Чудан говор још чуднијег ратног "ветерана" испред РТС !

Питај старије шта је било 1992, 1993 и у јануару 1994. 1999 је била година сиромаштва такође.
Питај зашто су деца из Београда била повлашћена а друга добијала војне позиве и враћали се кући у мртвачким сандуцима.
тачно, рецимо вуковар је највише поднео НОВОСАДСКИ КОРПУС и логично највише резервисти са севера србије тј одавде нови сад па до суботице кикинде...
али су зато у бг 1993 ДОНЕЛИ ЗАКОН НА ЛОКАЛНОЈ ВЛАСТИ ЧИМЕ СУ БОРЦИ ИЗ ТОГ ПЕРИОДА ОДМА ДОБИЛИ 50 % УМАЊЕЊЕ ИНФО СТАН , КОМУНАЛИЈА а борци из новог сада нису добили то све до прошле године када смо добили 20 % умањења!

на питање како ови у бг имају то 1993 они су нам тада те 93 ће одговарали како је то до локалне власти ида се поѕабвимо са тим у новом саду...
али иста валст је тада била у бг и нс, спс као и од 2012 снс тамо снс вамо...

очито су београђани нека виша сорта...

док у рату остала раја иѕпровинција страда...

београдске сека персе повлашћене

кад је почео рат у хрватској београђани су похрилили на улице , послали маме да им протествују испред генералштаба... да певају пјесме мир брате мир...

асад су тобож ратници...

A kako nas u Vojvodini niko ne ugrožava ?
прво то је север србије - те наѕиве титоистичке окачи мачку о реп . велика скупштина срба из 1918 је иѕгласала присаједињење матици србији. тито је намерно то поништио и поново наметнуо неку аутономију али за разлику од прве која је била српска аутономија у оквиру аустроугарске , ово је испала аутономија у оквиру србије што је нонсенс века...

па како мислиш да може неко нас србе да угрожава на северу србије ако рецимо амо у нс нас има преко 280 000 док НЕСРБА у новом саду има непуни 19 000
говорим о самом језгру града не рачунајући околине чиме наш проценат још више расте...
јел мислиш да ту неко може нас СРБЕ угрозити ?
наравно да НЕ МОЖЕ па су она системска страшила грухоњић, чанак, ана лалић провидини и сваком је јасно да су они ту како би тобож режим издјанички имао од кога да нас брани јел...

па какве они шансе имају у новом саду где је 280 000 срба и 19 000 несрба ? или ти скоро 80 % срба ?

Za svađu i rat su potrebne dve strane..ж
да, али нисте бројни ... да јесте била би то друга прича ... овако сте мањиница , небитна...

немој више лагати и манипулисати...

уопште ти не верујем да си са севера србије. већ уобичајена мантра несрба иѕван србије који покушавају да нам покажу како има срба који ето рамѕишљају као они...

има, ал само по интернету...

у србији у реалности ЈОК МОРЕ

не брукај се више , на северу србије је мирно јер смо ми апсолутна већина. и ником нисмо овде 1991 одузели нити један стан а твоји хрвати то јесу учинили 1991 ухрватској одуѕевши станарска права србима и то 40 000 станарских права...плус што су им дали отказе на послу а ви код нас и дан данас радите по државним предузећима равнопрано као и сви остали...

и опет ми не ваљамо...

ма море....

мал ти не рекох!

:D

Или, што би Рек`о Џони Штулић
"само немој по глави друже плави"
Уснија закувао ситуацију људи помахнитали. Пребацили се у 1945у годину. Више је смешно али је мало и тужић. :lol:

дакле несрбине,

каква једнака права и глупости - у хрватској је од почетка 1991 до 1992 одузето 40 000 СТАНАРСКИХ ПРАВА носиоцима станрских права који су били искључиво СРПСКЕ НАЦИОНАЛНОСТИ
знаш тада се у градовима живело по друштвени мстановима где су живели носиоци станарског права...

