ČUDA BOŽIJA SVUDA OKO NAS

ово је једно од највећих чуда :hahaha::hahaha::hahaha:

cladogram.jpg

Nebitno u kojoj religiji ste pronasli istinu, ako vasoj religija ima cuda, zelim da mi ih kazete ovdje. Potrebno je samo jedno jedino, naukom neobjasnjivo, cudo. Da li neko to moze da mi uradi? :)

Recimo, sinoc ne dobismo Turke.
A igrali bolje. I tukli nas. i vodili smo celu utakmicu. A onda udjosmo u poslednjih par minuta... :sad2:

Turci kazu da ih je Allah pogledao.
I ja instant poverovah da je poslao tri apostola u sivom da ih spasu... jer, ipak, الله أكبر...
Cudo, moj brate... :worth:

Za eksperiment je najlakše pronaći slučajan događaj koji se odigrava sa verovatnoćom 0,5 - na primer šansa da padne glava ili pismo pri bacanju novčića.

Bez obzira koliko se molio Bogu, Sunđer Bobu ili Čak Norisu - taj rezultat neće znatno odstupati od proseka, naročito sa većim brojem ponavljanja.

Što se čoveka tiče - šansa da nekome ko nema nogu - spontano izraste druga - ravna je nuli. Bez obzira koliko se molili, to se neće nikada desiti.

Reci ti meni prvo kod tipa su te molitve na koje navodno dobijaš odgovor?

Za eksperiment je najlakše pronaći slučajan događaj koji se odigrava sa verovatnoćom 0,5 - na primer šansa da padne glava ili pismo pri bacanju novčića.

Bez obzira koliko se molio Bogu, Sunđer Bobu ili Čak Norisu - taj rezultat neće znatno odstupati od proseka, naročito sa većim brojem ponavljanja.

Što se čoveka tiče - šansa da nekome ko nema nogu - spontano izraste druga - ravna je nuli. Bez obzira koliko se molili, to se neće nikada desiti.

херој, нема шта...

за тебе је чудо да дрво израсте пре него што се засади?
за тебе је чудо да неко иде иза тебе и враћа време?

чуда не постоје, ал може да се деси што ти не очекујеш.
кад будеш био у говнима назови ме. ал би сврсисходније било да прочиташ мој блог и размислиш...

da vizuelno dopunim tvoj post

Prilozi

• noga.jpg
    noga.jpg
    17 KB · Pregleda: 6
Ne znam šta si očekivao.

за тебе је чудо да дрво израсте пре него што се засади?
Jeste, to je zaista čudo. Drvo ne može da izraste pre nego što se zasadi (ili zaseje) - bez obzira na molitve.

Eto ideje za eksperiment.

P.S. Ona subjektivna čuda tipa "juče sam kašljao a danas ne kašljem", ili "dobio sam četvroku na lotou" ne mogu da se provere pouzdano, te stoga nisu dobra za eksperiment.

ČUDA: Jedna neoprezna mlada majka stavlja na bedem pored Svečevog groba kolevku sa bebom. Nemirna beba prevrće kolevku i pada sa visine od sedamdeset metara. Kolevka se potpuno raspala, a beba nastavila da guče ležeći na travi potpuno neozleđena. Danas je unuk ove bebe prava manastirska maskota. Često je pod Ostrogom. Nisam uspela da ga upoznam.
i ja sam cuo za to.
razlika je jedino sto sam ja cuo verziju sa visinom od 10 metara.

^
Velika je razlika između 10 i 70 metara, čitavih 60 metara, a to je nekih 15-20 spratova. Ova nesuglasica dovoljno govori o tim "čudima" - svako ko prepriča tu priču doda nešto svoje i što je priča nakićenija (tj. neverovatnija) sve je veći broj ljudi prepričava i kiti i onda iz te pozitivne povratne sprege izađe nešto zaista čudnovato.

Od nekoliko ljudi sam čuo priču o jednom slepom detetu iz mog kraja koje je posle neuspelog lečenja progledalo u manastiru. Navodno ga je majka odvela u manastir jer više nije znala šta da radi, a onda je u toku molitve mali rekao "Mama, ja vidim!". Čudo Božije, ili ne baš - ispostavilo se da je dečko imao samo oštećen vid, lečenje mu je delimično pomoglo, ali i dalje ima određene probleme s vidom. Ovo znam jer sam lično razgovarao s njim. U startu je porekao bilo kakvu umešanost boga ili bilo čega drugog.

O Kefalonijskim zmijama sam već pisao ovde - http://bezbogova.blogspot.com/2010/01/kefalonijske-zmije.html

Ne znam šta si očekivao.

Jeste, to je zaista čudo. Drvo ne može da izraste pre nego što se zasadi (ili zaseje) - bez obzira na molitve.

Eto ideje za eksperiment.

P.S. Ona subjektivna čuda tipa "juče sam kašljao a danas ne kašljem", ili "dobio sam četvroku na lotou" ne mogu da se provere pouzdano, te stoga nisu dobra za eksperiment.

драго ми је да смо се сложили да праскић и твој предак мајмун нису остварљиви...

драго ми је да смо се сложили да праскић и твој предак мајмун нису остварљиви...
Ovde govorimo o eksperimentima koji se mere štopericom, eventualno jednim godišnjim kalendarom.

Niko nema milijardu godina da čeka da mu molitva bude uslišena, kao u slučajevima abiogeneze. Pretpostavljam da se ni ti ne moliš očekujući da ti se molitva usliši za 670 miliona godina.

Dakle, praktičan, izvodiv eksperiment... slušam....

Ovde govorimo o eksperimentima koji se mere štopericom, eventualno jednim godišnjim kalendarom.

Niko nema milijardu godina da čeka da mu molitva bude uslišena, kao u slučajevima abiogeneze. Pretpostavljam da se ni ti ne moliš očekujući da ti se molitva usliši za 670 miliona godina.

Dakle, praktičan, izvodiv eksperiment... slušam....

упрао си признао да чуда постоје, а ја не мајмунишем.

п.с. кад схватиш будалу чекам те.

Poslednja izmena:
Djavolja-Varos-700-2.jpg

Citat:Original postavio bubobubo
vidim da si pravoslavac. jel ovo cudo vezano za spc?

Citat:Nebitno u kojoj religiji ste pronasli istinu, ako vasoj religija ima cuda, zelim da mi ih kazete ovdje. Potrebno je samo jedno jedino, naukom neobjasnjivo, cudo. Da li neko to moze da mi uradi?.....
prvo treba da kazes da je cudo deo TVOJE religije, i da je naukom neobjasnjivo.

djavola varos je nastala delovanjem erozije. erozija na razlicite materijale deluje razlicito.

у мом православљу
укуцај на гоогле чуда у православљу

то би било адекватно објашњење
jedino sto mi je zanimljivo je taj krvotocivi bokal, naravno ako nije prevara. to bi moglo da nam pomogne sa nestasicama krvi u nasim bolnicama. nemoj da se uvredis, ali za MENE sve ostalo su gluposti.

Poslednja izmena od moderatora:

Back