Чудан говор још чуднијег ратног "ветерана" испред РТС !

Закључујем, да Југославије више нема, да је тити место на ђубришту историје и неком гробљу, да сводите борбу српског народа
на неког Милошевића који по мени није био довољно Србин. Зајеби више ту причу о мржњи, ја се носим реалним потребама
и интересима свога народа и државе, мржња је ваш фах.
Па што су следили Павелића ако су волели Броза? Наш однос према Милошевићу и њихов према Алији довољно говори о нама.
Шта је теби Сарајево? За мене је то паклено место у коме су ломили мог рођеног стрица, цивила, стерали га са 120 Кг на педесет,
изломили сва ребра, терали да једе говна, уринира по сапатницима. Тортура којој су Срби у том пакленом месту били изложени превазилази
страхоте Јасеновца. Бабин брат, цивил од седамдесетак година још гору тортуру је прошао у Дретељу, само је краће трајала, размењен је за
војнике ХВО. Терор над истином на коме инсистирате мора бити заустављен свим средствима.
Muz moje koleginice je ostao u Sarajevu,razmisljao da je posten,da nikom nista nije skrivio,da mu se nece nista lose dogoditi.
Ona ga nije slusala,nije htjela da ostane,pokupila djecu i sama,autom,bez polozenog vozackog dosla do Srbije.
On je zavrsio u logoru.Mjesecima nije cula za njega.Ona kaze da ona jednostavno nije mogla da ostane i da ceka hoce li joj ko ubiti ili muciti djecu.Majcinski instinkt je pobijedio.
I to bi trebao da bude nauk ovim "miroljubivim".
Nije nikakva mrznja u pitanju.Niko nije mrzio nikog pa je ipak zavrsio kako je zavrsio.

Muz moje koleginice je ostao u Sarajevu,razmisljao da je posten,da nikom nista nije skrivio,da mu se nece nista lose dogoditi.
Ona ga nije slusala,nije htjela da ostane,pokupila djecu i sama,autom,bez polozenog vozackog dosla do Srbije.
On je zavrsio u logoru.Mjesecima nije cula za njega.Ona kaze da ona jednostavno nije mogla da ostane i da ceka hoce li joj ko ubiti ili muciti djecu.Majcinski instinkt je pobijedio.
Nije nikakva mrznja u pitanju.Niko nije mrzio nikog pa je ipak zavrsio kako je zavrsio.
Zašto bih ti verovao ?
Zašto lažeš ?
Zašto to ovde pišeš ?
Imaš neki zvanični dokument koji to potvđuje ?
Imaš nekoga odavde za svedoka ?

Нису они мирољубиви, све су то ботови на задатку слуђивања Срба. Пљује се најсветија борба за опстанак, набеђују нас да нас је неко наговорио
да идемо у рат. Када им се презентују чињенице почињу да се спрдају иако су до тада глуматали озбиљне форумаше.
Замисли каже ти да си имала избора? Мислим да не постоји Србин који би се на причу о судбини наши заточених цивила по сарајевским логорима
спрдао као онај Плант. Каже не занима га политика и да је овде само да да подршку студентима али га ич не дотиче прича о прегласавању и
Алијином повлачењу потписа, Херендином пуцању у мирне демонстранте, сваљивање кривице на Србе за тај нечовечни чин.
Све то је небитно спрам студентске борбе за нову Југославију.

Da, mislim da ste verovali Slobi, ratnoj propagandi, RTS.u,...
Ma,kakvom Slobi,covjece.
Rat se osjecao u vazduhu,bilo je raznih tenzija,ali obicni ljudi su opet mislili da rata nece biti.
Bili smo totalno neinformisani.Vecina.Ne kazem da nije bilo upucenijih u desavanja.
Ali vecina obicnog naroda se opet nadala da nece doci do rata.Kome se ratovalo?

Je li Bajazit bio uz Murata na Kosovu ?

Uvek imaš izbora.
nego te je sramota, pa se vadiš. Sebe lažeš.
Ti ces mi reci da uvijek imam izbora,a ja znam da tad kad je "puklo" moja porodica i ja nismo imali izbora ni da odemo do naseg sela udaljenog dvadesetak kilometara da se sklonimo.
A kamoli da je bio neki drugi izbor?
Kome da ostavis da ti brani kucu i porodicu?I gdje da ides?
Cega bi me to trebalo biti sramota?
Sto su neki drugi htjeli da nas Srbe pobiju ili protjeraju?
Negdje su se zafrkali u naumu,a negdje su uspjeli.

