Чудан говор још чуднијег ратног "ветерана" испред РТС !

Уснија закувао ситуацију људи помахнитали. Пребацили се у 1945у годину. Више је смешно али је мало и тужић. :lol:
Помало смијешно, помало тужно а некако највише бљутаво.
Није баш за повраћање ал` није ни далеко од тога,
2 пива и "ко не скаче тај је ћаци" било би довољно
за ригање.

Nisam razumeo ?

A, moji su se ovde naselili u 18.om veku.

Моји су дошли са Кеплера 452б ...

Марс се о'ладио ..Тренутно смо на Земљи.... У плану је геоинжењеринг Венере али о том потом .

Poslednja izmena:
Hajde budi malo jasniji... Nemoj te uopštene kvalifikacije da etiketiraš.
Pomislio si da sam Hrvat ? ***
I odmah vređaš sa Dučićem? Navlačiš mržnju na mene ? Pokazao si se "lepo".
Pa polako prijatelju, Dučić je bio ministar prosvete.. greh bi bilo da ja o njemu ne znam više od tebe.

*** Srbin sam (iz Like nam je poreklo), ali sam se na poslednjem popisu izjasnio da sam Jugosloven (imao sam razloga , a i zbog vašeg velikosrpskog nacionalizma), pa sam napisao da smo manjina u Vojvodini,..a vi se odmah naložili.. :rotf:

Ee, Krstarice, jadna-li si... Ko ti ovde kolo vodi.
Опет препознатљива ботовска шупља кад вам се стави соли на реп.
Проблем је што ви верујете у чаробне речи попут 'великосрпског национализма'.
Југословен, који је само пар уписа назад објашњавао капетану да није схватио да Југославија не постоји.
Ко су коловође довољно је овлаш прегледати теме на политици задњих десетак година.

То је овај снимак
Лик је лажовчина. У априлу-мају никако није могао бити добровољцем из Србије или одакле већ, нити га је ко могао послати. Са двадесет једну могао је бити војником ЈНА на служењу војног рока (у КМТ, касарнама у Лукавици, команди 2.ВО или касарни "Јусуф Џонлић") који су сви на служењу били класа из 1991.године, значи сви, тј нико га није могао послати у априлу 1992-е-. Но он не каже да је био војником ЈНА (ПС; ЈНА је бившој БиХ била до 19.05.1992.). Уз то да је био у Сарајеву (а није, лаже) морао би знати и поменуо би први стравичан масакр војника ЈНА баш на данашњи дан 22.априла 1992-е у Великом Парку. То је био и први масовни масакр на сарајевском ратишту. Услиједиће нешто касније масакр војника ЈНА у добровољачкој (ту ће бити свирепо убијен и отац политичара Саше Радуловића, пуковник ЈНА, санитетлија) 2-3.маја као и оних који су кренули у помоћ из Војне Болнице.
Можда има људи који знају више од мене о свим тим дешавањима и прије рата и током цијелог рата на сарајевском ратишту, али нема пуно. Овај лик је изнио гомилу лажи.
Kakvih budala u našem narodu ima pa to je neviđeno.

Pod jedan, kada se bivši vojnik predstavlja to radi sa imenom i prezimenom, činom, rodom vojske i jedinicom u kojoj je služio.

Pod dva, sve i da si vojvoda Živojin Mišić to ti ne daje za pravo da u političkim govorima napadaš svoju državu na taj način. To jako dobro razumeju i Muslimani i Hrvati i Albanci, samo nama Srbima to nikako da dođe iz dupeta u glavu.

Pod tri, ako si u rat išao samo zbog Drugog dnevnika RTS-a, onda i nisi mnogo pametan čovek.

Pod četiri, nije RTS izmislio Islamsku deklaraciju Alije Izetbegovića, a tamo ti sve lepo piše kakva je država BiH Aliji bila u planu i kakva je sudbina bila namenjena Srbima.

Izuzetno glup i neodgovoran govor, od kojeg bi trebala da se ograde sva udruženja veterana.

