje zlu...

Okultnjaci pa i masoni znaju tu "snagu i moc brojeva"...pricao sam vec o npr grbu USA itd...

"Novi" Premijer je recimo rodjen 22.11.1963.

BUKVALNO NA DAN UBISTVA KENEDIJA !!!

...
ja sam rođen 11.og...zato sam pitao...

Back