Jeste, zbog glupih srba pre svega
Da je 1918 uradjeno kako treba sve bi bilo drugacije
Da je slovenija dokle su slovenci, hrvatska dokle su hrvati i tako dalje
Nego je idiot karadjordjevic uradio naopako
Onda bi se 90. moglo cepati lagano i ko koliko ima
Ne, nego da je svatko zadržao svoje kod ujedinjenja. Kraljevina Srbija svoje, Kraljevina Crna Gora svoje, Kraljevina Hrvatska i Slavonija s Dalmacijom svoje, BiH posebno, a Slovenija svoje. Sve bi bilo u redu, jer su se granice znale i 1918. godine nije bio problem. Tek su kasnije Karađorđevići prebrisali granice i stvorili probleme.

Нису они мирољубиви, све су то ботови на задатку слуђивања Срба. Пљује се најсветија борба за опстанак, набеђују нас да нас је неко наговорио
да идемо у рат. Када им се презентују чињенице почињу да се спрдају иако су до тада глуматали озбиљне форумаше.
Замисли каже ти да си имала избора? Мислим да не постоји Србин који би се на причу о судбини наши заточених цивила по сарајевским логорима
спрдао као онај Плант. Каже не занима га политика и да је овде само да да подршку студентима али га ич не дотиче прича о прегласавању и
Алијином повлачењу потписа, Херендином пуцању у мирне демонстранте, сваљивање кривице на Србе за тај нечовечни чин.
Све то је небитно спрам студентске борбе за нову Југославију.
sto se mi objasnjavamo s hrvatom ?

njihovim lagarijama i fantazmozgarijama nema kraja...
ispasce oni nevinasce a ne paveliceva gubernija i jedini koji su u svjetu imali deciji logor

ovo je tema o nama, o nasoj srbiji.

o nekome ko se predstavlja kao veteran i ko siri opet tu mantru titoisticku , pro jugoslovensku uz lazi da je sam osrpska strana kriva i da su to gresi rts ...

drzim ose toga ovaj hrvat je nebitan samo ga preskociti...

Ne, nego da je svatko zadržao svoje kod ujedinjenja. Kraljevina Srbija svoje, Kraljevina Crna Gora svoje, Kraljevina Hrvatska i Slavonija s Dalmacijom svoje, BiH posebno, a Slovenija svoje. Sve bi bilo u redu, jer su se granice znale i 1918. godine nije bio problem. Tek su kasnije Karađorđevići prebrisali granice i stvorili probleme.

Ne.
Predstojalo je formiranje novih granica ili ujedinjenje.
A te granice su bile 1914.g.

Poslednja izmena:
Zašto bih ti verovao ?
Zašto lažeš ?
Zašto to ovde pišeš ?
Imaš neki zvanični dokument koji to potvđuje ?
Imaš nekoga odavde za svedoka ?
Ne moras mi vjerovati.Ovo nije sud,ovo je forum.
Sta lazem?:roll:
Mislis da ovaj dogadjaj nije istina?
Ebi ga,misli,to je tvoje pravo.Ali je istina,na zalost.
Sa mnom rade ljudi izbjegli iz svih krajeva i ima licnih prica kakvih hoces.Nekih cak i nevjerovatnih.Tipa da je covjek prezivio pucanje u usta,a bio je vojnik u tuzlanskoj koloni.
I tog koji je pucao u njega sretao kao sasvim slobodnog covjeka posle rata.
Ili geler u srcu,a ziv?Ima svasta...ali ti se drzi televizije.
Zasto ne bih ovde pisala?
Kakav zvanican dokument treba da potvrdjuje ovu moju pricu?
Kakvi svjedoci?Jesmo li na sudu ili forumu?

ispasce oni nevinasce a ne paveliceva gubernija i jedini koji su u svjetu imali deciji logor

o nekome ko se predstavlja kao veteran i ko siri opet tu mantru titoisticku , pro jugoslovensku uz lazi da je sam osrpska strana kriva i da su to gresi rts ...