40 000 таквих станова је одузето 1991 још док је била и југославија у целости , широм хрватске по ѕагребу сплиту осијеку винковцима...
УЗ ТО СУ СРБИ МАСОВНО ДОБИЈАЛИ ОТКАЗЕ у фирмама...
док су у србији крајем 1992 сви грађани добили право да под истим условима ЗА ТЕПСИЈУ РИБЕ ОТКУПЕ СТАНАРСКА ПРАВА па тако и ви НЕСРБИ У СРБИЈИ
нико од вас ниеј отпуштен из дрђавне фирме као хрват рецимо... многи и дана данас раде овде у нс од онда па су сад блиѕу пенѕије или њихова деца коај су их наследила на рандим емстима малтене...

СРБИН ЈЕ ИДИОТ КАКВОГ НЕМА

и немој да лажеш више НЕСРБИНЕ
Ništa ja ne lažem, ali si ti posvađan i sa kulturom i sa pisanjem.
Za to što pišeš postoji sud.
A, to što su se Hrvati svetili tamošnjim Srbima si i ti zaslužan.

Ti poredis Srbiju i Vojvodinu sa Srbima u velikoj vecini i Bosnu i Hrvatsku ?
To da li te neko ugrozava mozes vidjeti samo ako si u manjini negdje.
Ja sam ovde u manjini. Nas ima najmanje u Vojvodini.. i nisam primetio da sam ugrožen,... no to ne znači da mi Veliki vođa neće objasniti da jesam ugrožen,.. kao što je i vama objasnio, pa ste naseli jer ste se nadali pobedi.
Da li mislis da sam ja ili neki Srbin iz BiH nekog Bosnjaka ugrozavao?
Ne,zivjeli smo skupa u istoj drzavi.Ali se njima,a ne nama nije vise svidjala ta ideja suzivota.

Rat se vodio na teritoriji bivse nam zajednicke drzave zvane Jugoslavija.
A oni kažu drugačije. I taj tvoj argument su vam je uzele sve one zemlje koje su brže-bolje priznavale nove države (republike SFRJ).. a samo glupima to nije bilo dovoljno da shvate da više nisu u Jugi.
Nista oni nisu priznali.Oni su natjerani na sve sto su kasnije uradili.Sta mislis da ne bi oni zeljeli da ponovo imaju svoju vojsku?
Pričam o pomirenju sa porazom, a ti zamenu teza...
Jna je bila,a i trebala da bude jos i vise na strani drzave koju je predstavljala,a ne secesionista.
Kako, kad je toliko država priznalo secesiju ?
I što bi ginuli mladi vojnici za Slobu Miloševića. Što nije poslao svog Marka na front ? Što Šešelj nije poslao svoju decu ? Nego su vas nahuškali .
Znam ja odlicno i drugu stranu,samo ti ne znas vjeruj.
Ne verujem,.. vidim kako znš

Ti poredis Srbiju i Vojvodinu sa Srbima u velikoj vecini i Bosnu i Hrvatsku ?
To da li te neko ugrozava mozes vidjeti samo ako si u manjini negdje.
Da li mislis da sam ja ili neki Srbin iz BiH nekog Bosnjaka ugrozavao?
Ne,zivjeli smo skupa u istoj drzavi.Ali se njima,a ne nama nije vise svidjala ta ideja suzivota.

Rat se vodio na teritoriji bivse nam zajednicke drzave zvane Jugoslavija.

Nista oni nisu priznali.Oni su natjerani na sve sto su kasnije uradili.Sta mislis da ne bi oni zeljeli da ponovo imaju svoju vojsku?

Jna je bila,a i trebala da bude jos i vise na strani drzave koju je predstavljala,a ne secesionista.

Znam ja odlicno i drugu stranu,samo ti ne znas vjeruj.
Zna on to dobro samo mu je dupe drago.

