Чудан говор још чуднијег ратног "ветерана" испред РТС !

Закључујем, да Југославије више нема, да је тити место на ђубришту историје и неком гробљу, да сводите борбу српског народа
на неког Милошевића који по мени није био довољно Србин. Зајеби више ту причу о мржњи, ја се носим реалним потребама
и интересима свога народа и државе, мржња је ваш фах.
Па што су следили Павелића ако су волели Броза? Наш однос према Милошевићу и њихов према Алији довољно говори о нама.
Шта је теби Сарајево? За мене је то паклено место у коме су ломили мог рођеног стрица, цивила, стерали га са 120 Кг на педесет,
изломили сва ребра, терали да једе говна, уринира по сапатницима. Тортура којој су Срби у том пакленом месту били изложени превазилази
страхоте Јасеновца. Бабин брат, цивил од седамдесетак година још гору тортуру је прошао у Дретељу, само је краће трајала, размењен је за
војнике ХВО. Терор над истином на коме инсистирате мора бити заустављен свим средствима.
Odgovori mi na pitanje :
Jel ima neko iz donje Ustikoline na Krstarici ?
Iz Knina ?

Šta je dobijao Srbin kada ode u prodavnicu auto opreme i traži levi blatobran za fiću ?
Ili za Stojadina ?

Haa, hajde da vas čujem.

Isto pitanje i za tebe .
Ја немам живаца за игру глувих телефона.
Схвати нема више Југославије, у Србији живиш и ако ти се не свиђа путуј игумане.
Чуј исто питање за мене а само упис раније ме запиткујеш о Сарајеву.

Jel ima neko iz donje Ustikoline na Krstarici ?
Iz Knina ?

Šta je dobijao Srbin kada ode u prodavnicu auto opreme i traži levi blatobran za fiću ?
Ili za Stojadina ?

Haa, hajde da vas čujem.

Могу да ти кажем шта су Срби подкозарја добијали од '41ве .. криж нож и самокрес

До београда њих 700 000 стигло је само у стомацима риба

Neka smo se mi vas riješili. To je bila najbolja politička odluka koju su Hrvati ikada donijeli. Sada se sami valjajte u balkanskom glibu. Mi vas pratimo uz sokić i kokice na TV-u i zahvaljujemo Bogu što nismo više s vama u istoj državi. :bye:
Ali ipak ne mozes bez Srba cim dolazis na ovaj forum.😂😂😂
Je li to mazohizam ili sta?😂

Ја немам живаца за игру глувих телефона.
Схвати нема више Југославије, у Србији живиш и ако ти се не свиђа путуј игумане.
Чуј исто питање за мене а само упис раније ме запиткујеш о Сарајеву.

Србија није само 1 000 000 лојалних већ и 5 000 000 осталих

Напредњаци су лоповска странка . Узела је 100 милијарди кредита и поделила мећу својих 1 000 000

Србија нје само 1 000 000 лојалних већ и 5 000 000 осталих

Напредњаци су лоповска странка . Узела је 100 милијарди кредита и поделила мећу својих 1 000 000
То није разлог да укинемо РТС и попљујемо сопствене пале и једва преживеле борце.

Теби је до спрдње? То је све што имаш рећи на реалну сарајевску причу?
Само доказујеш Дучићеве поставке хрватсог конвертитског карактера.
Kalašnjikov su dobijali pod tim "blatobranom". To je bila lozinka.
Sa tim se ne sprda.

Respad Jugoslavije se mogao dogoditi i bez rata. Česi i Slovaci su se mirno razišli, kao i većina bivših sovjetskih republika, čak i one koje su imale ogroman postotak ruskog stanovništva u neruskim zemljama. Nije raspad Jugoslavije uzrok rata, već srpski osjećaj gubitka da je to sve bilo njihovo i treba biti njihovo. Tu je nastao problem, a ne zbog propasti države.
Mozda je srpski osjecaj bio da vam ne dozvole da im ponovo ucinite isto sto i u drugom svj.ratu?