Браниш Вучића и Шешеља .. и Николића ... као што ови изБосне бране Додика ...

Да ти поновим УСА и ЕУ су направили дил са Додиком са Вучићем ... за продају свега у Србији .. Практично наставак полике ДЕПОСА и ДОСа

Срби имају неодољив усуд да следе самопроглашене монархе који их шаљу на ратиште док сами чувају своју децу кући
Опет падаш у ватру неартикулисаних мисли, фантазираш о уписима и људима које нигде поменуо нисам.
Наравно ту су одмах и 'Босанци' у које не спадају сарахевске шехидлије.
Мене нико није слао у рат, дошао ми на кућни праг. Наравн ојасно ми је да ти је то познато али шта те кошта писати будалаштине.
Циљ не бира средство.

Napiši knjigu. Možda je neko i pročita. :kafa:
Има довољно материјала и књига и песама и фотографија.

ХОРДА

Ми нисмо познали вас по заставама,
Ни ваше хероје „од лавова љуће”
Све на коленима вукли сте се к нама
Носећ мач убице и луч паликуће.

Без буктиња иде та војска што ћути,
Пожар села светли за маршеве горде…
Ваше громке химне не чуше нам пути:
Немо убијају децу старе хорде.

Поломисте више колевки, о срама!
Него херојима отвористе рака,
Подависте више њих у постељама,
Него што сте у крв срушили јунака.

Узели сте очи фрескама са свода,
Главе киповима хероја из бајке;
Спржили сте семе у страху од плода,
И реч убијали убијајућ мајке!

Пресити се земља од крвавог вала,
Али вам победа не осветли лице;
Јер ловор не ниче с буњишта и кала,
Он је за хероје, а не за убице!

српске главе.jpg

Опет препознатљива ботовска шупља кад вам се стави соли на реп.
Проблем је што ви верујете у чаробне речи попут 'великосрпског национализма'.
Југословен, који је само пар уписа назад објашњавао капетану да није схватио да Југославија не постоји.
Ко су коловође довољно је овлаш прегледати теме на политици задњих десетак година.
Ne zanima me politika.. Tu sam samo zbog studenata.
Čiji sam ja bot ?
To nije čarbno biti velikosrpski nacionalista. Ti Šešelja smatraš čarobnjakom ?
Šta je tu tebi čarobno ?

Naravno da ne postoji, bivša nam naša,..ali ta opcija u popisu još postoji..
Pobrkan si malo..
Bila je neka akcija koja je potekla iz Novog Sada,.. i ja sam je prihvatio.
Ja dobro znam ko sam i nemam potrebe tebi da dokazujem. Ti si me odmah okvalifikovao kako ti odgovara.. i samim tim što sam "Hrvat", već sam kriv ? Tako ?
Ja sam tako tebe razumeo.
Pokazao si svoje pravo lice..
I sad me mrzi koliko ti volja... boli me uvce za tvoju mržnju i tvoje mišljenje :bye:

Опет падаш у ватру неартикулисаних мисли, фантазираш о уписима и људима које нигде поменуо нисам.
Наравно ту су одмах и 'Босанци' у које не спадају сарахевске шехидлије.
Мене нико није слао у рат, дошао ми на кућни праг. Наравн ојасно ми је да ти је то познато али шта те кошта писати будалаштине.
Циљ не бира средство.

Čiji sam ja bot ?
Šta je tu tebi čarobno ?

Pobrkan si malo..
Ja dobro znam ko sam i nemam potrebe tebi da dokazujem. Ti si me odmah okvalifikovao kako ti odgovara.. i samim tim što sam "Hrvat", već sam kriv ? Tako ?
I sad me mrzi koliko ti volja... boli me uvce za tvoju mržnju i tvoje mišljenje :bye:

3822b52cd689a711914dc8878a69e1f8.gif

Čiji sam ja bot ?
Šta je tu tebi čarobno ?