прво то је север србије - те наѕиве титоистичке окачи мачку о реп . велика скупштина срба из 1918 је иѕгласала присаједињење матици србији. тито је намерно то поништио и поново наметнуо неку аутономију али за разлику од прве која је била српска аутономија у оквиру аустроугарске , ово је испала аутономија у оквиру србије што је нонсенс века...

па како мислиш да може неко нас србе да угрожава на северу србије ако рецимо амо у нс нас има преко 280 000 док НЕСРБА у новом саду има непуни 19 000
говорим о самом језгру града не рачунајући околине чиме наш проценат још више расте...
јел мислиш да ту неко може нас СРБЕ угрозити ?
наравно да НЕ МОЖЕ па су она системска страшила грухоњић, чанак, ана лалић провидини и сваком је јасно да су они ту како би тобож режим издјанички имао од кога да нас брани јел...

па какве они шансе имају у новом саду где је 280 000 срба и 19 000 несрба ? или ти скоро 80 % срба ?

да, али нисте бројни ... да јесте била би то друга прича ... овако сте мањиница , небитна...

немој више лагати и манипулисати...

уопште ти не верујем да си са севера србије. већ уобичајена мантра несрба иѕван србије који покушавају да нам покажу како има срба који ето рамѕишљају као они...

има, ал само по интернету...

у србији у реалности ЈОК МОРЕ

не брукај се више , на северу србије је мирно јер смо ми апсолутна већина. и ником нисмо овде 1991 одузели нити један стан а твоји хрвати то јесу учинили 1991 ухрватској одуѕевши станарска права србима и то 40 000 станарских права...плус што су им дали отказе на послу а ви код нас и дан данас радите по државним предузећима равнопрано као и сви остали...

и опет ми не ваљамо...

ма море....

мал ти не рекох!
Trebo si!

Ništa ja ne lažem, ali si ti posvađan i sa kulturom i sa pisanjem.
Za to što pišeš postoji sud.
за које тачно ? за 40 000 одузетих станарских права 1991 и 1992 у хрватској осиоцима који су били срби ?
па ајде иди реци хрватским судовима о томе... :mazi:

A, to što su se Hrvati svetili tamošnjim Srbima si i ti zaslužan.
чекај мало. хрвати су се у хрватској србима светили тако што су им од почетка 1991 почели одузимати станарска права по ЗАГРЕБУ СПЛИТУ ОСИЈЕКУ ВИНКОВЦИМА ?
хм , доста глупо звучи зар не, па рат још ниеј ни почео а они им већ ускратили станарска права отпустили с послова. ова станрска права СУ УСКРАЋЕНА СРБИМА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДОВА , да се не ѕабуниш, ради се о становима у зградама! дакле не о крајини и шта ти ја знам већ о становима у зградама а њих немаб аш свугде већ у загребу сплиту осијеку и понешто винковцима ређе бјеловару и слично...

дакле светили су се ? хм

па шта мсилиш како би смос е ми требал исветити хрватима онда у србији ? за то тада што су хрвати учинили србима у загребу 1991 ? да не помињем оно што су хрвати чинили нама србима токо усташке гуебрније и агресорске фашистичке НДХ широм ндх па тако и овде на северу србије рецимо само у једном дану су хрвати побили око 9000 СРБА У СР МИТРОВИЦИ У ЛЕТО 1942 ... у једном дану! довели су их иѕ околице такође...

огроман број је тада послат у јасеновац у колони пешице...

шта мислиш о томе кад већ кажеш да су ХРВАТИ 1991 ОДУЗЕЛИ СБРИМА У ЗАГРЕБУ И ГРАДОВИМА ХРВАТСКЕ ПРЕКО 40 000 СТАНАРСКИХ ПРАВА А МИ СРБИ ОВДЕ ТЕ 1991 И 1992 ХРВАТИМА НИСМО ОДУЗЕЛИ НИТИ ЈЕДАН СТАН И ДАЛИ СМО ИМ ИСТО ПРАВО КАО И СВИМ ГРАЂАНИМА ДА ТА СТАНАРСКА ПРАВА ОТКУПЕ 1992 ЗА ТЕПСИЈУ РИБЕ ИЛИ 200 МАРАКА...

