ČUDA BOŽIJA SVUDA OKO NAS

Tačno. I još jedna sitna distinkcija - demonska čuda ne postoje, dok božja takođe ne postoje.

:hahaha::hahaha::hahaha:

Teska vremena danas,pa valjda nesigurni imaju potrebu,utehe radi i neke nade,da veruju u cuda!Samo,odjednom se pojavljuju "dokazi"da postoji Alah,pravoslavni Bog,pa katolicki...ispade da se svi oni druze na nebu,ili takmice,koji ce originalnije svojim vernicima dokazati svoje postojanje!
Ja dok sama nesto ne uradim,leba mi s neba pasti nece!A ono sto ne mogu i neumem,jednostavno tako i prihvatam!Moderna medicina nema leka za svaku bolest,ali u poslednjem veku pronasli su mnoge lekove!Da cudotvorci lece sve,zasto se ne lecimo po manastirima?
Poznavala sam jedan bracni par koji nisu mogli imati dece(problem je bio u muzu).Slavili su Svetog Nikolu generacijama unazad(s malim prekidom za vreme Tita),kada su istrosili sve mogucnosti moderne medicine,krenuli su po manastirima!U Ostrogu su nocivali bukvalno svaki mesec godinu dana!Nista!Zena ne osta trudna!Kasnije su se razveli,ona sada ima dvoje dece sa drugim muzem,a ovaj prvi promenio vec tri zene,ali ni jedna da osta trudna!

Teska vremena danas,pa valjda nesigurni imaju potrebu,utehe radi i neke nade,da veruju u cuda!Samo,odjednom se pojavljuju "dokazi"da postoji Alah,pravoslavni Bog,pa katolicki...ispade da se svi oni druze na nebu,ili takmice,koji ce originalnije svojim vernicima dokazati svoje postojanje!
Zasto vec jednom ne prihvatis da nemas predstavu o hriscanstvu, pravoslavlju kako hoces, svo sto pricas je iz tvog susjedstva koji se deklarisu religiozni, a to nije videlo Boga, i na osnovu toga iznosis zakljucke. Smesno.
Ja dok sama nesto ne uradim,leba mi s neba pasti nece!A ono sto ne mogu i neumem,jednostavno tako i prihvatam!
Mislis na teoriju evolucije!? :lol:
Moderna medicina nema leka za svaku bolest,ali u poslednjem veku pronasli su mnoge lekove!
Naivko. :per:
Da cudotvorci lece sve,zasto se ne lecimo po manastirima?
Pa nismo bas toliki pagani, sacekaj mali, bice i toga.
Poznavala sam jedan bracni par koji nisu mogli imati dece(problem je bio u muzu).Slavili su Svetog Nikolu generacijama unazad(s malim prekidom za vreme Tita),kada su istrosili sve mogucnosti moderne medicine,krenuli su po manastirima!U Ostrogu su nocivali bukvalno svaki mesec godinu dana!Nista!Zena ne osta trudna!Kasnije su se razveli,ona sada ima dvoje dece sa drugim muzem,a ovaj prvi promenio vec tri zene,ali ni jedna da osta trudna!
Bas neke religiozne osobe! :lol:

Zasto vec jednom ne prihvatis da nemas predstavu o hriscanstvu, pravoslavlju kako hoces, svo sto pricas je iz tvog susjedstva koji se deklarisu religiozni, a to nije videlo Boga, i na osnovu toga iznosis zakljucke. Smesno.
Izvini,jel ti zivis na Marsu,pa oko tebe samo pravi vernici?
Mislis na teoriju evolucije!? :lol:
Teorija evolucije nema nista sa tim!
Naivko. :per:
Pa nismo bas toliki pagani, sacekaj mali, bice i toga.
A tek cete postati pagani?Zar pagani ne veruju u visebozstvo?
Bas neke religiozne osobe! :lol:
Bas su za osudu,je l da?Probase verom da dobiju dete,ali kad nim ni medicina nije pomogla,nije ni vera!A ti osudjujes zenu sto se razvela,pa sda ima decu!Zaista je za osudu,sram je bilo gresne!