Pobrkan si malo..
Шупаљ си, нема код мене никакве мржње. само браним истину од ваших лажи.
Ко год да сте ви. Зашт осе правиш глуп? Као не схваташ шта сам мислио?
То баш не презентује интелектуалца у најбољем светлу.

Шупаљ си, нема код мене никакве мржње. само браним истину од ваших лажи.
Ко год да сте ви. Зашт осе правиш глуп? Као не схваташ шта сам мислио?
То баш не презентује интелектуалца у најбољем светлу.
Piši jasno. Ne zanimaju me tvoje misli već ono što pišeš.
Daa nisam ja taj intelektualac što će razumeti tvoje misli.
Neka se javi taj koji to razume, ako uopšte znaš za koga i kome pišeš.

Prijavljijem ti post, opet.
Idi, leči se.
Ниси ли инсистирао на Дучићевом песништву?
Сад би да пријављујеш? Конкретно шта?
Фотографија је у спојлеру и тиче се теме, разобличава лажи које је дотични Самарџић читао.
Показујеш све карактеристике школованог бота.

Ja sam ovde u manjini. Nas ima najmanje u Vojvodini.. i nisam primetio da sam ugrožen,... no to ne znači da mi Veliki vođa neće objasniti da jesam ugrožen,.. kao što je i vama objasnio, pa ste naseli jer ste se nadali pobedi.
Izvini,ali sad zaista lupetas!
Kakav veliki vodja je nama nesto objasnio?
Ne znam ni na koga mislis uopste?
Da li ti zaista mislis da smo mi svi prespavali desavanja zadnjih trideset godina i sad neki "vodja" nesto kaze i svi mu vjeruju automatski.
Ljudi su neke stvari doživjeli na svojoj koži i nema tog vodje koji bi mogao nesto da ih ubijedi ako znaju da nije istina.
Pričam o pomirenju sa porazom, a ti zamenu teza...
Kakvim porazom?Ja tebe zaista ne razumijem o cemu pricas?
Kako, kad je toliko država priznalo secesiju ?
I što bi ginuli mladi vojnici za Slobu Miloševića. Što nije poslao svog Marka na front ? Što Šešelj nije poslao svoju decu ? Nego su vas nahuškali .
A ti mislis da niko nije znao da Slobin i sinovi ostalih politicara ne ratuju?
Takvi nikad i nigdje ne ratuju,to nije novost.
Ali je sramota reci da je narod koji je branio svoje zivote, porodice i domove "nahuskan".
To je bilo pitanje opstanka,niko nikog nije pitao da li zeli ili voli da ratuje.
Nije bilo izbora.Rat su izazvali drugi i mogao si samo da se branis,cak ni bjezanje nije moglo biti uvijek opcija.
Vi svi pricate o necemu sto ste gledali na tv,umjesto da slusate vise licne dozivljaje ucesnika,mogli biste mnogo vise nauciti.
Poslije bitke je svako general.

Piši jasno. Ne zanimaju me tvoje misli već ono što pišeš.
Daa nisam ja taj intelektualac što će razumeti tvoje misli.
Neka se javi taj koji to razume, ako uopšte znaš za koga i kome pišeš.
Па јасно је, чим вас човек стера ван истине потеже се великосрпски национализам.

Izvini,ali sad zaista lupetas!
Kakav veliki vodja je nama nesto objasnio?
Ne znam ni na koga mislis uopste?
Da li ti zaista mislis da smo mi svi prespavali desavanja zadnjih trideset godina i sad neki "vodja" nesto kaze i svi mu vjeruju automatski.
Da, mislim da ste verovali Slobi, ratnoj propagandi, RTS.u,...
A ti mislis da niko nije znao da Slobin i sinovi ostalih politicara ne ratuju?
Takvi nikad i nigdje ne ratuju,to nije novost.
Je li Bajazit bio uz Murata na Kosovu ?
Ali je sramota reci da je narod koji je branio svoje zivote, porodice i domove "nahuskan".
To je bilo pitanje opstanka,niko nikog nije pitao da li zeli ili voli da ratuje.
Uvek imaš izbora.
nego te je sramota, pa se vadiš. Sebe lažeš.