јесмо се и ми требали светити хрватима ?

ај бриши одавде. та ваша мантра не пије воду... падате одма на 1991ој и 40 000 одузетих станарских права србима широм градова у хрватској. АЛ ТО НИЕЈ БИТНО ЈЕЛ ... ниеј битно што су хрвати одузимали станове србима и протеривали их а срби то нису чинили њима у србији , већ је битно нешто друго јел де...

обичне лагарије хрватске

Биће капетане да је после овог говора лажног ветерана јасније зашто су побројани активисти ту где јесу.
Од кога се сада ти браниш? Од Грухоњића, Лалићке или овог јадника Самарџића?

за које тачно ? за 40 000 одузетих станарских права 1991 и 1992 у хрватској осиоцима који су били срби ?
па ајде иди реци хрватским судовима о томе... :mazi:

чекај мало. хрвати су се у хрватској србима светили тако што су им од почетка 1991 почели одузимати станарска права по ЗАГРЕБУ СПЛИТУ ОСИЈЕКУ ВИНКОВЦИМА ?
хм , доста глупо звучи зар не, па рат још ниеј ни почео а они им већ ускратили станарска права отпустили с послова. ова станрска права СУ УСКРАЋЕНА СРБИМА НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДОВА , да се не ѕабуниш, ради се о становима у зградама! дакле не о крајини и шта ти ја знам већ о становима у зградама а њих немаб аш свугде већ у загребу сплиту осијеку и понешто винковцима ређе бјеловару и слично...

дакле светили су се ? хм

па шта мсилиш како би смос е ми требал исветити хрватима онда у србији ? за то тада што су хрвати учинили србима у загребу 1991 ? да не помињем оно што су хрвати чинили нама србима токо усташке гуебрније и агресорске фашистичке НДХ широм ндх па тако и овде на северу србије рецимо само у једном дану су хрвати побили око 9000 СРБА У СР МИТРОВИЦИ У ЛЕТО 1942 ... у једном дану! довели су их иѕ околице такође...

огроман број је тада послат у јасеновац у колони пешице...

шта мислиш о томе кад већ кажеш да су ХРВАТИ 1991 ОДУЗЕЛИ СБРИМА У ЗАГРЕБУ И ГРАДОВИМА ХРВАТСКЕ ПРЕКО 40 000 СТАНАРСКИХ ПРАВА А МИ СРБИ ОВДЕ ТЕ 1991 И 1992 ХРВАТИМА НИСМО ОДУЗЕЛИ НИТИ ЈЕДАН СТАН И ДАЛИ СМО ИМ ИСТО ПРАВО КАО И СВИМ ГРАЂАНИМА ДА ТА СТАНАРСКА ПРАВА ОТКУПЕ 1992 ЗА ТЕПСИЈУ РИБЕ ИЛИ 200 МАРАКА...

јесмо се и ми требали светити хрватима ?

ај бриши одавде. та ваша мантра не пије воду... падате одма на 1991ој и 40 000 одузетих станарских права србима широм градова у хрватској. АЛ ТО НИЕЈ БИТНО ЈЕЛ ... ниеј битно што су хрвати одузимали станове србима и протеривали их а срби то нису чинили њима у србији , већ је битно нешто друго јел де...

обичне лагарије хрватске
Ajd ne pričaj bez osnova,.. ako je Hrvatska bila u ratu, neki zakoni se suspenduju. Nakon rata, ponovo vlada zakon. Imaš i međunarodni sud,.. to ti kao ne znaš ?