Izvini,jel ti zivis na Marsu,pa oko tebe samo pravi vernici?
Los zakljucak!
Ja sam taj koji je spoznao istinu, i za mene ne postoji pitanje na koji mi nije dat odgovor, ti si ta koja nije spoznala istinu, ili koja je trazi, a na mnoga pitanja nije dobila odgovor. Dakle, ja sam svestan u kakvom okruzenu zivimo, ko mi zeli dobro, ko ne, ci je savet dobar, ci nije, ko je religiozan, ko nije. Ti si ta koja ne zna sta je gorko, sta je slatko, ko zivi religiozno ko ne, pa vadis pogresne zakljucke. Za tebe je religiozan onaj koji ide u crkvu, pricescuje se, pali svecu, krsti se i td. , a ja cu ti reci da je max 10% takvih koji su zaista religiozni.
A tek cete postati pagani?Zar pagani ne veruju u visebozstvo?
Pa crkve/manastiri su odavno paganski (cast izuzecima, kojih je jako malo!), ja sam rekao da ce stanje biti jos gore, ako se ovako nastavi, a sve su prilike da hoce.
Pa imas raznih pagana, ovi nasi obozavaju predmete, mrtvace, pa cak su uveli i okultne simbole,....
Bas su za osudu,je l da?Probase verom da dobiju dete,ali kad nim ni medicina nije pomogla,nije ni vera!A ti osudjujes zenu sto se razvela,pa sda ima decu!Zaista je za osudu,sram je bilo gresne!
:lol: ...kada sam pisao komentar nije mi to palo na pamet, ali vidis, i to,....ma odmah na lomacu! :klap:
E blago meni kakvu si sliku stvorila o Bogu....i kakvo imas razmisljanje. . . .:neutral:

Verovatno je muz bio neki ''religiozan'' tip, neki fanatik, aa? :per: ..cim nije mogao da ima dete. Sta ce jadnik, ni kriv ni duzan... :sad2: ...to ti je kad nema Boga, nidje pravde....umesto da mu pomogne, da ga prisili, On nista, no ga gleda kako ovaj bespomocno pokusava da ima dete, promenio 59 devojaka, a On ni da ga pogleda, ma strasno.....uh.

Los zakljucak!

Verovatno je muz bio neki ''religiozan'' tip, neki fanatik, aa? :per: ..cim nije mogao da ima dete. Sta ce jadnik, ni kriv ni duzan... :sad2: ...to ti je kad nema Boga, nidje pravde....umesto da mu pomogne, da ga prisili, On nista, no ga gleda kako ovaj bespomocno pokusava da ima dete, promenio 59 devojaka, a On ni da ga pogleda, ma strasno.....uh.

Znaci oni koji ne misle kao ti ne bi trebalo ni da imaju decu?

Znaci oni koji ne misle kao ti ne bi trebalo ni da imaju decu?
Nisam to rekao, ali da odgovorim.
Ne postoji slucaj da iz neke bobozne, religiozne porodice, porodice koja postuje Boziji zakon (moralna, misli o lepim stvarima, uzvisenim, hrani se prvostepenom hrano, hranom koju nam je Bog predlozio, razgovara sa Ocem, i td) da se rodi neko hendikepirano dete, ili da to dete kasnije preraste u narkomana, prostitutku, i sl. to ne postoji, i rizika gotovo i da nema.
Sto se tice ateistickih porodica (ne kazem da su svi ateisti otpad, ali retki su slucajevi, veomma retki), jedna porodica odgaja dete na nacin na koji oni zele, na nacin na koji oni misle da je najbolji, u skladu sa standardima koji su nametnuti u svetu, na nacin da se dete ne bi odvajalo od druge dece, za tako nesto potrebno je pustiti dete na ulicu da ga malo i ulica oblikuje, kasnije dete shvata da je uzrok njegovog postojanja slucajnost, da nema kategorije dobra i zla, samim tim ni moral/nemoral, sve se to vremenom menja, i dete je sklono porocima, u korak za savremenim drustvom.

Nadji mi nekog vernika (valjda znas na koje vernike mislim, ne sigurno na te koji te okruzuju) koji lezi ufiksan na podu, koji maltretira porodicu, koji od njih trazi novac za narkotike, koji je alkoholicar, koji je kriminalac, koji ubija nevinu decu, koji preradjuje zivotinjsko meso za ishranu (da ne govorim kroz sta sve prolaze jadne (ni krive ni duzne) zivotinje). itd i td. Ne, sve su to ateisti, sve su to ti koji kazu da su proizvod slucajnosti, to su oni kojima nema kategorije dobra i zla, za njih je sve dobro!
Ali vazno je da vama smetaju vernici!!!

selo20vrbovac2020blacedp4.jpg

село Врбовац

ово сам имао прилике да видим уживо како би се рекло
неки кажу да је то цар Лазар.
Gle, Perun se javio. Čudo! :super:

Pa imas raznih pagana, ovi nasi obozavaju predmete, mrtvace, pa cak su uveli i okultne simbole,....
:lol:
Koji to pagani obožavaju predmete i mrtvace? :rotf:
Krst je takođe okultni simbol. ;)

Back