Cuda pod Ostrogom?

O čemu postoji obilata medicinska dokumentacija, pretpostavljam? :kafa:

Ko kaže da se vezujemo za čuda isceljenja. Evo, ja insistiram na čudu trošenja papuča u toku noćnih šetnji. :D

Да.

Најбоље ти је да одеш под Острог и то зими да преспаваш пар ноћи, у горњем конаку се не плаћа смештај.

Разговарај са људима како би стекао кристалнију слику.

Nemam ništa protiv kad se neko izleči zahvaljujući samosugestiji i verovanju, to je baš lepo i dobro, ponekad mi krivo što to ne funkcioniše i kod mene, kad neko veruje u takvo nešto, ne treba mu se smejati, već ga podržati jer će mu biti bolje.Ljuti me samo, što mi neko vređa ovo malo mozga pominjanjem božjeg čuda i voštanih svetaca, kao jedinih i verostojnih lekara sa sve Bogom, koji su tome pripomogli.Da je Bog hteo da leči, što bi uopšte postojali lekari, čak, da voli svoje kreacije, što bi mu uopšte trebali lekari, a kamoli bolesti?

verujes li ti lekaru da ce te izleciti?

Да.

Најбоље ти је да одеш под Острог и то зими да преспаваш пар ноћи, у горњем конаку се не плаћа смештај.

Разговарај са људима како би стекао кристалнију слику.

Пријатељу, мислим да неко ко се као он служи увредама и лажима није саговорник вриједан пажње.

Šta sam ja, pa da treba da imam kristalniju sliku? Televizor proizvodnje EI Niš? :lol:

Pa kad već medicinska dokumentacija postoji, daj da vidimo. To bi svakako više pomoglo u promociji verskog turizma nego sva ova vaša prenemaganja od devet stranica. :ceka:

Verovatno da postoji negde gde su se ljudi lecili pre svoga iscelenja,u ostrogu postoje samo zapisi o ljudima koji su se iscelili uz pomoc vere.

Verovatno da postoji negde gde su se ljudi lecili pre svoga iscelenja,u ostrogu postoje samo zapisi o ljudima koji su se iscelili uz pomoc vere.

Nemo da smićeš! :huh:
Preletač je rekao da postoji obilata medicinska dokumentacija. I sad ćekamo da je donese. Saće on odma. :D

Kad smo već kod medicinske dokumentacije, kako je u pitanju sumnja da uopšte postoje izlečenja, a čak i ako postoje, da li je u pitanju autosugestija il štogod objektivno, očekujem da se pojavi sa ozbiljnom dokumentacijom tipa dvostruko slepog metoda, a ne sa kaluđerskim reklamnim zapisima. :ceka:

Back