Ja sam ovde u manjini. Nas ima najmanje u Vojvodini.. i nisam primetio da sam ugrožen,... no to ne znači da mi Veliki vođa neće objasniti da jesam ugrožen,.. kao što je i vama objasnio, pa ste naseli jer ste se nadali pobedi.
Коме нама? Можеш ли појмити степен перфидности када се представници Муслимана и Хрвата састају ноћу на тајној седници,
без присуства српских представника и доносе одлуку о издвајању из Југославије?
Може ли твој ум схватити величину злочина Алије Изетбеговића који са већ потписаног мира и српског пристанка на сецесију БиХ,
зарад мира, повлачи потпис и даје шансу рату? Докле више Југословенске лажне историје?

Ja sam ovde u manjini. Nas ima najmanje u Vojvodini.. i nisam primetio da sam ugrožen,... no to ne znači da mi Veliki vođa neće objasniti da jesam ugrožen,.
па он као припадник система титоистичког , ради све на штету српства тако покушаше измислити разлод даљ увале ту тобож ДЕКЛАРАЦИЈУ О ВОЈВОДИНИ са намером да ту титову иѕмишљотину још више учврсте у уставу србије јер је тадекларација имала једну опасну реченицу -НЕМА СРБИЈЕ БЕЗ ВОЈВОДИНЕ!

е неће моћи... и те како ће бити србије без војводине. сам ода се решимо овог система. и те како ће бити. све титово ће бити поништено и биће враћена ОДЛУКА СА ВЕЛИКЕ СКУПШТИНЕ У НОВОМ САДУ 1918 ГОДИНЕ када су срби одлучили да се присаједине МАТИЦИ СРБИЈИ пошто више нијеб ило разлога за постојањем СРПСКЕ АУТОНОМИЈЕ ПОД АУСТРОУГАРСКОМ јер се аустроугарска распала и ако таква више није постојала...

тито је пљунуо на одлуку ВЕЛИКЕ СКУПШТИНЕ 1918 ОВДАШЊЕГ НАРОДА НА СЕВЕРУ СРБИЈЕ, и наметнуо АУТОНОМИЈУ ВОЈВОДИНУ АЛИ ОВАЈ ПУТ У ОКВИРУ СРБИЈЕ ?!?!?!? ШТО НИАКДА У ИСТОРИЈИ ПОСТОЈАЛО НИЈЕ!

е то ће се исправити

за такву декларацију њему је било потребно страшило које тобож прети како ће војводину одвојити од србије, а та страшила су агенти истог система у којем је ивласт :
-чанак, грухоњић, ана лалић...

али су прдекнули у чабар јер није народ луд и новосађани су му рекли да не долази у нови сад с том декларацијом јер неће добро проћи!
усро се и отишо у митровицу...

ми смо срби у нс и уопште на читавом северу србије огромна већина и нико нас не може ту угрозити а ове мантре њихове су антисрпска деловања и имале су лош циљ по србе...

. kao što je i vama objasnio, pa ste naseli jer ste se nadali pobedi.
ми смо спашавали анрод који су твоји рхвати клали тамо.
прво сте им одузел истанарска права , 40 000,
потом сте им дали отказе на посу широм хрватске

то није било алармантно да срби увиде шта их чека ?

у вуковару сте и поред легалне власти која није била усташки хдз, срушили ту власт силом и наметнули пара власт усташе МЕРЧЕПА
у вуковару рецимо у периоду од априла 1991 до августа 1991 страда , бива убијено или нестало око 200 срба! НИ ЈЕДАН ЦИВИЛ ХРВАТ!

шта то говори ?
крајем августа , пошто нисте успели да увучете јна у сукобе иѕмеђу хрвата и срба око вуковара, напали сте касарне И ВОЈНИКЕ ЈНА УБИЈАВШИ ИХ СНАЈПЕРОМ неке на путу до поште а неке у касарни...

када су усташе одбиле ултиматум јна да деблокирају касарне јна која је била тада још увјек једина ЛЕГИТИМНА ВОЈНА ОРУЖАНА СИЛА НА ПРОСТОРУ ЈУГЕ уследио је поход на вуковари идеблокаду касарне...

