CrniĐavo
Elita
- Poruka
- 17.474
O čemu postoji obilata medicinska dokumentacija, pretpostavljam?![]()
Pretpostavljam da imaš puno poverenja u farmako-mafiju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O čemu postoji obilata medicinska dokumentacija, pretpostavljam?![]()
Aha,eno u Nemackoj svi visu po kontejnerima od ateizma.Kandidujte Irineja za preCednika,i procvetace nam pogrebna preduzeca i kafane gde davaju dace pokojnicima!
Jok. Treba da imam poverenja u crnogorsku mafiju.Pretpostavljam da imaš puno poverenja u farmako-mafiju?

Bio jednom u Katoličkoj.
Što pitaš?
ti osim sto gatas u solju od kafe, kada bi otvorila oci i malo prelistala istoriju srba videla bi mnogo stosta, ovako radi sta najbolje znas, kradi pelcere.
O čemu postoji obilata medicinska dokumentacija, pretpostavljam?
Ko kaže da se vezujemo za čuda isceljenja. Evo, ja insistiram na čudu trošenja papuča u toku noćnih šetnji.![]()
Nemam ništa protiv kad se neko izleči zahvaljujući samosugestiji i verovanju, to je baš lepo i dobro, ponekad mi krivo što to ne funkcioniše i kod mene, kad neko veruje u takvo nešto, ne treba mu se smejati, već ga podržati jer će mu biti bolje.Ljuti me samo, što mi neko vređa ovo malo mozga pominjanjem božjeg čuda i voštanih svetaca, kao jedinih i verostojnih lekara sa sve Bogom, koji su tome pripomogli.Da je Bog hteo da leči, što bi uopšte postojali lekari, čak, da voli svoje kreacije, što bi mu uopšte trebali lekari, a kamoli bolesti?
Да.
Најбоље ти је да одеш под Острог и то зими да преспаваш пар ноћи, у горњем конаку се не плаћа смештај.
Разговарај са људима како би стекао кристалнију слику.
Šta sam ja, pa da treba da imam kristalniju sliku? Televizor proizvodnje EI Niš?Да.
Разговарај са људима како би стекао кристалнију слику.

Nacin tvog udvaranja je poprilicno primitivan,tako da se uzaludno trudis!
Šta sam ja, pa da treba da imam kristalniju sliku? Televizor proizvodnje EI Niš?
Pa kad već medicinska dokumentacija postoji, daj da vidimo. To bi svakako više pomoglo u promociji verskog turizma nego sva ova vaša prenemaganja od devet stranica.![]()
Verovatno da postoji negde gde su se ljudi lecili pre svoga iscelenja,u ostrogu postoje samo zapisi o ljudima koji su se iscelili uz pomoc vere.
Verovatno da postoji negde gde su se ljudi lecili pre svoga iscelenja,u ostrogu postoje samo zapisi o ljudima koji su se iscelili uz pomoc vere.

Zato što im fali vere.Zasto svestenstvo onda uopste koristi zvanicnu medicinu?

Ne,kad dodju komunisti na vlast postavice tebe za moderatora-pdf religija.![]()

Zasto svestenstvo onda uopste koristi zvanicnu medicinu?
Jesi li pronasao Boga u njoj?

Jok. Treba da imam poverenja u crnogorsku mafiju.![]()
Aha,eno u Nemackoj svi visu po kontejnerima od ateizma.Kandidujte Irineja za preCednika,i procvetace nam pogrebna preduzeca i kafane gde davaju dace pokojnicima!
Ljubav se može pronaći samo u sebi samome, i ko je u sebi ne nađe, igde je neće naći.
Crkva, kao i sve ovozemaljsko, može da bude interfejs između čoveka i Ljubavi.

Zato sto su i oni gradjani ove drzave i imaju na to pravo?
Zato sto su i oni gradjani ove drzave i imaju na to pravo?

Nije to moja sekta neg sekta svetog Vasketa.Eto, vidiš da i Ti imaš svoju sektu.