A, ko je napisao da.je samo srpska strana kriva ?
Gde si to pročitao?

gospodjo kome to govoris ? eno kako vam je odgovorio...

nego ovaj veteran je opasna podvala... kao i vecina tih toboz veterana...

prava istina je da srbija ima jako MALI BROJ ONIH KOJI SU ZAPRAVO KRVARILI GACE NA PRVIM LINIJAMA ...

evo primera radi u periodu od 1992 do 199 u bosni samo nas dve do tri hiljade je bilo u vojsci rep srpske.
cak omalena cg je procentualno dala vise u hercegovini tih godina!

bruka i sramota gospodjo . nepune tri hiljade! bruka

danas gospodjo ima ih skoro 500 000 kako vicu...

preko 200 000 se njih prikupilo gospodjo da tuzi srbiju U STRAZBUR DA BI ISPROSJACILI NEKE ODSTETE!
pa su da prostite tamo popusili...

njih 100 000 bese angazovano oko bombardovanja gospodjo. od toga je samo 200 do 300 redovnih vojnika golobradih ratovalo na kosarama i pastriku, uz ponesto malo rezervista dobrovoljaca...
ostalo bese daleko od pogrnaicnog dela kosova od djakovickog rejona recimo ...
u pripizdini kosova, ili jos gore u pripizdini po sbriji pa kao moje komsiej u ns recimo koje su bile za vreme bombardovanja u rezervi u senti, apatinu, ili kod kaca...

mos mislit ratista! ali su svi dobili pecate u vojne knjizice i vucic im odobrio zvanje BORCA!

bruka isramota gospodjo. pa sad takvi klosari se kurce kod studenata kao obezbedjuju ih...

par njih sam zaustavio juce, pokazao svoja dokumenta i svoje tjelo, deo tjela...

pitah dje ste to bili ocu tacno mjesto, polozaj...

poceli mucati kao vojna tajna... rekoh u bosni niste bili. kazu nismo. jedan bio kao kod osijeka 1992 kad je vec sve maltene bilo gotovo ,jer je vukovar zavrsena prica u novembru 1991...
drugi kao bombardovanje rekoh ok evo ti moj broj telefona , nazovi me pa da se nadjemo drugi put naprotestu poneces dokumente da vidim dje si to bio...

nije vidio kosova. al je kupio beretku i kurci se ima i karticu borca koju je dobio od vucica...

e takvi su ti to borci u srbiji postovana gospodjo!

cast onima na kosarama ,i policiji koja je 98 skoro citave ali i 99te krvarila gace. posebno PJP i kolege kod djakovickog pogrnaicnog rejona...

ostalo ?

jadna majko... videlo to linija i siftara nije...

Pitam , da li si ti javno tad proglasen ili nisi .
Kaд буде тема о мени и теби онда ћу ти одговорити. За сад чекам да ми објасниш како је Слоба био у праву кад су паре извлачене преко зајма за "препород" Србије и пљачке преко Језде и Дафине, да не заборавимо паре изношене у џаковима преко аеродрома и дрогу коју су нашли после петог октобра у сефу једне банке као и у полицији.

Како објашњаваш чињеницу да су блокадери промотери те приче?

Како објашњаваш чињеницу да су блокадери промотери те приче?
ne znam koji ce ****** oko njega i sto mu tapsu ...

NE ZNAM

tip je tipican prevarant... prica m uje apsolutno lazna. i on mi je borac ? on mi je veteran ?

pa takvi najvise seru da prostis...

deca postuje veterane, ovi se naturili da ih stite sa onim prevarantom ZELJKOM VUKELICEM IZ NOVOG SADA! koji je osnovao politicku stranku od veterana!
koji je u koaliciju isao sa svim i svakim!

koji je iz hrvatske dosao ovde u ns... ne ynam kako m urpiynase ratovanje posle 1992 u maju tamo u hrvatskoj...

tip je inace trayio od hrvatskih veterana da se okupimo i DRUZIMO!!!
pa ga ustase odhebale...

puno je tu prevaranta moj rode!