не, него постоје две фракције унутар РТС ..многи часни новинари су после личовања 5 октобра отпуштени , после неки враћени , нови досовски кадар примљен ..е , тај досовски кадар прави проблеме .

JUL je Kul!

Ниси ли инсистирао на Дучићевом песништву?
Nisam
Сад би да пријављујеш? Конкретно шта?
Jezive slike, odsečenih glava.. neka ljudi vide ko si... Ne marim, ako ti je toliko stalo do toga...
Фотографија је у спојлеру и тиче се теме,
Idi, leči se, ako nije kasno
разобличава лажи које је дотични Самарџић читао.
Nema to veze sa njegovim govorom. On je priznao da je naseo na ratnu propagandu.
Показујеш све карактеристике школованог бота.
Tebi ? Ko si ti u mom životu... Još jedna posledica rata ?

Hajd' nas prvo steraj ?
Čime ćeš nas sterati?
Poezijom i jezivim slikama rata ?
Idi, leči sе
Слика говори више од хиљаду речи, исламска декларација је надопуњује, текбираши потврђују.
Све то заједно негира бљувотине које је Самарџић читао обмањујући омладину.
Стеран си, сви уписи су ти овакви чим те стерају, пратио сам мало твоје фолирање са другим форумашима.

дакле несрбине,

каква једнака права и глупости - у хрватској је од почетка 1991 до 1992 одузето 40 000 СТАНАРСКИХ ПРАВА носиоцима станрских права који су били искључиво СРПСКЕ НАЦИОНАЛНОСТИ
знаш тада се у градовима живело по друштвени мстановима где су живели носиоци станарског права...

40 000 таквих станова је одузето 1991 још док је била и југославија у целости , широм хрватске по ѕагребу сплиту осијеку винковцима...
УЗ ТО СУ СРБИ МАСОВНО ДОБИЈАЛИ ОТКАЗЕ у фирмама...
док су у србији крајем 1992 сви грађани добили право да под истим условима ЗА ТЕПСИЈУ РИБЕ ОТКУПЕ СТАНАРСКА ПРАВА па тако и ви НЕСРБИ У СРБИЈИ
нико од вас ниеј отпуштен из дрђавне фирме као хрват рецимо... многи и дана данас раде овде у нс од онда па су сад блиѕу пенѕије или њихова деца коај су их наследила на рандим емстима малтене...
Mora da branim planta iako ne zna tacno redosled...

Znaci Sloba je 1990 jasno javno u 1200 ili1300 objavio da rusi SFRJ samo nije naveo da to radi on i Srbija nego kao Slovecni i hrvati i Bosanci i svi ostali samo on nevinasce, ali upravo on je odlucio da srusi SFRJ i ja sam gledao to obracanje ali osim desetak drugih ljudi koji su to pratili , niko drugi , ni mediji nisu to primetili...
A bilo je direktno obracanje na TV...povodom nekog pregovora da se svi izdogovore oko buducnosti SFRJ...

To je bilo pre svih zaebavanja po republikama...Dakle pocetni impuls i naredbu zadao je Sloba...a onda su krenuli prvo slovenci pa hrvati , Sloba je svima njima isao na ruku , Hrvatima pomagao tako sto je ubacivao neke svoje papucare staresine kao Sljivancanina koji su slali nebranjene kompozicije vozova punih naoruzanja iz slovenije , na izvolte hrvatima...

I tako dalje, podrivao JNA kad god je mogao , kasnije je bilo 9 mart i vuk, ali to je bilo kasnije i tu je cimnuo tenkove , diglo mu se...
Spucao psihu svih srbijanaca, ne srba , srbijanaca...

Слика говори више од хиљаду речи, исламска декларација је надопуњује, текбираши потврђују.
Све то заједно негира бљувотине које је Самарџић читао обмањујући омладину.
Стеран си, сви уписи су ти овакви чим те стерају, пратио сам мало твоје фолирање са другим форумашима.
Žao mi te.

Back