Теби је до спрдње? То је све што имаш рећи на реалну сарајевску причу?
Само доказујеш Дучићеве поставке хрватсог конвертитског карактера.
Nisam ja Hrvat,..daleko bilo,
a Dučića bolje znam od tebe. Zašto je tu pesmu napisao Jovan Dučiċ, tj. zašto ju je obnarodovao ?

То није разлог да укинемо РТС и попљујемо сопствене пале и једва преживеле борце.

НИКО не пљује пале и живе борце ... НИИИКООО

Подржавате људе које су нас све преварили и искористили рат ...

ДЕПОС је буквално исти јер уместо приватизације типа Пољска .. Чешка .... све су покрали за себе

Зато ови протести нису ни са ни за опозицију .

Опозиција је буквално упропастила протесте против насиља

Највећи проблем у свему овоме је што и ЕУ и УСА гледају протесте као нешто што им смета јер су направими дил са СНСом однос ПЗНДом

ПЗНД је окупио 1 000 000 а осталих 5 000 000 је планирано да буде робље

НИКО не пљује пале и живе борце ... НИИИКООО

Подржавате људе које су нас све преварили и искористили рат ...

ДЕПОС је буквално исти јер уместо приватизације типа Пољска .. Чешка .... све су покрали за себе

Зато ови протести нису ни са ни за опозицију .

Опозиција је буквално упропастила протесте против насиља

Највећи проблем у свему овоме је што и ЕУ и УСА гледају протесте као нешто што им смета јер су направими дил са СНСом однос ПЗНДом

ПЗНД је окупио 1 000 000 а осталих 5 000 000 је планирано да буде робље
Зашто падаш у ватру? Нико није искористио мој рат и никога не браним.
Браним истину од вас помахниталих.

ауторска тема

Гледам неки снимак на интернету и видим наводног ратног ветерана , како сам себе представља , држи говор испред РТС , дошао да га блокира и линчује новинаре

Лик узео микрофон , ставио беретку и кренуо да говори , али шта говори .

Говори најгнусније оптужбе на рачун српског народ , говори да је отишао у Сарајево 1992 године са неких дведесетак година и да је рањен у ногу и ту се његов ратни пут и завршава . затим говори како је РТС КРИВ што је он отишао и рат и да тамо где је био није било никаквих "балија и усташа" , него све дивни и красни људи које је он убијао јер га је РТС натерао .Говори да су Срби геноцидни и да су Сарајево држали под опсадом итд...

Гледам шта говори и како чита оно што је написано и делује веома постиђено док то чита , питам се да ли му је неко саставио шта да каже и да ли је уцењен јер ко би тек тако ишао и држао говор да је убијао људе у рату а криви РТС .

Питам се да ли су ДОСОВЦИ у дослуху са нпр СИПА из Сарајева нашли спискове људи и уценили их или платили да иду на протесте и говоре ове ствари .

Деловало ми је у једном моменту као да сам то већ негде видела ,ту ситуацију , ако неки Дежа ву и онда се сетим филма :"У земљи крви и меда" и схватим да је то тај сценарио .

Довели су их и представили ратним ветеранима са береткама да би они говорили да су злочиници ратни и да је српски народ злочиначки народ и да је Република Српска геноцидна творевина а да је за све то крив РТС ..

А ја не могу да верујем шта смо доживели као нација да највећи издајници и дезертери држе говоре и да их дочекују овацијама .

Е , то су ти сјајни ветерани и док њима кличу наше праве ратне ветеране црвене беретке , капетана Драгана пљују и провоцирају .

Другарице Кузмановић ти ли си!?

Када вам озбиљна не прође обавезно прелазите на шупљу.
Карактер дуоло голо.
Hajde budi malo jasniji... Nemoj te uopštene kvalifikacije da etiketiraš.
Pomislio si da sam Hrvat ? ***
I odmah vređaš sa Dučićem? Navlačiš mržnju na mene ? Pokazao si se "lepo".
Pa polako prijatelju, Dučić je bio ministar prosvete.. greh bi bilo da ja o njemu ne znam više od tebe.

