- Poruka
- 65.478
Tačno. I još jedna sitna distinkcija - demonska čuda ne postoje, dok božja takođe ne postoje.Samo sto treba razlikovati Bozija cuda od demonskih cuda, Bozija cuda imaju svrhu, dok demonska nemaju!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tačno. I još jedna sitna distinkcija - demonska čuda ne postoje, dok božja takođe ne postoje.Samo sto treba razlikovati Bozija cuda od demonskih cuda, Bozija cuda imaju svrhu, dok demonska nemaju!
Tačno. I još jedna sitna distinkcija - demonska čuda ne postoje, dok božja takođe ne postoje.
Zasto vec jednom ne prihvatis da nemas predstavu o hriscanstvu, pravoslavlju kako hoces, svo sto pricas je iz tvog susjedstva koji se deklarisu religiozni, a to nije videlo Boga, i na osnovu toga iznosis zakljucke. Smesno.Teska vremena danas,pa valjda nesigurni imaju potrebu,utehe radi i neke nade,da veruju u cuda!Samo,odjednom se pojavljuju "dokazi"da postoji Alah,pravoslavni Bog,pa katolicki...ispade da se svi oni druze na nebu,ili takmice,koji ce originalnije svojim vernicima dokazati svoje postojanje!
Mislis na teoriju evolucije!?Ja dok sama nesto ne uradim,leba mi s neba pasti nece!A ono sto ne mogu i neumem,jednostavno tako i prihvatam!
Naivko.Moderna medicina nema leka za svaku bolest,ali u poslednjem veku pronasli su mnoge lekove!
Pa nismo bas toliki pagani, sacekaj mali, bice i toga.Da cudotvorci lece sve,zasto se ne lecimo po manastirima?
Bas neke religiozne osobe!Poznavala sam jedan bracni par koji nisu mogli imati dece(problem je bio u muzu).Slavili su Svetog Nikolu generacijama unazad(s malim prekidom za vreme Tita),kada su istrosili sve mogucnosti moderne medicine,krenuli su po manastirima!U Ostrogu su nocivali bukvalno svaki mesec godinu dana!Nista!Zena ne osta trudna!Kasnije su se razveli,ona sada ima dvoje dece sa drugim muzem,a ovaj prvi promenio vec tri zene,ali ni jedna da osta trudna!
Bas su za osudu,je l da?Probase verom da dobiju dete,ali kad nim ni medicina nije pomogla,nije ni vera!A ti osudjujes zenu sto se razvela,pa sda ima decu!Zaista je za osudu,sram je bilo gresne!Zasto vec jednom ne prihvatis da nemas predstavu o hriscanstvu, pravoslavlju kako hoces, svo sto pricas je iz tvog susjedstva koji se deklarisu religiozni, a to nije videlo Boga, i na osnovu toga iznosis zakljucke. Smesno.
Izvini,jel ti zivis na Marsu,pa oko tebe samo pravi vernici?
Mislis na teoriju evolucije!?
Teorija evolucije nema nista sa tim!
Naivko.
Pa nismo bas toliki pagani, sacekaj mali, bice i toga.
A tek cete postati pagani?Zar pagani ne veruju u visebozstvo?
Bas neke religiozne osobe!![]()
Los zakljucak!Izvini,jel ti zivis na Marsu,pa oko tebe samo pravi vernici?
Pa crkve/manastiri su odavno paganski (cast izuzecima, kojih je jako malo!), ja sam rekao da ce stanje biti jos gore, ako se ovako nastavi, a sve su prilike da hoce.A tek cete postati pagani?Zar pagani ne veruju u visebozstvo?
Bas su za osudu,je l da?Probase verom da dobiju dete,ali kad nim ni medicina nije pomogla,nije ni vera!A ti osudjujes zenu sto se razvela,pa sda ima decu!Zaista je za osudu,sram je bilo gresne!
Nebitno u kojoj religiji ste pronasli istinu, ako vasoj religija ima cuda, zelim da mi ih kazete ovdje. Potrebno je samo jedno jedino, naukom neobjasnjivo, cudo. Da li neko to moze da mi uradi?![]()
jedino sto mi je zanimljivo je taj krvotocivi bokal, naravno ako nije prevara. to bi moglo da nam pomogne sa nestasicama krvi u nasim bolnicama. nemoj da se uvredis, ali za MENE sve ostalo su gluposti.
Da, svi smo videli kako je izgledao Car Lazar u filmu Boj na Kosovu.
Šalu na stranu, meni ovaj lik na drvetu više liči na mitropolita Amfilohija Radovića.
Los zakljucak!
Verovatno je muz bio neki ''religiozan'' tip, neki fanatik, aa?..cim nije mogao da ima dete. Sta ce jadnik, ni kriv ni duzan...
...to ti je kad nema Boga, nidje pravde....umesto da mu pomogne, da ga prisili, On nista, no ga gleda kako ovaj bespomocno pokusava da ima dete, promenio 59 devojaka, a On ni da ga pogleda, ma strasno.....uh.
Nisam to rekao, ali da odgovorim.Znaci oni koji ne misle kao ti ne bi trebalo ni da imaju decu?
Gle, Perun se javio. Čudo!![]()
село Врбовац
ово сам имао прилике да видим уживо како би се рекло
неки кажу да је то цар Лазар.
Pa imas raznih pagana, ovi nasi obozavaju predmete, mrtvace, pa cak su uveli i okultne simbole,....
Zar i ti sine Brute...Gle, Perun se javio. Čudo!![]()
Kao na primer Šredingerova mačka, koja je pola živa a pola mrtva. (Dok se ne otvori kutija, razume se...)хтео ти или не у свету постоје необјашњиве појаве
Gle, Perun se javio. Čudo!![]()
Мали дигрес.Kao na primer Šredingerova mačka, koja je pola živa a pola mrtva. (Dok se ne otvori kutija, razume se...)
Мали дигрес.
Шредингерова мачка је и жива и мртва. Док се не умеша посматрач.
Ако нико није отворио кутију, то је само претпоставка...Tačno tako, nisam se najbolje izrazio. U svakom slučaju, njegova sirota mačka je svakako umrla za ovih osamdesetak godina.![]()
![]()
Šta god da napišem (a već sam ovde i pisao), dok sam ne stekneš svoje čudesno iskustvo, nikada nikome drugome nećeš poverovati ni reč.Nebitno u kojoj religiji ste pronasli istinu, ako vasoj religija ima cuda, zelim da mi ih kazete ovdje. Potrebno je samo jedno jedino, naukom neobjasnjivo, cudo. Da li neko to moze da mi uradi?![]()
Odgovori na molitvu mogu biti iskazani i dati na razne načine. U svakom slučaju, ako neko očekuje direktan odgovor po principu: "ja te pitam - ti odgovaraš" od toga nema ništa....Da li bi bila spremna da učestvuješ u naučnom "double blind" eksperimentu? On bi bez ikakve sumnje pokazao da niko ne odgovara ni na kakve molitve.
Priroda je čudo....Sale to nisu cuda to je priroda , Bog![]()
Ако нико није отворио кутију, то је само претпоставка...
ех
хтео ти или не у свету постоје необјашњиве појаве
konacno priznajes da zeus postoji, njegova cuda radeSale to nisu cuda to je priroda , Bog![]()
cudni su putevi zeusovi...
cudni su putevi zeusovi...
priznajes da je zeus vrhovni bog?неко их разуме, па му нису чудни