то су и желели, е тада тек почињу да страдају хрватски цивили. јер су усташе поставиле одбрнау у сред града одакле су гранатирали српске колоне тенкова које прилазе ради деблокаде...

ко бвас не зна... :mazi:

Ajd ne pričaj bez osnova,.. ako je Hrvatska bila u ratu, neki zakoni se suspenduju. Nakon rata, ponovo vlada zakon
40 000 идузетих станрских права с рбима 1991 1992
ајде докажи докуемнтима или шињеницама да није тако!

ајде докажи да су они враћени ?!?!?!?

измислили сте ви неове законе да оправдате протеривање срба што носите генетски од павелићеве спрчије...

дај да видимо како сте вратили тих 40 000 станарских права ?
. Imaš i međunarodni sud,.. to ti kao ne znaš ?
ај покажи документе...

Коме нама? Можеш ли појмити степен перфидности када се представници Муслимана и Хрвата састају ноћу на тајној седници,
без присуства српских представника и доносе одлуку о издвајању из Југославије?
Може ли твој ум схватити величину злочина Алије Изетбеговића који са већ потписаног мира и српског пристанка на сецесију БиХ,
зарад мира, повлачи потпис и даје шансу рату? Докле више Југословенске лажне историје?
Realno, ne mogu, jer nisam bio u tvojoj koži.
Znam ja da su posle bitke svi generali. Alii..

Jesi ti bio skoro u Sarajevu ?
Oni (muslimani - Bošnjaci ) su i Tita voleli, Aliji napravili spomenike, Muzej na najvišem mestu, knjige objavljuju.. svetinja im je Alija..

E, sad vidi našu stranu.. gde je Milošević, hoćemo i Titine kosti da iselimo.. svi nam krivi, svi nas mrze... I mi sve mrzimo..

Jel ti zaključuješ nešto ?

па он као припадник система титоистичког , ради све на штету српства тако покушаше измислити разлод даљ увале ту тобож ДЕКЛАРАЦИЈУ О ВОЈВОДИНИ са намером да ту титову иѕмишљотину још више учврсте у уставу србије јер је тадекларација имала једну опасну реченицу -НЕМА СРБИЈЕ БЕЗ ВОЈВОДИНЕ!

е неће моћи... и те како ће бити србије без војводине. сам ода се решимо овог система. и те како ће бити. све титово ће бити поништено и биће враћена ОДЛУКА СА ВЕЛИКЕ СКУПШТИНЕ У НОВОМ САДУ 1918 ГОДИНЕ када су срби одлучили да се присаједине МАТИЦИ СРБИЈИ пошто више нијеб ило разлога за постојањем СРПСКЕ АУТОНОМИЈЕ ПОД АУСТРОУГАРСКОМ јер се аустроугарска распала и ако таква више није постојала...

тито је пљунуо на одлуку ВЕЛИКЕ СКУПШТИНЕ 1918 ОВДАШЊЕГ НАРОДА НА СЕВЕРУ СРБИЈЕ, и наметнуо АУТОНОМИЈУ ВОЈВОДИНУ АЛИ ОВАЈ ПУТ У ОКВИРУ СРБИЈЕ ?!?!?!? ШТО НИАКДА У ИСТОРИЈИ ПОСТОЈАЛО НИЈЕ!

е то ће се исправити

за такву декларацију њему је било потребно страшило које тобож прети како ће војводину одвојити од србије, а та страшила су агенти истог система у којем је ивласт :
-чанак, грухоњић, ана лалић...

али су прдекнули у чабар јер није народ луд и новосађани су му рекли да не долази у нови сад с том декларацијом јер неће добро проћи!
усро се и отишо у митровицу...

ми смо срби у нс и уопште на читавом северу србије огромна већина и нико нас не може ту угрозити а ове мантре њихове су антисрпска деловања и имале су лош циљ по србе...