*** Srbin sam (iz Like nam je poreklo), ali sam se na poslednjem popisu izjasnio da sam Jugosloven (imao sam razloga , a i zbog vašeg velikosrpskog nacionalizma), pa sam napisao da smo manjina u Vojvodini,..a vi se odmah naložili.. :rotf:

Ee, Krstarice, jadna-li si... Ko ti ovde kolo vodi.

ауторска тема

Гледам неки снимак на интернету и видим наводног ратног ветерана , како сам себе представља , држи говор испред РТС , дошао да га блокира и линчује новинаре

Лик узео микрофон , ставио беретку и кренуо да говори , али шта говори .

Говори најгнусније оптужбе на рачун српског народ , говори да је отишао у Сарајево 1992 године са неких дведесетак година и да је рањен у ногу и ту се његов ратни пут и завршава . затим говори како је РТС КРИВ што је он отишао и рат и да тамо где је био није било никаквих "балија и усташа" , него све дивни и красни људи које је он убијао јер га је РТС натерао .Говори да су Срби геноцидни и да су Сарајево држали под опсадом итд...

Гледам шта говори и како чита оно што је написано и делује веома постиђено док то чита , питам се да ли му је неко саставио шта да каже и да ли је уцењен јер ко би тек тако ишао и држао говор да је убијао људе у рату а криви РТС .

Питам се да ли су ДОСОВЦИ у дослуху са нпр СИПА из Сарајева нашли спискове људи и уценили их или платили да иду на протесте и говоре ове ствари .

Деловало ми је у једном моменту као да сам то већ негде видела ,ту ситуацију , ако неки Дежа ву и онда се сетим филма :"У земљи крви и меда" и схватим да је то тај сценарио .

Довели су их и представили ратним ветеранима са береткама да би они говорили да су злочиници ратни и да је српски народ злочиначки народ и да је Република Српска геноцидна творевина а да је за све то крив РТС ..

А ја не могу да верујем шта смо доживели као нација да највећи издајници и дезертери држе говоре и да их дочекују овацијама .

Е , то су ти сјајни ветерани и док њима кличу наше праве ратне ветеране црвене беретке , капетана Драгана пљују и провоцирају .

Црвене беретке = крваве руке

РТС треба да ради јер је јавни сервис а издајници који због уцена држе говоре треба да се забране .

Па могао сам ја нешто слично да прочитам пуна срца иако нисам био у рату.

Зашто падаш у ватру? Нико није искористио мој рат и никога не браним.
Браним истину од вас помахниталих.

Браниш Вучића и Шешеља .. и Николића ... као што ови изБосне бране Додика ...

Да ти поновим УСА и ЕУ су направили дил са Додиком са Вучићем ... за продају свега у Србији .. Практично наставак полике ДЕПОСА и ДОСа

Срби имају неодољив усуд да следе самопроглашене монархе који их шаљу на ратиште док сами чувају своју децу кући

Poslednja izmena:
РТС се борио са машинеријом пропаганде Запада , машинеријом која је имала сав новац света и од српског народа су правили злочинце и убице а то и данас раде , ево , преко овог лика који за новац издаје државу и народ .

Срби балетани. Кроз Лабудово језеро дављени..

Hajde budi malo jasniji... Nemoj te uopštene kvalifikacije da etiketiraš.
Pomislio si da sam Hrvat ? ***
I odmah vređaš sa Dučićem? Navlačiš mržnju na mene ? Pokazao si se "lepo".
Pa polako prijatelju, Dučić je bio ministar prosvete.. greh bi bilo da ja o njemu ne znam više od tebe.

*** Srbin sam (iz Like nam je poreklo), ali sam se na poslednjem popisu izjasnio da sam Jugosloven (imao sam razloga , a i zbog vašeg velikosrpskog nacionalizma), pa sam napisao da smo manjina u Vojvodini,..a vi se odmah naložili.. :rotf:

Ee, Krstarice, jadna-li si... Ko ti ovde kolo vodi.

Да није '45те Војводина почишћена од Нациста и Хортијеваца и насељена Српским живљем не би ни мањина био

Napiši knjigu. Možda je neko i pročita. :kafa:

.. ти му слободно додај неки венац епских народних песама како погибија Србаља почиње '91ве

Back