Cuda pod Ostrogom?

Nemo da smićeš! :huh:
Preletač je rekao da postoji obilata medicinska dokumentacija. I sad ćekamo da je donese. Saće on odma. :D

Kad smo već kod medicinske dokumentacije, kako je u pitanju sumnja da uopšte postoje izlečenja, a čak i ako postoje, da li je u pitanju autosugestija il štogod objektivno, očekujem da se pojavi sa ozbiljnom dokumentacijom tipa dvostruko slepog metoda, a ne sa kaluđerskim reklamnim zapisima. :ceka:
Мораш да исправиш мој ник таква су правила форума немој да будеш безобразан!
Ти очигледно не разумеш шта ја пишем тј. правиш се блесав а то је одраз каквих људи?
Да ти појасним мораш да одеш под Острог и то не као туриста, већ као човек који трага за истином чистог срца.
И онда разговарај са људима сигурно ће ти неко показати медицинску документацију, а да ли ће бити излечен и како ћеш ти то излечење дефинисати је твоја субјективна ствар.
Арогантним, нецивилизованим и бахатим писањем можеш изазвати само сажаљење код корисника овог форума, чак неки неће са тобом ни да дискутују.
Будала ће се тим поносити али уман човек неће јер кад те људи почну избегавати ако не преиспиташ себе отићеш у изолацију тј. аутоизолацију.

Ljubav se može pronaći samo u sebi samome, i ko je u sebi ne nađe, igde je neće naći.
Crkva, kao i sve ovozemaljsko, može da bude interfejs između čoveka i Ljubavi.

Ti kad ides u hram ustvari ides po ljubav?
Vidis,ja sam ih turisticki obilazila,nisam trazila veru i nisam je dobila.Ti da si trazio veru u pecini,u hotelskoj sobi,u dzamiji,ti bi je nasao.

Znas li zasto crkve imaju gromobrane?
Zato, da zastite vernike od pojave nevernika tipa zazi i kanarinka kada se nadju bizu crkve po losem vremenu,e kada oni se sklone u crkvu onda rade gromobrani:mrgreen:

I tebi pitanje kao za djavolcica.Da ti je hitno potrebna doza ljubavi,a nigde u blizini,ti na pustom ostrvu nema pravoslavnog hrama,ali ima dzamije,bi li u njoj potrazio boga?

Доста си контрадикторна.
Прво пишеш вероватно, значи ниси ни сама сигурна шта је довело до исцељења особе.
Друго наводиш да је особа немоћна да се носи са проблемом, а у претходном посту пишеш да се особа исцелила аутосугестијом.
Божија чуда су неразумна људима.
О светим моштима је једино код нас писао др теологије и проф. Београдског универзитета Јустин Поповић (Св. Јустин Ћелијски) и нико више.
Лекари судске медицине тиме се нису бавили и нема публикованих радова на ту тему бар на Балкану.
Ми овде можемо само да изнесемо личне доживљаје и ништа више, да ли ће неко веровати у то, је питање његове духовности, јер човека осим интелектуалне компоненте сачињавају још три а то је емоционална, физичка и духовна или спиритуална и о томе су писали умни људи не само данашњице него и старога света на чијим делима почива целокупна западна цивилизација, тј, цивилизација која је изнедрила савремену науку на коју се многи овде позивају.
Lepo ti prijatelju, pišeš, a voliš i da izvrćeš(što je babi milo, to joj se i snilo, ne postoji džaba ova stara izreka:)
Meni je i dalje nejasno, zašto su božja čuda nerazumna ljudima, ako je ovaj svet stvorio za njih- da li je mislio da je stvorio debile ili bespogovorne robove, šta?Ako je tako, onda je to stvarno bedno sa njegove strane, da mučenici troše tolike artije o fizičkoj,duhovnoj ili spiritualnoj vrednosti, a on se slatko smeje, za mene je to suludo, znači da se sprda sa nama?

Ti kad ides u hram ustvari ides po ljubav?
Vidis,ja sam ih turisticki obilazila,nisam trazila veru i nisam je dobila.Ti da si trazio veru u pecini,u hotelskoj sobi,u dzamiji,ti bi je nasao.

Moj najbolji drug bio je Katolik, i beše Božić i zbog Ljubavi prema njemu, zajedno smo išli u Katolički hram.
Znači moglo bi se reći da sam išao iz Ljubavi, a ne po Ljubav.

Ajde! Da ovaj narod ne ume sam da se snadje,ne bi preziveo,a popovi jedva cekaju upravo te koji nisu preziveli!Pa za pevanje na groblju,lepu dnevnicu zarade.
А што је турски султан наредио да се мошти Светог Саве спале на Врачару?
Тада 1594. године Отоманска империја је била најмоћнија сила света, немој ми рећи да тада код њих није било учених људи?
Или зашто је бивши амерички амбасадор Монтгомери некадашњи припадник зелених беретки америчке војске који важи за хероја у САД манастиру Копорину у коме почива Свети деспот Стефан поклонио комби возило?
У шта је веровао после саобраћајне незгоде амерички амбасадор?
Зашто Бугарска не врати мошти Светог српског краља Милутина у Србију и зашто Бугари толико посећују цркву Свете Недеље у Софији?
Чекај ако смо ми Срби такви, шта је са Турцима, Американцима и Бугарима?

Back