Kaд буде тема о мени и теби онда ћу ти одговорити. За сад чекам да ми објасниш како је Слоба био у праву кад су паре извлачене преко зајма за "препород" Србије и пљачке преко Језде и Дафине, да не заборавимо паре изношене у џаковима преко аеродрома и дрогу коју су нашли после петог октобра у сефу једне банке као и у полицији.
Znači na prosto pitanje ne odgovori .

1745417108309.png

ovo je prevarant i lazov

Znači na prosto pitanje ne odgovori .
Ја те лепо питам да ли је Милошевић био у праву. Значи на чињенице немаш коментар.
Ето, то је твоја одбрана.
Навикни се да ти провокације не успевају увек. Тако ти је то, на то се човек мора навикнути.
Кад аргументе немаш, не вреди ти да причаш било шта само да забашуриш што не знаш одговор.
Тема није почела ни о мени ни о теби, већ ти не умеш да објасниш како је Милошевић био у праву кад је крао, убијао и шверцовао хероин.

идемо реч по ријеч овде да провјеримо шта овај преварант прича

студент га је најавио како тај ветеран од 15.03. проводи сате и дане испред ртс са њима ...

''хоће да посвети једну причу дјеци из новог пазара''
https://voca.ro/1b0f3i3uRXtc

ne znam koji ce ****** oko njega i sto mu tapsu ...

NE ZNAM

tip je tipican prevarant... prica m uje apsolutno lazna. i on mi je borac ? on mi je veteran ?

pa takvi najvise seru da prostis...

deca postuje veterane, ovi se naturili da ih stite sa onim prevarantom ZELJKOM VUKELICEM IZ NOVOG SADA! koji je osnovao politicku stranku od veterana!
koji je u koaliciju isao sa svim i svakim!

koji je iz hrvatske dosao ovde u ns... ne ynam kako m urpiynase ratovanje posle 1992 u maju tamo u hrvatskoj...

tip je inace trayio od hrvatskih veterana da se okupimo i DRUZIMO!!!
pa ga ustase odhebale...

puno je tu prevaranta moj rode!
Та омладина која тапше примила је боцу и нема начина да се сад изврши ревакцинација.
Мени је од почетка јасно шта се дешава и да је основни циљ промена свести омладини, једино нисам сигуран да ли
владајућа клика стоји иза свега.

Та омладина која тапше примила је боцу и нема начина да се сад изврши ревакцинација.
Мени је од почетка јасно шта се дешава и да је основни циљ промена свести омладини, једино нисам сигуран да ли
da nam opet titoisti podmecu patku kao 2000te ?

aj necu da sudim o studentima preko ovog jednog klosara i alzovcine ...

to su bre veetrani koje je pozvao ONAJRPEVARANT IZ NOVOG SADA ZELJKO VUKELIC SA SVOJIM KOLEGAMA ... to je boranija i klosari koji bi samo da se ogrebu o nesto

vukelic je u politickim vodama, na prevaru osnovao stranku veterana pokupivsi im potpise kao za nesto drugo...

go klosar do klosara je tu,cast izuzetcima ali su oni odavno se odrekli vukelica i nejgovih prevaranata

ne bi po jednom prevarantu da sudim ovoj djeci

naseli su na patku ovog toboz veterana

trebalo bi njega uzeti malo i propitati ko mu je ovo spremio ovde da laze ... ko ga je poturio s tim...

da sam vlast ebo bi mu nanu naninu propevo bi mi ko m uje babica bila n a rodjenju...

ovaj lazov otvoreno udara na srbiju an srpske zrtve u rep srpskoj onolike zrtve, na poklanu srpsku djecu, na rts sa gomilom lazi koje su tipicne muslimanima i hrvatima

ovaj covjek po necijiem interesu je ovo ovdje izlupetao...

treba otkriti ko placa ovu barabu lazovsku!

da nam opet titoisti podmecu patku kao 2000te ?
Услов да се Југословенство прими оба пута био је сакривања злочина над Србима и сузбијање српског национализма.
Блокадне кухарице из Загреба, подршка блокадерима из целог братствојединственог региона, лажни ветерани отрежњени од
кошмара српског национализма, појава анимозитета према 'Босанцима' најстрадалнијег дела српског народа.
На шта теби мирушу ове чињенице?

Back