ми смо спашавали анрод који су твоји рхвати клали тамо.
прво сте им одузел истанарска права , 40 000,
потом сте им дали отказе на посу широм хрватске

то није било алармантно да срби увиде шта их чека ?

у вуковару сте и поред легалне власти која није била усташки хдз, срушили ту власт силом и наметнули пара власт усташе МЕРЧЕПА
у вуковару рецимо у периоду од априла 1991 до августа 1991 страда , бива убијено или нестало око 200 срба! НИ ЈЕДАН ЦИВИЛ ХРВАТ!

шта то говори ?
крајем августа , пошто нисте успели да увучете јна у сукобе иѕмеђу хрвата и срба око вуковара, напали сте касарне И ВОЈНИКЕ ЈНА УБИЈАВШИ ИХ СНАЈПЕРОМ неке на путу до поште а неке у касарни...

када су усташе одбиле ултиматум јна да деблокирају касарне јна која је била тада још увјек једина ЛЕГИТИМНА ВОЈНА ОРУЖАНА СИЛА НА ПРОСТОРУ ЈУГЕ уследио је поход на вуковари идеблокаду касарне...

то су и желели, е тада тек почињу да страдају хрватски цивили. јер су усташе поставиле одбрнау у сред града одакле су гранатирали српске колоне тенкова које прилазе ради деблокаде...

ко бвас не зна... :mazi:
Mrzi me da čitam.
Kad budeš napisao bar u jednom postu:
Jeste, krivi smo.
Onda se javi.

Mrzi me da čitam.
Jeste, krivi smo.
Onda se javi.
наравно да не читаш следеће :

- У ХРВАТСКОЈ ЈЕ 1991 И 1992 ОДУЗЕТО 40 000 СТАНРСКИХ ПРАВА У СТАНОВИМА ГДЕ СУ НОСИОЦИ БИЛИ СРБИ!
- У ХРВАТСКОЈ СУ ТАДА ПОРЕД ТОГА СРБИ 1991 МАСОВНО ДОБИЈАЛИ ОТКАЗЕ ПО ЗАГРЕБУ СПЛИТУ ОСИЈЕКУ ВИНКОВЦИМА ...

у сбрији тога није било према хрватима па су хрвати као сви грађани откупили станове 1992 за тепсију рибе! нису ни отпуштаи са посла.

ЈБГ НЕ МОЖЕШ НАС ПОРЕДИТИ ПО ЉУДСКОСТИ , о фашистичкој ндх и претцима да не причамо...

U rat se šalje golguzija, rat služi da partneri sukobljenih strana zarade još više novca. Niko nama nije kriv što smo glupo naseli na nacionalne parole, što nismo imali vladara da to saseče u korenu i spasi narod po Bosni i Hrvatskoj. Idealno podneblje za laku ratnu zaradu, to su imali na umu svi oni ratni huškači koji su zapalili prvu varnicu. Mislim na sve tri sukobljene strane. Pored nesrećne podele Jugoslavije od strane tadašnjeg kralja, pa do devedesetih, mi nismo imali vladu koja bi bilo šta učinila na nekoj izmeni da ne dođe do toga da su nam Srbi rasejani svuda po Balkanu a ne svoji na svome u jednoj državi.

наравно да не читаш следеће :

- У ХРВАТСКОЈ ЈЕ 1991 И 1992 ОДУЗЕТО 40 000 СТАНРСКИХ ПРАВА У СТАНОВИМА ГДЕ СУ НОСИОЦИ БИЛИ СРБИ!
- У ХРВАТСКОЈ СУ ТАДА ПОРЕД ТОГА СРБИ 1991 МАСОВНО ДОБИЈАЛИ ОТКАЗЕ ПО ЗАГРЕБУ СПЛИТУ ОСИЈЕКУ ВИНКОВЦИМА ...

у сбрији тога није било према хрватима па су хрвати као сви грађани откупили станове 1992 за тепсију рибе! нису ни отпуштаи са посла.

ЈБГ НЕ МОЖЕШ НАС ПОРЕДИТИ ПО ЉУДСКОСТИ , о фашистичкој ндх и претцима да не причамо...
Ja sam ponosan što toga nije bilo u Srbiji,..
ali ovde su Hrvati bili mirni i pristojni građani,...
a rat ste vodili u Hrvatskoj.

A oni kažu drugačije. I taj tvoj argument su vam je uzele sve one zemlje koje su brže-bolje priznavale nove države (republike SFRJ).. a samo glupima to nije bilo dovoljno da shvate da više nisu u Jugi.

Pričam o pomirenju sa porazom, a ti zamenu teza...

Kako, kad je toliko država priznalo secesiju ?
I što bi ginuli mladi vojnici za Slobu Miloševića. Što nije poslao svog Marka na front ? Što Šešelj nije poslao svoju decu ? Nego su vas nahuškali .

Ne verujem,.. vidim kako znš

Нису хушкали.. терали су .. Направили закон ... Тада су срби поштовали законе

Терани су у Балканским ратовима гинули за Карађорђевиће .. па Великом рату .. па Светском ...

У XX веку су Срби поштовали законе.. Држава донесе закон

Много је побегло од присилне мобилизације '90их .. и њих кривиш .. или кривиш и присилно мобилисане

Извини ? Надали се победи ? Обични војници и официри ?

Сецесија је призната тек после некога периода у коме су странци чекали ко ће победити ... Армија је одговорила траљаво .

Уосталом била је Армија од народа за народ и учена је да је тај народ и Армија исто

Зато се Армија уместо да буде агресор, како ј ебил апроказана, практично бранила

Нахушкани су били Словенке и Словенци да ће имати ЕУ много бољи живот само да поставе на место балканске примитивце

Ту си у праву да Марко Шешељ .. нису послали своје синове ...

Реци да ли си остао у Хрватској са децом ? Само им објасниш да су Срби са оне стране дрине хтели и натерали Вас ....

Јако ме чуди како неправиш разлику међу онима који управљају србима и самих срба

Mrzi me da čitam.
Jeste, krivi smo.
Onda se javi.

Да ли си ти крив за нешто .. или су сви други криви само ?

Од словенаца хрвата албанаца муслимана .. такође нема речи да су криви

Кад добијеш од словенаца хрвата албанаца и муслимана да су криви ферман .. јави се ....

Poslednja izmena:
Realno, ne mogu, jer nisam bio u tvojoj koži.
Znam ja da su posle bitke svi generali. Alii..

Jesi ti bio skoro u Sarajevu ?
Oni (muslimani - Bošnjaci ) su i Tita voleli, Aliji napravili spomenike, Muzej na najvišem mestu, knjige objavljuju.. svetinja im je Alija..

E, sad vidi našu stranu.. gde je Milošević, hoćemo i Titine kosti da iselimo.. svi nam krivi, svi nas mrze... I mi sve mrzimo..

Jel ti zaključuješ nešto ?
Закључујем, да Југославије више нема, да је тити место на ђубришту историје и неком гробљу, да сводите борбу српског народа
на неког Милошевића који по мени није био довољно Србин. Зајеби више ту причу о мржњи, ја се носим реалним потребама
и интересима свога народа и државе, мржња је ваш фах.
Па што су следили Павелића ако су волели Броза? Наш однос према Милошевићу и њихов према Алији довољно говори о нама.
Шта је теби Сарајево? За мене је то паклено место у коме су ломили мог рођеног стрица, цивила, стерали га са 120 Кг на педесет,
изломили сва ребра, терали да једе говна, уринира по сапатницима. Тортура којој су Срби у том пакленом месту били изложени превазилази
страхоте Јасеновца. Бабин брат, цивил од седамдесетак година још гору тортуру је прошао у Дретељу, само је краће трајала, размењен је за
војнике ХВО. Терор над истином на коме инсистирате мора бити заустављен свим средствима.

Back